Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

• Odpovedí 6,6k
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• iskra

1020

• tomassi

549

• dead

386

• phersu

356

Zverejnené

younga som uz dlho nepocuvala :-)

Zverejnené

Skupina Status Quo, skvelí sú.. mne sa páčia.:kapela:

Zverejnené

tie tváre vo videu sú autori piesne Little Big Town :)
nahrávka z r. 2015

• Páči sa mi to 1
  • Pridať bod 1
Zverejnené

dnes sa oteplilo, tak preco sa neschladit nejakym depresivnym post-metalom:

De Evenmens vychadza 25.juna

• Pridať bod 1
Zverejnené

Dobrý song :smile: Pri niektorých konkrétnych pasážach, resp. tónoch som si vravel, že dokelu tuna mi to niečo pripomína, niečo podobné som už predsa počul a vzápätí som si spomenul na jednu pesničku, už vlastne dá sa povedať skoro klasiku daného žánru. 

• Díky! 1
  • Pridať bod 1
Zverejnené

Počúvam americkú hardrockovú skupinu Kiss, album Dynasty, r. 1979,  moje dievčenské roky..  :smile:

Zverejnené

aha, prisiel som vam zhovadit temu :innocent:

Na zaciatku (v polovici 80. rokov) bola kapela Death, ktora uz nie je, lebo chudak Chuck dostal rakovinu a je dead. Death sa vsak stali a stale su kultom. Predovsetkym dve sucasne kapely nepokryte odkazuju na ich tvorbu a sice:

Gruesome si zalubili zaciatky Death, ktore charakterizuju albumy Scream Bloody Gore, Leprosy a Spiritual Healing (kua, ake krasne nazvy!) 

Obscura sa dnes snazi hladat vlastnu tvar, ale spociatku tiez zneli ako tribute band Death. V kazdom pripade stavili na tu viac zaujimavu, druhu vyvinovu epizodu Death, teda albumy Human, Individual Thought Pattterns a Symbolic.

No a original:

• Pridať bod 1
Zverejnené

nieco na rychle, ale dostojne opustenie pracoviska takto na piatok...proste utekajme jak na koni:smilieee:

mmch, nevyzera jeden z nich, trocha jak @dead typovo...:smilieee: /tak o 5-10 rokov mladsi?/:eehmm:

Zverejnené

Sweet Dreams z môjho guilty pleasure filmu Sucker Punch

• Pridať bod 2

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov