Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

odvtedy, čo som videla Sherlocka v podaní Benedicta Cumberbatcha mám zaručený prostriedok na "náladu v prdeli" :yes_yes: pustím si dvd a pozerám dobludu ...jeho výroky typu : nemluvte, protože snižujete IQ celý štvrti ( v češtine to znie lepšie ako keby som to prekladala) ma vždy privedú naspäť do života... tiež jeho duel s Moriartim v tretej časti je prosto excelentný. asi tu založím o tomto seriáli tému... :agree:

http://bowties-are-c...ict-cumberbatch

http://www.csfd.cz/film/281729-sherlock/

• Pridať bod 1
Zverejnené

ja ani neviem ... kedy ako. jednotný liek na nenáladu nemám ... :)

stále

nenálada zo znechutenia ľudstvom sa vybíja najlepšie uzretím čohosi, čo nenáladu spôsobilo, trebárs na youtube ... niečo ako klin klinom ... občas :)

Zverejnené

zlá nálada v mojom prípade sa dá "vypohybovať" - čiže ísť cvičiť alebo aspoň kráčať stále rovno a rovno krížom cez celé mesto a zase naspäť, v prípade že nepomohlo, opakuje sa znovu a znovu...

Zverejnené

no, nemávam to často, a keď už ,tak si predpíšem youtube, založím hluchátka a vypočujem si nejaké BTO.....zvuk dám na silno, a za chvílu nič nevnínam, a keď ich dám po hodine dole, tiež nič nevnímam, lebo nepočujem...je ticho a klud, akurát manželke sa hýbu pery :zubiska:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

ked mam naladu v prdeli tak som hnusna na inych ludi...leziem im na nervy, som otravna a skutocne velmi velmi protivna..hehe skratka si to uzivam..ani mi nenapadne aby som si naladu nejako zlepsovala..preco? len idioti su furt happy :smilieee:

a sportovat? co som sa s konom zrazila???to by som mala nie taku zlu naladu.. :yes_yes:

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

nemávam bezdôvodne zlú náladu. Takže mi neostáva len čakať, kým pominie podnet, ktorý zlú náladu vyvolal.

Prehlušujem ju - noo, ako kedy. dakedy čítaním obľúbenej knihy, inokedy klavírom, gitarou, kedysi som zabehla na kafe ku kamoške (hoci častejšie to bolo naopak), tak rôzne. A aby som nezabudla, frflem. ;)

Zverejnené

Ako kedy,no najlepsie je nechat zlu naladu prejst prirodzene do stadia zabudnutia :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov