Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

naladu v prdeli? :) zalezi podla toho v akom zmysle :) no nevim... vacsinou pockam, kym to prejde - zapalim si parkrat, poprechadzam sa po byte a tak... alebo, ked mi nejaka osoba napise aj napriek tomu, ze som svojim statusom jasne dala najavo moju naladu v prdeli a neschopnost normalne kominukovat, tak si to vyvrsim na danej osobe. nechcene, samozrejme... ;) :lol: ale tak pomoze si clovek? ja teda nie...

alebo si pustim hudbu a snazim sa z toho dostat ;) ;)

Zverejnené

Moja flegmaticka povaha mi neumožňuje preživať take stavy, čiže ani neviem, ako sa s tym vysporiadať.

Zverejnené

mne posledne v teste vyslo, ze som cholericky flegmatik :) takze pekna kombinacia :lol:

Zverejnené

rozmyslam a vlastne ani neviem co robim, pretoze ani si nepamatam kedy som mal naposledy naladu v prdeli... :lol:

• Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

v takejto situacii som ochotna ostat cely den v pyzame a kukat telku.popritom sa lutujem,ako je to cele na prdlajs a vecer mi je lepsie. dam si sprchu, zeleny caj a poviem si, ze kopa ludi ma urcite omoho vacsie problemy. ale zasadne sa depke nebranim,ved ona prejde

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

zeleny caj

Ja si dám čokoládu.Horkú na varenie.Alebo med.

Treba ale veriť,že to pomáha :lol: ...... a okrem toho je to dobré :)

Zverejnené

Ja keď mám náladu v prdeli, tak sa mi to prejaví aj v žalúdočnej nervozite a vonkoncom nemám chuť na žiadne jedlo.

Nedá sa mi prijímať potrava poriadne, tak ale mám aj inšie zdravotné problémy, takže to sa mi potom násobí :lol:

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

s náladou v prdeli prechádzam sa doma z izby do izby, od jedného okna k druhému... alebo len stojím pri okne ako nejaká dôchodkyňa a sledujem ľudí, počítam autá, ...

Zverejnené

ja ked mam naladu v prdeli, tak som brutalne depkoidna, otravena, nervozna a nic ma nebavi... a vacsinou vtedy volim riesenie ist spat

pokial to nie je mozne a ja som napr. v praci, lutujem vsetkych, co su nuteni byt so mnou :lol:

nastastie sa to nestava velmi casto

• Pred 7 mesiacmi...
Zverejnené

Nalada v prdeli, potrebujem s niekym hovorit. Nie s hocikym, musi to byt blizky clovek. Niekto o kom viem ze ho to nezatazuje. Niekto kto je ochotny len pocuvat a nema potrebu mi radit. Ak nemam s kym hovorit byva to velmi velmi zle. Jest mi vtedy nechuti, zaludok mam stiahnuty.

Zistila som ze ludia su skor zvyknuti na moju dobru naladu, byvaju zneisteni. Ked to zistim, nemam uz potom chut s tym clovekom byt ked mi je zle a strati sa blizkost. Je to potom len kamarat na slnecne chvile.

Zverejnené

po najnovsom zacnem nadavat aky je v byte bordel a zacnem upratovat

Zverejnené

keď mám náladu v prdeli, ale že som ozaj nervózny, tak chcem byť sám, s nikým nechcem hovoriť, začnem myslieť na Vangelisa alebo na maľovanie a keď sa aspoň nejako ukľudním, tak ak to situácia dovoľuje, tak idem spať

momentálne prežívam obdobie, že toho Vangelisa počujem všade

• Pred 10 mesiacmi...
Zverejnené

Keď mám náladu "v prdeli" tak robím zvyčajne dve veci: napustím si vaňu, nalejem červené vínko a relaxujem dlllllho, predlho, kým sa v horúcej vode neuvoľním, resp. kým sa zo mňa nevyplavia všetky stresové hormóny a potom zaľahnemObrázok, alebo keď som veľmi nabudená, tak začnem brutálne upratovať, až kým sa neunavím a nevrátim do "pôvodného stavu"Obrázok.

Zverejnené

v tomto som v poslednej dobe dost makka :bezradny:

aj ked mam neviem ako pokazenu naladu, tak ma obmakci nieco pekne, mile,...jednoducho ak zacne byt niekto ok, pozorny a podobne

a ak mi tu naladu pokazi moja polovicka, uff, staci fakt ze co i len najmensi zaujem, pripadne nejaka sms, a ja na vsetko zabudnem...tos asi nem dobre :(

Zverejnené

kúpila som si twist stepper, vždy keď ma popadne nejaký spleen fachčím ako bláznivá, nič lepšie na náladu v prdeli nepoznám, funguje to dokonalo, strašne zábavný pohyb, ako pri korčuľovaní, k tomu pozitívna energická hudba (Babylon Circus a akékoľvek ska)a ide saaa :bezradny:

Zverejnené

mne pomaha voda, absolutne ticho a uplna tma, mam pocit, ze som mimo sveta

inak dobre pomaha aj hranie hier

Zverejnené

najviac mi pomáha ísť sa niekam prejsť sama mimo ľudí alebo niekam, kde je minimum ľudí... za sídlisko do polí, do parku, popri rieke...

najnovšie (ak nejdem von) šijem... bábky, mašle, ktoré potom uväzujem na most v parku... nepomáha to, ale som aspoň trošku produktívna :bezradny: vlastne pomáha potom keď sa to niekomu páči či nebodaj ho to poteší :(

Zverejnené

inak dobre pomaha aj hranie hier

toto na mňa vobec nezaberá, v takom stave sa nedokážem sústrediť :bezradny:

Zverejnené

na scrabble by som v takom momente tiez nemala, skor som myslela pc hry:)

pamatam ako som chodila domov nestastna z pohovorov a vybijala frustraciu v nfs, dost to pomahalo

Zverejnené

na scrabble by som v takom momente tiez nemala, skor som myslela pc hry:)

pamatam ako som chodila domov nestastna z pohovorov a vybijala frustraciu v nfs, dost to pomahalo

to mne by skôr pomohol boxovací mech alebo by som sa rozbehla jak Forrest Gump a bežala, bežaaaaaaalaaaaa až neviem kde :bezradny: kým by ma to neprešlo

Zverejnené

bezala co najdalej, aj to byva:)

to mi pripomenulo, ze som este ako student takto behavala "skryt sa" do zahranicia k priatelom, tiez dobra terapia, cestovanie

Zverejnené

Keď mám "náladu v prdeli" :)

vyrozprávam sa manželovi, priateľke .. proste ľuďom, ktorým dôverujem

hudba, to je tiež môj balzam na dušu, a to aj pri fajn nálade

relaxačný kúpeľ ....

aj boxovací mech občas

prechádzka v prírode

fajny humor

:)

• Pridať bod 1
Zverejnené

teeda, tak blbu naladu aby som dobrovolne zacala upratovat som este nemala :)

ja ostavam pri overenej orieskovej cokolade

Zverejnené

nef, či pardon Hellé Obrázok , to nevieš, že najväčšia chyba je ládovať do seba sladkosti v strese? Obrázok

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov