dead Zverejnené 23. November, 2006 Zverejnené 23. November, 2006 to nebolo myslene tak ako bolo vysvetelene :lol:
game Zverejnené 2. December, 2006 Zverejnené 2. December, 2006 To sebatryznenie nemusi byt rozhodnutim, velakrat je jedinym moznym riesenim. Ak clovek pride na to ze je riesenim nevyhnutnym, pride aj na to ze moze byt pozitivnym.premýšľam, nakoľko je sebatrýznenie človeku skutočne prospešné... dead, to nebol veľmi dobrý nápad, pripomenúť mi to zrkadlo ... naplno v celej svojej nemilosrdnej kráse raz ako decko som videla jednu ruskú rozprávku ... neviem už už ako k tomu prišlo, zrazu sa nejaké dievčatko ocitlo v krajine za zrkadlom ... na druhej strane, kde bolo všetko naopak a žaba sa volala abaž a papagáj jágapap... neviem čo bolo na tej absurdnosti také, že si to pamätám ... nič viac, toto... nakoľko sa pozrieť do toho zrkadla, nakoľko sa ponoriť do sebatrýznenia a spytovania, prečo sa dejú veci tak ako sa dejú nepáči sa mi, keď sa niekto pošmykne na banánovej šupke a prečo je potrebné trýzniť sa, aby sa veci vyriešili ? teší ma niekoho šťastie, kúskom som k nemu prispela, a som smutná, lebo som už zrazu na druhej strane zrkadla ... nie je to vlastne nálada " v prdeli" ... len taký pocit ... niečoho nepotrebného ... a práve s tým nerobím nič ... nechcem cítiť nič a je to márna snaha ...
Sniper Zverejnené 3. December, 2006 Zverejnené 3. December, 2006 Čo robíte, keď máte "náladu v prdeli"? Píšem výhražné maily Slovanetu! :lol:
Nokia Zverejnené 3. December, 2006 Zverejnené 3. December, 2006 v poslednom case ked mam naladu v prdeli, uvedomim si ze kope ludi seru rovnake banality ako mna az to je na smiech a hned je nalada lepsia :lol:
dead Zverejnené 5. December, 2006 Zverejnené 5. December, 2006 premýšľam, nakoľko je sebatrýznenie človeku skutočne prospešné... dead, to nebol veľmi dobrý nápad, pripomenúť mi to zrkadlo ... naplno v celej svojej nemilosrdnej kráse bol, nebol, neviem :lol: :) ono realita nemoze byt stale krasna a netreba to od nej ani ocakavat. Ak sa clovek necha uniest snivanim stale sa najde nieco / niekto co mu prepichne "balonik" takym ludom mozme byt vdacni - za to, ze nevyletime vysoko.
Duda Zverejnené 6. December, 2006 Zverejnené 6. December, 2006 Depka :lol: Ako už všetci napísali : počúvam depkovú hudbu, browsujem po nete, alebo čumím do steny a rozmýýšlam a rozmýýšlam.... Ale depky sú na niečo dobré : vtedy konečne rozmýšlam!
havarka Zverejnené 6. December, 2006 Zverejnené 6. December, 2006 neni dôležité rozmýšlať, ale konať Dudojenka.
Duda Zverejnené 6. December, 2006 Zverejnené 6. December, 2006 havarka pri najbližšej depke budem nad tým rozmýšlať :lol: (ale ked len konáš a nerozmýšlaš to nie je dobre)
arwiel Zverejnené 8. December, 2006 Zverejnené 8. December, 2006 ach jo... v poslednej dobe sa v takýchto stavoch strihám... už nemám čo strihať... :lol:
Sniper Zverejnené 9. December, 2006 Zverejnené 9. December, 2006 arwiel keď ťa uvidím bez vlasov tak si ma neželaj. Včera som mal tak blbú náladu že snáď nebolo nikoho koho by som neposlal do <>
arwiel Zverejnené 9. December, 2006 Zverejnené 9. December, 2006 arwiel keď ťa uvidím bez vlasov tak si ma neželaj. ok, dám si čiapku :lol:
hisham Zverejnené 8. Január, 2007 Zverejnené 8. Január, 2007 Som v háji. Už nechcem robiť vôbec nič... :lol:
chorche Zverejnené 5. Marec, 2007 Zverejnené 5. Marec, 2007 Nevesaj sa za hlavu a precitaj si tie Slepacie Polievky Pre Dusu....
Andulqa Zverejnené 6. Marec, 2007 Zverejnené 6. Marec, 2007 uz je to ok, pomohol rozhovor s fajn ludmi :lol:
weirdo Zverejnené 11. Marec, 2007 Autor Zverejnené 11. Marec, 2007 je mi smutno. potrebujem objatie ... chcem lubit ... ked si to tak uvedomujem, okrem lasky mam vsetko ...
arwiel Zverejnené 11. Marec, 2007 Zverejnené 11. Marec, 2007 začala som zaháňať depku a nervozitu a iné tie negatívne pocity obyčajným pitím vody.... denne vypijem síce len pár litrov, no keď si naraz nalejem do seba liter, pekne ma začne bolieť brucho a už na nič zlé psychologického rázu nemyslím.... zlé zaháňam zlým...v takýchto prípadoch sa mi zdá najrozumnejšie nemyslieť.... ale či sa to dá, keď mi myšlienky lietajú hlavou a bodajú do srdca.... ?! :lol: nj... :)
Sniper Zverejnené 11. Marec, 2007 Zverejnené 11. Marec, 2007 Nebyť výšky a tej idiotskej prihlášky tak mám celkom dobrú náladu. Všeobecne nemám starosti, ktoré by mi robili depku. Ale už aj tá prihláška je OK, tak zatiaľ je všetko v pohode :lol:
game Zverejnené 14. Marec, 2007 Zverejnené 14. Marec, 2007 čo robím, keď mám náladu kdesi na dne ? trochu som to zrekapitulovala a zistila som, že chodím na fórum :lol: buď mi to náladu zlepší, alebo sa nájde "niekto" kto mi ju zhorší, tým pádom tá predchádzajúca "nálada v prdeli" prestane byť aktuálna :) edit:utiahnem sa do seba ... len ja a moja bolesť a moja depresia a moje trápenie ... len my
cizy Zverejnené 19. Marec, 2007 Zverejnené 19. Marec, 2007 spravam sa podrazdene a odpovedam stroho a bezcitne :lol:
chorche Zverejnené 23. Marec, 2007 Zverejnené 23. Marec, 2007 Podla toho, na ktoru stranu mam naladu v prdeli, kym som "len" nastvany, tak ma to casom prejde aj samo, trochu si zanadavam a ide to, ale ked mam depku, vtedy je to horsie, vtedy ani hudba vzdy nezabera, len kamos, ale aj ten mi nijak nedokaze pomoct....
hisham Zverejnené 31. Marec, 2007 Zverejnené 31. Marec, 2007 Dnes som sa už zobudila so zlou náladou.Tak som bola tichá, nešla som na prechádzku, upratala som si zbu, vyleštila hudobné nástroje, dokonca utrela prach z poličiek, písala som a nakoniec som šla von prevetrať si hlavu.Posledné 4 dni boli desné.Teraz som v pohode. Dúfam, že to tak už zostane.
Sniper Zverejnené 12. Apríl, 2007 Zverejnené 12. Apríl, 2007 Počúvam Black Sabbath - Paranoid, to mi trochu zlepšilo náladu.
chorche Zverejnené 8. Máj, 2007 Zverejnené 8. Máj, 2007 Poslem vsetkych do...do, ze skratka potrebujem svaty pokoj pre seba a to jedine v poslednej dobe na mna zabera.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz