Darkman Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 No, takze moj archaicky siemens c45 pomaly ale cim dalej iste konci. Rozmyslam nad kupou noveho phonu. Ale mobily moc nesledujem, takze si necham poradit. Co som zbezne povezeral, tak sa mi zapacila nokia n73 :lol:Ma tu niekto nejake skusenosti s tymto telefonom? Pripadne mi vie odporucit nieco v podobnej cenovej relacii (do 16 000)? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 no ja som dlho premyslal nad N73 ale ked dal orange do akcie E50 povedal som si ze idem do nejje oproti N73 elegantnejsia, mensia skladnejsia, vyzera trosku luxusnejsie s tym kovom a funkcne je na tom podobne akurat ze nema taky fotak, radio a siet 3G.. vsetko veci co mi nechybaju :lol:takze ja som spokojny s E50... ak by som sa moc chcel hrajkat tak uz kupim nieco s wifi, bud N80 alebo E60 (dostal som ponuku na vymenu mojej E50 za E60 ale nechcem menit)... alebo ak mas dobry rozpocet a si hracicka pockaj na N95 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkman Posted March 14, 2007 Author Share Posted March 14, 2007 ta n80 vyzera zaujimavo :lol:Zatial favorit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 no tu uz potom ide skor o preferencie, ci chces slider, klasicku tehlicku alebo vyklapacku.. a ktory sa ti ako paci a odporucam pozri si megarecenzie na www.mobilmania.cz tam to je pekne spisane co to vie a co nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkman Posted March 16, 2007 Author Share Posted March 16, 2007 No, tak od dnes som vlastnikom N80 :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Mať vaše starosti, ja mám 2 mobily a neviem čo s nimi. A to som si ešte kúpil O2 kartu :lol: :) Znie to podozrivo ale mobily skoro vôbec nepoužívam. Uvažoval som nad N2620(?) Orange ju dáva za korunu za aktiváciu Fixu (9 Sk mesačne paušál ale cítim tam nejakú pakáreň), môj starý Philips Azalis už je na dôchodku :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Darkman slusna volba :lol: Axel pri tom pausali je viazanost prevolat do roka cez 4000sk ak sa mi dobre mari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Nokia tú strašnú informáciu som aj ja včera počul (treba to vraj za dva roky), ale ešte som si to neoveril.V každom prípade pre mňa je to zbytočnosť, ja za rok prevolám možno tretinu z toho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obrien Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Poradte mi, chcem zobrat nejaky mobil z Orangu na paušal, neviem sa rozhodnut tentoalebo tento farba Siemensu mi je ideova blizka, ale zas Nokie su kvalitnejsie..tak neviem .Je to suboj medzi citom a rozumom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Obrien nejak si tam dal naprd linkyale rada cislo jedna, v ziadnom pripade nekupovat mobil siemens ak sa mas rad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkman Posted March 18, 2007 Author Share Posted March 18, 2007 Nooo, ja som zatial nadmieru spokojny. Je to naozaj prepchate funkcionalitou :) a wifi rox!Naozaj ma prijemne potesil browser, ktory je na naozaj slusnej urovni :) no, ale mam otazocku... z telefonov :Nokia 2610Nokia 6070Nokia 6103Samsung X680Sony Ericsson K510i ktory vybrat? Ide totiz o to, ze momentalne mam predplatenu kartu.. co s n80 nema moc vyznam, kedze na nu t-mobile neposkytuje gprs sluzby. A bez gprs mam "trosku" osekanu moznu funkcionalitu. Takze automaticky prechadzam na pausal, a teda nevidim dovod preco nezobrat aj nejaky akciovy telefon za babku :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteus Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 Z tých, čo si tam vymenoval, by som bral sony ericsson. je z nich najlepší. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Mam problem, mam si vybrat novy mobil, ale vobec neviem aky :lol: Celkom mi padol do oka tento: RIM BlackBerry 8320 Informácie o RIM BlackBarry 8320 Čo si o tom myslíte? Je to normálny mobil? Máte niekto s tým nejaké skúsenosti? Mne osobne sa lúbi ta klávesnica celá a ze to ma aj MP3 a aj Wifi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 blackberry nieje bezny telefon ale skor pdacko, ktore sa hodi ak si platis blackberry sluzbu, inac ani niefunkcne su ovela lepsie telefony na trhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 a co su to BlackBerry sluzby? :lol: a ktore z Orange su funkcne lepsie napr? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 http://www.orange.sk/web/prefirmu/internet...blackberry.html blackberry telefony su specialne robene len na vyuzivanie tychto sluzieb funkcne je lepsia hocijaka symbian nokia, kedze ma otvoreny system kam nieje problem dohrat aplikaciu aku len chces blackberry je sluzba vyuzivana hlavne v amerike kde im vyhovuje kupit si toto kvazi pda, zaplatit si sluzbu a mat so sebou mail vsade Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 A ked mi staci ze sa da z toho volat, pisat SMSky, ist na Wifi-net pripojenie, budik, kalkulacka, kalendar, a nadstavit si tichy rezim alebo rezim vibracny, tak sa mi to hodi aj toto, nie? :lol: mne sa na tom lubi ta klavesnica pekna hh. Ako nikdy som nemal wifi pripojenie na mobile cize si to fakt neviem predstavit ako to funguje tam, no ved uvidim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkman Posted December 24, 2008 Author Share Posted December 24, 2008 A ked mi staci ze sa da z toho volat, pisat SMSky, ist na Wifi-net pripojenie, budik, kalkulacka, kalendar, a nadstavit si tichy rezim alebo rezim vibracny, tak sa mi to hodi aj toto, nie?Ak su hento tvoje poziadavky, tak je podobny mobil/pda (a je jedno ci je to blackberry, alebo hociake ine podobne zariadenie) nic ine, len vyhodene peniaze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 asi takako ked vidim ludi co maju N95ku a jedine co s tym robia je telefonovanie a obcas sms Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Ale mne to je uplne jedno aky mam mobil ... nepotrpim si na to! :lol: Ide mi o to aby mal tie funkcie co som vymenoval a aby mi vydzral dlhe dlhe roky, lebo nerad menim nieco za nove. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkman Posted December 24, 2008 Author Share Posted December 24, 2008 Tie funkcie co si vymenoval ma mobil co stoji tretinu toho co blackberry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weirdo Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 segra dostala N95ku .. ide ma mrdnut s prepacenim tiez uvazujem o vymene za novsi kus. momentalne sa uz ale nebranim ani nokii so symbianom. chcem mobil, ktory ma OS, wifi, dobry display (320x240 uz povazujem na hranici moznosti, takze pokial mozno nieco lepsie, idealne sirokouhle) a nema 2cm hrubku. nejake napady? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 weirdo kedze nemam rad tehly, siel som do nokie E51...elegantny tenky dizajn a ma vsetko okrem GPS ktore mi fakt nechyba ku stastiu zrovna v telefone :lol:myslim ze 320x240 je na bezny mobil fajn rozlisenie, ak chces vacsie asi budes musiet ist do niecoho ako HTC ci sony xperia...iphone radsej ani nespominam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Tie funkcie co si vymenoval ma mobil co stoji tretinu toho co blackberry. Ale na cene vobec nezalezi. Ja budem mat zadarmo, cize cena je irelevantna. Ide mi o tu trvacnost, ze ho chcem mat potom co najdlhsie a nechcem si zase zvykat neskor na nove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiborco Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 aljak Nechcem sa do tejto témy príliš miešať, ale človek si vždy musí na niečo zvykať a nemenej sa to týka technologických inovácii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts