alamo Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 ja som "android"ale blokáda sd kariet ma vytočilas môjho pohľadu na vec, sa tá otvorenosť hlavná odlišnosť od "jablka", a to že môžeš zariadenie používať ako ty chceš, zvečera do rána vyparilamám čoraz silnejší dojem, že je to už vlastne jedno..máte niekto nejakú skúsenosť, s obomi systémami, alebo prechodom od androidu k jablku?
Ryan Giggs Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Android 5.0 opat umoznuje instalaciu na SD. Tak ak tam aj napriek tomu nejaka blokada SD kariet je, tak to nie je vec androidu ale vyrobcov konkretnych zariadeni ze to tam zakazu. Resp. autora aplikacie. A koniec koncov, existuje kopa navodov ako dostat vsetky aplikacie na SD aj tie nepresunutelne. Nie je treba ziadny root ani hack, takze ani kvoli zaruke to nie je problem. Mame doma aj starsi iphone, ale ios ma kvoli viacerym hlupym obmedzeniam irituje podstatne viac ako android. A kvoli nerozsiritelnej pamati si u mna taky telefon (bezohladu na system) neskrtne.
alamo Posted October 14, 2015 Author Posted October 14, 2015 zvažoval som.. meditoval som..ako a na čože, to mobilné zariadenie používam a došiel som k rozhodnutiu(aj mne to spôsobilo menší šok..)kúpim si tablet s windowsom 1
Recommended Posts