Skočiť na obsah

Tapatalk - info

Sniper
Sniper
Správa bola pridaná používateľom Sniper

Test

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ako ste si už včera všetci určite prečítali tak na Fórum môžete pristupovať cez mobilné zariadenia formou aplikácie Tapatalk (stále môžete však využívať aj klasický Mobilný skin dostupný vľavo dole). V tejto téme raz za čas pribudne nejaké to info, príp. hláste problémy.

Aktualizoval som aplikáciu na vyššiu verziu, tak keby sa niečo chovalo divne, tak hláste.

Zverejnené

Hlasim ze to testujem aj na aplikacii Board Express pre WP 7.5

Bolo by to fajn keby sa to z casu na cas nezavrelo aj s nejakou hlaskou ktoru nestihnem precitat -predpokladam ze chyba je v aplikacii.

Sent from my Lumia 710 using Board Express

Zverejnené

Tapatalk je externá aplikácia, takže na väčšinu chýb nemám dosah. Ide len o to, že keby to nefungovalo vôbec alebo len s veľkými problémami, tak to treba potom nahlásiť. Ja nepoužívam žiadny mobil, takže väčšinu drobných chýb nemám ako overiť.

• Pred 2 rokmi...
Zverejnené

Chodí sem niekto cez ten madafaka Tapatalk? Roky som to neaktualizoval, takže ani neviem či to ešte funguje :zubiska:

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Ja som ho objavil predvčerom na inom fóre o mobiloch to ponúkali tak som to nainštaloval a vyriešilo mo to aj to sledovanie vlastných tém, ale neni to také dobré ako cez fórum priamo lebo neukazuje mi či tam prispeli, takže poprosím ostatných čo to dlhšie používate ako sa dajú sledovať diskusoe v ktorých mám príspevok. Inák je to vynikajúce že sa prihlásim na všetky fóra kam chodím a len kliknem napr. na freespace a automaticky ma to logne a fičíme :)

Mám LG s androidom a nevšimol som si žiadne chyby či výpadky.

Zverejnené

Toto by mohla byť všeobecná diskusia o mobilnej verzii fóra, prípadne pre užívateľov čo toto fórum navštevujú z mobilu. Teraz nemám na mysli Tapatalk aplikáciu ale keď sem prídete cez prehliadač v mobile (možno aj v tablete) tak vám hodí nejakú zjednodušenú verziu fóra. Je to ináč pekné, šikovné, fakt radím vyskúšať si keď nebudete pri PC. Ale sú tam obmedzené funkcie a práve o tom by mala byť táto téma, síce sa už admin vyjadril že s tým sa nedá nič robiť keďže skiny niesu ešte tak zamerané na mobily (vraj verzia 4 už bude lepšia)...

Takže napíšem sem ja svoje postrehy. V mobilnej verzii nejdú BB kódu, keď prispievate je to asi na úrovni že máte len políčko pre text a tlačidlo odoslať. Takže sa stane že neviem citovať text z externého zdroja (napr. keď citujem niečo z nejakého článku) nemám tam také tlačidlo. Dá sa to len tak že pri príspevku iných diskutujúcich je piktogram citácie ale ak ho stlačím tak vloží citát celého a len toho daného príspevku... Takisto tam niesu tlačidlá na pridávanie obrázkov či youtube videí atď. Vyzerá to zhruba tak ako je to tu na PC verzii tá rýchla odpoveď dole pod témou.

V tapatalku to je zase trocha ináč ale tiež sú tam obmedzené funkcie o tom napíšem v príslušnej téme:

https://www.freespace.sk/tema/5388-tapatalk-info/

P.S. poprosil by som adminov aby k tejto téme pripojili tú moju kde som sa pýtal na konkrétnu vec

https://www.freespace.sk/tema/5923-prehľad-mojich-tém-na-fóre-mobil-verzia/ 

Zverejnené

Akurát nevýhoda Tapatalku je že sa tam nedá vkladať citát textu z externého zdroja, lebo má len asi 5 základných BB kódov teda smajlíky, obrázok, web adresa a príloha. Aspoň verzia ktorú mám ja. Takže ak sa stane že budem niečo citovať (napr ako v téme jednej zo zákonníka práce) tak som to sem len preto hodil ako holý text. Nie schváli či nevedomky ale žiaľ z mobilu to neviem dať do citátu. Tak nech sa admini nehnevajú ale vždy nech to hodia do citátu, je to len pár kliknutí...

Zverejnené

Tapatalk vs kľúčové slová. Tapatalk vlastne nieje priamo fórum alebaplikácia k torá s fórom spolupracuje. Avšak pri zakladaní témy si toto fórum vyžaduje kľúčové slovo a preto nejde cez tapatalk založiť tému lebo aplikácia využíva štandartné odoslanie údajov na založenie témy, kde na iných fórach nieje problém. Povinnosť pridať kľúčové slovo vlastne zmarí založenie témy.

Zverejnené

Nainštaloval som najnovšiu verziu Tapatalku, keďže tá posledná bola asi spred 2 rokov. Otestujte či funguje v poriadku a či tam nepribudli nejaké možnosti navyše.

Zverejnené

Dobre to co ma ist to ide... Uz len snad vynyslia casom aj verziu kde by sa dali editovat prispevky a pouzit multicitat atd...

• Pred 11 mesiacmi...
Zverejnené

Keď chcem spustiť toto fórum cez Tapatalk urobí mi to len túto hlášku. Už je to vyriešené čiastočne v tejto téme ale ajtak tu nechám ten screenshot nech to vidia kompetentí... A možno dačo poriešeia. Ako to je napísané aj v tej téme že chyba je u fóra čo je logické lebo by mi potom nešlo ani iné fórum keby bol tapatalk zlý.

• Pred 8 mesiacmi...
Zverejnené

Už cez mesiac sa neviem prihlasit cez tapatalk. Mám pridané fórum a keď kliknem na ikonku fóra, tak sa mi zobrazí len "načítání" a viac nič, len prázdná obrazovka. Skúsil som odobrať a opat pridať fórum, ale nepomohlo. Ostatným funguje?

Zverejnené

chodím na fórum aj cez mobil, ale doma, cez router a wifi, na plnú verziu.
na  Tapatalk tu bol expert asi náš virtuálny samovrah Tomáš...

Zverejnené

Tomáš bol expert, ktorému nikdy nič nefungovalo.

Tapatalk bol pre fórum deaktivovaný, keďže ho nikto nevyužíval, ale aktivoval som ho, takže už by Fórum malo byť dostupné aj cez Tapatalk. Chystajú sa tam však zmeny a je možné, že pre túto verziu fóra Tapatalk už o nejaký čas nebude fungovať, to bol aj dôvod, prečo som ho vypol, aby ste si pomaly zvykali.

Zverejnené

Dakujem už funguje, ja sem a aj na ine fora chodim len cez tapatalk. Toto forum ma bavi na zabitie casu pri cakani na konecnych (som vodic busu) je super.

• Pridať bod 1
  • Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Ale coby nevyuzival nikto. Kedze ja len z mobilu internetujem tak mne bol tapatalk dobry i ked viac nefungoval ako fungoval. Ale ako vravi murder dalo sa tam dat viac for a tak prehladne prispievat. Nastastie je tu aj mobilna verzia web fora takze som ho uplne nestratil.

Axel: Na to aby forum bolo pristupne cez tapatalk treba ho tam nejako aktivovat? Myslim ako admin ze ho tam musi zaradit? Preto sa pytam lebo niektore fora tapatalk vobec nenajde. Ze ti admini ho tam nepridali ze?

Zverejnené

Samozrejme, to tam treba zaregistrovať, zaradiť, nastaviť...

• Pridať bod 1
  • Pred 3 rokmi...
Zverejnené

Onedlho bude upgrade Fóra, z toho dôvodu Fórum nebude dostupné deň-dva cez Tapatalk. Možno tri.

Zverejnené

Jo, uz badam ze mi to dnes blbo jedna radost.

...

Zverejnené

Možno to má súvis s tým ako som zmenil databázu na novšiu verziu, ale potom som to vrátil späť, lebo nová databáza nie je kompatibilná s týmto starým fórom. Momentálne by Tapatalk mal fungovať normálne.

Zverejnené

Už to funguje? Lebo ja len cez tapatalk sem chodím i keď má aj web verzia mobilnú verziu.

Zverejnené

No keď ti ide písať aj odosielať, tak evidentne to funguje.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov