Vilma Flinstonova Zverejnené 29. December, 2014 Zverejnené 29. December, 2014 nefunguje ikonka citovanie príspevkov, neukázal sa síce žiaden Bad gateway, ale neukázalo sa ani nič iné, len koliečko sa krútilo a krútilo, až kým som nestratila trpezlivosť a nevybodla sa aj na citované príspevky.
game Zverejnené 29. December, 2014 Zverejnené 29. December, 2014 ss už fungovali v pohode, zasa vypisujú 502 Bad Gateway
Vilma Flinstonova Zverejnené 29. December, 2014 Zverejnené 29. December, 2014 žeby každý každému chcel v ss popriať veselého Silvestra a tak podobne, a neborák server ten nápor nezniesol? :dalbysomsi:a keby len to. príspevky sa ukladajú, ako keby sa im nechcelo zotrvať na mieste...nejak to blbne krížom krážom. Na to ja nemám troezlivosť a kráčam čítať rozčítanú knihu. Howgh!
game Zverejnené 30. December, 2014 Zverejnené 30. December, 2014 súkromné správy hlásia 502 Bad Gateway ...
Vilma Flinstonova Zverejnené 30. December, 2014 Zverejnené 30. December, 2014 asi tu máme nejakého škriatka, furt nejdú ani súkromky, ani nefunguje ikonka citované príspevky. Svieti mi tam číslo 2 a keď chcem na to ťuknúť, že zareagujem, koliesko sa krúti a krúti...aj príspevky sa ukladajú nekonečne dlho, ani sa nezjaví uložený príspevok, a keď stratím trpezlivosť a vyleziem odtiaľ, vidím, že sa aj uložil, len mi to akosi nedal najavo. a tváril sa, že sa ešte len ukladá...
game Zverejnené 1. Január, 2015 Zverejnené 1. Január, 2015 súkromné správy zasa celý deň vypisujú 502 Bad Gateway + aj príspevky sa ukladajú nekonečne dlho, ani sa nezjaví uložený príspevok, vypisuje donekonečna, že ukladá príspevok, pritom stačí spraviť refresh (na čo som prišla náhodou) a príspevok sa objaví ako uložený.
game Zverejnené 3. Január, 2015 Zverejnené 3. Január, 2015 včera večer ss fungovali, dnes ukazuje znovu 502 Bad Gateway plus ten problém s pridávaním príspevkov.
game Zverejnené 4. Január, 2015 Zverejnené 4. Január, 2015 pretrváva v ss chyba 502 Bad Gateway + občas ťažkosti: prikladanie príspevkov / spomenuté v prísp. č. 131 /
game Zverejnené 11. Január, 2015 Zverejnené 11. Január, 2015 dnes po pauze, keď bolo pár dní ok, znovu súkromné správy : 502 Bad Gateway
Sniper Zverejnené 11. Január, 2015 Autor Zverejnené 11. Január, 2015 V admine webu bola nastavená verzia PHP 5.5. Vrátil som to na PHP 5.4, SS sa zdá, že mi fungujú. Preverte všetky vyššie uvedené problémy, či sa ešte objavujú.
game Zverejnené 11. Január, 2015 Zverejnené 11. Január, 2015 ok, postupne preveríme, ďakujeme zatiaľ. páni a dámy, prosím popíšte, či ide všetko v poriadku. edit.- súkromky mi zatiaľ idú. - aj príspevok priložiť v pohode
D'Ady Zverejnené 11. Január, 2015 Zverejnené 11. Január, 2015 hlasim, ze prispevky sa zrejme uz vkladaju v poriadku (tiez som sa stretol s tym, ze bolo treba refreshnut stranku, aby sa to ulozilo)
Sniper Zverejnené 15. Január, 2015 Autor Zverejnené 15. Január, 2015 Zdá sa, že problém bol asi naozaj s novou verziou PHP, táto verzia Fóra zrejme s ňou nespolupracuje ideálne. OK, dobre vedieť.
Vilma Flinstonova Zverejnené 27. September, 2015 Zverejnené 27. September, 2015 neukladá mi to úpravy príspevkov, a to nie hodinu po, ale hne"d napísané. A ani posledný príspevok mi to neuložilo a oznámilo mi, vrajj je príliš krátky. A to obsahoval 2 rozvité vety.
Sniper Zverejnené 27. September, 2015 Autor Zverejnené 27. September, 2015 Neviem o tom, problém bude zrejme u teba, aký prehliadač používaš? Skús kompletne vyčistiť cache. Toto som sem dopísal po pár sekundách. Takže u mňa to funguje.
Tomáš Zverejnené 28. Máj, 2016 Zverejnené 28. Máj, 2016 Keďže mi blbne aj smartfón tak neviem urobiť screenshot (píše mi že fotka nebola uložená) neviem prečo tak napíšem čo sa stalo. Ešte dnes som zopárkrát bol na fóre a zrazu mi zničohonič keď chcem ísť na fórum píše toto: The Tapatalk plugin on this site is currently unaviable. Contiune interacting with members in this forum also on tapatalk. Nerozumiem iné jazyky a prekladač google mi to preložil tak divne že som nepochopil. Čo sa tam píše? Čo mám uribiť s tapatakom?
murder Zverejnené 29. Máj, 2016 Zverejnené 29. Máj, 2016 Je nedostupný tapatalk plugin na internete, chyba je na fóru, nie u teba, ani ja sa sem nedostanem cez tapatalk
game Zverejnené 30. Máj, 2016 Zverejnené 30. Máj, 2016 murder, to bola zrejme nejaká dočasná chyba. je to práve adminom otestované, všetko vrátane tapatalku funguje. Tomáš, skús si preinštalovať aplikáciu alebo si nanovo importovať feedy
Tomáš Zverejnené 31. Máj, 2016 Zverejnené 31. Máj, 2016 Vedel by som prehovorit game aby pouzivala tapatalk? Nech spozna tie krasy toho ked pri cakani na spoj alebo v rade na poste sa da behat po fore. Super vec.
game Zverejnené 31. Máj, 2016 Zverejnené 31. Máj, 2016 ja pri čakaní čítam knihy. tu zostaneme pri nahlasovaní chýb - vrátime sa z obkecávania k pôvodnému účelu tejto témy a píšeme k téme : Hlásenie chýb 1
Vilma Flinstonova Zverejnené 11. August, 2016 Zverejnené 11. August, 2016 systém ma samovoľne odhlásil po jednom príspevku (nebol agresívny!!!), len tak, druhý už som nemohla odoslať. Neodhlásila som sa! Musela som sa znova prihlásiť. V poslednom čase sa mi to stalo viackrát.
FS Info FreeSpace Info Zverejnené 16. August, 2016 FS Info Zverejnené 16. August, 2016 Vážená užívateľka 'Vilma Flinstonova' tento jav môže nastať, keď sa prihlasujete na fórum v sieti,v ktorej na fórum z tej istej IP adresy môže pristupovať aj iný užívateľ(ia). Ak sa v sieti nenachádzate, tak odporúčame odhlásiť sa z Fóra, následne zmazať cookies, pre istotu aj celú cache prehliadača, a znovu sa prihlásiť. Problém by sa mal obyčajne po tomto postupe vyriešiť.
game Zverejnené 29. September, 2016 Zverejnené 29. September, 2016 dnes som v dvoch rozličných príspevkoch od slimaka našla, že má problémy písať na fs. predpokladám, že je problém v jeho pc, že tam bude vírus? alebo podobný problém, ako mala vyššie Vilma - zrejme bude dobre premazať cache a cookies.Tretikrat sa tu snazim nieco napisat.Nechapem preco mi zmizne prispevok kym nieje odoslany. Pride tu nejaky stvorcek s anglickou zastavou a co tam bolo napisane tak zmizlo.
Tomáš Zverejnené 1. Október, 2016 Zverejnené 1. Október, 2016 A nieco take ze napisem prispevok odoslem stranka sa aktualizuje no prispevok nikde?
game Zverejnené 2. Október, 2016 Zverejnené 2. Október, 2016 skús to isté. prečistiť - zmazať cache, celé cookies, odhlásiť, znovu prihlásiť.z cudzieho pc vždy odhlasovať.systém je v poriadku, chybka bude u prijímateľa.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz