Skočiť na obsah

Hlásenie chýb

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

nefunguje ikonka citovanie príspevkov, neukázal sa síce žiaden Bad gateway, ale neukázalo sa ani nič iné, len koliečko sa krútilo a krútilo, až kým som nestratila trpezlivosť a nevybodla sa aj na citované príspevky.

Zverejnené

žeby každý každému chcel v ss popriať veselého Silvestra a tak podobne, a neborák server ten nápor nezniesol? :dalbysomsi:

a keby len to. príspevky sa ukladajú, ako keby sa im nechcelo zotrvať na mieste...nejak to blbne krížom krážom. Na to ja nemám troezlivosť a kráčam čítať rozčítanú knihu. Howgh!

Zverejnené

asi tu máme nejakého škriatka, furt nejdú ani súkromky, ani nefunguje ikonka citované príspevky. Svieti mi tam číslo 2 a keď chcem na to ťuknúť, že zareagujem, koliesko sa krúti a krúti...

aj príspevky sa ukladajú nekonečne dlho, ani sa nezjaví uložený príspevok, a keď stratím trpezlivosť a vyleziem odtiaľ, vidím, že sa aj uložil, len mi to akosi nedal najavo. a tváril sa, že sa ešte len ukladá...

Zverejnené

súkromné správy zasa celý deň vypisujú 502 Bad Gateway

+

aj príspevky sa ukladajú nekonečne dlho, ani sa nezjaví uložený príspevok,

vypisuje donekonečna, že ukladá príspevok, pritom stačí spraviť refresh (na čo som prišla náhodou) a príspevok sa objaví ako uložený.

Zverejnené

včera večer ss fungovali, dnes ukazuje znovu 502 Bad Gateway

plus ten problém s pridávaním príspevkov.

Zverejnené

pretrváva v ss chyba 502 Bad Gateway + občas ťažkosti: prikladanie príspevkov / spomenuté v prísp. č. 131 /

Zverejnené

dnes po pauze, keď bolo pár dní ok, znovu súkromné správy : 502 Bad Gateway

Zverejnené

V admine webu bola nastavená verzia PHP 5.5. Vrátil som to na PHP 5.4, SS sa zdá, že mi fungujú. Preverte všetky vyššie uvedené problémy, či sa ešte objavujú.

Zverejnené

ok, postupne preveríme, ďakujeme zatiaľ.

páni a dámy, prosím popíšte, či ide všetko v poriadku.

edit.

- súkromky mi zatiaľ idú.

- aj príspevok priložiť v pohode

Zverejnené

hlasim, ze prispevky sa zrejme uz vkladaju v poriadku (tiez som sa stretol s tym, ze bolo treba refreshnut stranku, aby sa to ulozilo)

Zverejnené

Zdá sa, že problém bol asi naozaj s novou verziou PHP, táto verzia Fóra zrejme s ňou nespolupracuje ideálne. OK, dobre vedieť.

• Pred 8 mesiacmi...
Zverejnené

neukladá mi to úpravy príspevkov, a to nie hodinu po, ale hne"d napísané. A ani posledný príspevok mi to neuložilo a oznámilo mi, vrajj je príliš krátky. A to obsahoval 2 rozvité vety.

Zverejnené

Neviem o tom, problém bude zrejme u teba, aký prehliadač používaš? Skús kompletne vyčistiť cache.

Toto som sem dopísal po pár sekundách. Takže u mňa to funguje.

• Pred 8 mesiacmi...
Zverejnené

Keďže mi blbne aj smartfón tak neviem urobiť screenshot (píše mi že fotka nebola uložená) neviem prečo tak napíšem čo sa stalo. Ešte dnes som zopárkrát bol na fóre a zrazu mi zničohonič keď chcem ísť na fórum píše toto: The Tapatalk plugin on this site is currently unaviable. Contiune interacting with members in this forum also on tapatalk.

Nerozumiem iné jazyky a prekladač google mi to preložil tak divne že som nepochopil. Čo sa tam píše? Čo mám uribiť s tapatakom?

Zverejnené

Je nedostupný tapatalk plugin na internete, chyba je na fóru, nie u teba, ani ja sa sem nedostanem cez tapatalk

Zverejnené

murder, to bola zrejme nejaká dočasná chyba.

je to práve adminom otestované, všetko vrátane tapatalku funguje.

Tomáš, skús si preinštalovať aplikáciu alebo si nanovo importovať feedy

Zverejnené

Vedel by som prehovorit game aby pouzivala tapatalk? Nech spozna tie krasy toho ked pri cakani na spoj alebo v rade na poste sa da behat po fore. Super vec.

Zverejnené

ja pri čakaní čítam knihy.

:closed:

tu zostaneme pri nahlasovaní chýb - vrátime sa z obkecávania k pôvodnému účelu tejto témy a píšeme k téme :

Hlásenie chýb

• Pridať bod 1
  • Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

systém ma samovoľne odhlásil po jednom príspevku (nebol agresívny!!!), len tak, druhý už som nemohla odoslať. Neodhlásila som sa! Musela som sa znova prihlásiť. V poslednom čase sa mi to stalo viackrát.

• FS Info
Zverejnené

Vážená užívateľka 'Vilma Flinstonova' tento jav môže nastať, keď sa prihlasujete na fórum v sieti,v ktorej na fórum z tej istej IP adresy môže pristupovať aj iný užívateľ(ia). Ak sa v sieti nenachádzate, tak odporúčame odhlásiť sa z Fóra, následne zmazať cookies, pre istotu aj celú cache prehliadača, a znovu sa prihlásiť. Problém by sa mal obyčajne po tomto postupe vyriešiť.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

dnes som v dvoch rozličných príspevkoch od slimaka našla, že má problémy písať na fs.

predpokladám, že je problém v jeho pc, že tam bude vírus? alebo podobný problém, ako mala vyššie Vilma - zrejme bude dobre premazať cache a cookies.

Tretikrat sa tu snazim nieco napisat.

Nechapem preco mi zmizne prispevok kym nieje odoslany. Pride tu nejaky stvorcek s anglickou zastavou a co tam bolo napisane tak zmizlo.

Zverejnené

A nieco take ze napisem prispevok odoslem stranka sa aktualizuje no prispevok nikde?

Zverejnené

skús to isté. prečistiť - zmazať cache, celé cookies, odhlásiť, znovu prihlásiť.

z cudzieho pc vždy odhlasovať.

systém je v poriadku, chybka bude u prijímateľa.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov