Skočiť na obsah

Hlásenie chýb

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Sem píšte akékoľvek chyby s ktorými sa stretnete na fóre.

Okopírujte si chybnú hlášku a nezabudnite napísať kedy a počas akej akcie nastala chyba.

Hlásenie chýb mi nepíšte cez SS, nemám na to čas.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

9.4.2006 13:14

IPB WARNING [2] mysql_connect() [<function.mysql-connect>]: Lost connection to MySQL server during query (Line: 131 of /ips_kernel/class_db_mysql.php)

P,BODY{ font-family:arial,sans-serif; font-size:11px; }

There appears to be an error with the database.

You can try to refresh the page by clicking here <java script:window.location=window.location;>.

Error Returned

Zverejnené

Ide o výpadok MySQL databázy, treba refreshnúť stránku a malo by to fungovať. Takéto výpadky sú bežné všade na svete a zvyčajne trvajú len niekoľko zlomkov sekúnd. Nedá sa zabezpečiť 100% funkčnosť pripojenia, hoci náš provider to na svojich stránkach sľubuje. Iste, aj tá 100% je nejako definovaná, možné je aj to že niečo blbi so serverom :lol:

Ak po refreshe zase vyhodí Lost connection to MySQL bla bla a nič sa nemení ani po niekoľkých minútach, to bude už horšie. V tom prípade je dôležité si všimnúť, čo je napísané v hlavičke stránky, podobne ako na tomto obrázku:

Obrázok

Všimnite si hore vľavo IPS Driver Error. Nejde o výpadok, ide o to že naše Fórum nemá 100% kompatibilitu s MySQL 5.x, ktoré beží na našom serveri. Novšia verzia IPB 2.2 by už mala mať 100% kompatibilitu s My SQL 5.x

Ak vám vyhodí takúto hlášku, nemusíte ďalej nič skúšať. Nepôjde to. Iba v jednom prípade. Ak píšete blogy a napísaný chcete odoslať na stránky tak vám vyhodí tento error. Potom kliknite na to malé fialové here a všetko bude v poriadku.

Ak je hore napísané niečo iné ako IPS Driver Error, napr MySQL Database Error (tuším tak nejako), tak už ide skutočne o nejakú chybu. V tom prípade je dôležité si všimnúť text akú je napísaný v tabuľke. A ten text skopírovať sem. To čo sem skopírovala game je ten prípad čo som popísal vyššie.

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

dávam to sem, aby som na to nezabudla ... 5.5. po 22 hod. pri kliknutí na "posledné kliknutia" asi tri štyri krát vyhodilo error:

You can try to refresh the page by clicking here.

Error Returned

mySQL query error: SELECT e.entry_id, e.entry_name FROM ibf_blog_entries e,ibf_blog_blogs b LEFT JOIN ibf_blog_categories bc ON ( e.blog_id=bc.blog_id and e.category_id=bc.category_id ) WHERE e.entry_status='published' AND (b.blog_private=0 or b.blog_id = 5) AND ((bc.blog_id IS NULL) or (bc.category_type = 'private' AND bc.blog_id=5) or (bc.category_type = 'public')) AND e.blog_id=b.blog_id

SQL error: Unknown column 'e.blog_id' in 'on clause'

SQL error code:

Date: Friday 05th 2006f May 2006 10:38:33 PM

We apologise for any inconvenience

po 22,45 to už bolo v poriadku

6.5.06 - pridávam to aj dnes... od cca 19 hod. pri kliknutí na vyhľadanie podľa : Posledného kliknutia, Mena člena, klik na jednotlivých členov, stále vypisuje tento error:

Error Returned

mySQL query error: SELECT e.entry_id, e.entry_name FROM ibf_blog_entries e,ibf_blog_blogs b LEFT JOIN ibf_blog_categories bc ON ( e.blog_id=bc.blog_id and e.category_id=bc.category_id ) WHERE e.entry_status='published' AND (b.blog_private=0 or b.blog_id = 5) AND ((bc.blog_id IS NULL) or (bc.category_type = 'private' AND bc.blog_id=5) or (bc.category_type = 'public')) AND e.blog_id=b.blog_id

SQL error code:

Date: Saturday 06th 2006f May 2006 09:51:50 PM

7.5. to pokračuje , niekedy hľadanie naskočí, väčšinou vyhodí error :

Error Returned

SQL error code:

Date: Sunday 07th 2006f May 2006 12:01:18 PM

/hádžem to sem, aby som nezabudla na časy... potom to možno celé vymazať /

Zverejnené

Myslím, že to nastane vtedy keď boti indexujú stránky v Blogu. Vypol som aby ich nezobrazovalo v Online liste, malo by to pomôcť.

A robí to iba po kliknutí na Posledného kliknutia alebo aj Mena člena?

Zverejnené

Aj po kliknutí na Mena člena. Taktiež pri kliknutí na samotného membera, keď si chceš pozrieť jeho profil.

Dosť časté to bolo včera a párkrát sa to vyskytlo aj dnes.

Zverejnené

Aj po kliknutí na Mena člena

to vtedy, keď niekto (hocikto) číta Blogy

Taktiež pri kliknutí na samotného membera

ak sa pohybuje ten člen v Blogoch

Upgrade na IPB 2.2 by to mal vyriešiť.

Zverejnené

Po kliknutí na posledný príspevok:

IPB WARNING [2] mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server during query (Line: 131 of

/ips_kernel/class_db_mysql.php)

Error Returned

SQL error: Lost connection to MySQL server during query

SQL error code:

Date: Monday 08th 2006f May 2006 12:26:38 PM

A strašne dlhé načítavanie stránok: od 5 do 20 sekúnd

Zverejnené

Pravdepodobne provider robí niečo so serverom pre databázy. Ak by to trvalo dlhšie treba napísať.

Mne zatiaľ ide všetko v norme.

Zverejnené

IPB WARNING [2] mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server during query (Line: 131 of /ips_kernel/class_db_mysql.php)

pred chvíľou po kliknutí na "Čo ma dnes potešilo"

Zverejnené

Stačí dať refresh a malo by to byť OK.

A ešte jedna vec. Výrazne je dôležité keby ste písali či ide o IPS Driver Error alebo MySQL Database Error - vidieť to úplne vľavo hore.

Zverejnené

SQL error: Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2)

SQL error code:

Date: Tuesday 09th 2006f May 2006 08:46:37 PM

Po ťuknutí na kategóriu Šport. Po refreshi všetko OK.

Zverejnené

Mám taký blbý dojem že celý tento server na ktorý nás hodili pred mesiacom je akýsi divný.

Asi zmením službu.

Zverejnené

zobrazuje mi, ze do temy Liga Majstrov napisal tomassi posledny prispevok. ked reloadnem, stale je to tak. ked na to kliknem, posledny prispevok je moj. divne ...

Zverejnené

no mne to v pohode ukazuje aj jeho a aj axelov príspevok

ale zas nejde mi zobraziť detaily o prihlásených členoch /to tam dole, ukáž detaily podľa.../

Zverejnené

zobrazuje mi, ze do temy Liga Majstrov napisal tomassi posledny prispevok. ked reloadnem, stale je to tak. ked na to kliknem, posledny prispevok je moj. divne ...

skús sa prekliknúť na druhú stranu v téme :lol:

no mne to v pohode ukazuje aj jeho a aj axelov príspevok

ale zas nejde mi zobraziť detaily o prihlásených členoch /to tam dole, ukáž detaily podľa.../

Pretože Trips píše Blog a ja sa v ňom tiež hrabem. Je to kvôli nie 100% kompatibilite s MySQL5, ktorá bude vyriešená vo verzii fóra 2.2
Zverejnené

Na úvodnej stránke v kategórii Komunita ma po kliknutí na posledný príspevok (aktuálne bolo Ktoré smajle vyradiť) hádže na úvod témy, nie na koniec. K novým veciam sa musím preklikávať :lol:

Zverejnené

To nie je chyba to má niečo s tvojimi cookies.

Keď klikneš na posledný príspevok tak ťa to presmeruje na posledný príspevok v téme ktorý si nečítal a to by sa potom malo uložiť v cookies.

Ďalšia možnosť je že tvoje prehliadač dobre s cookies nepracuje.

Zverejnené

Skôr by som sa prikláňal k tej druhej možnosti. Blbne mi to, či už si cookies vymažem alebo nie. Len ma prekvapuje, že sa to stáva až teraz, v poslednej dobe.

Zverejnené

Mne to zobrazuje tak ako som napísal: Presmeruje ma to na posledný neprečítaný príspevok (nemusí byť posledný v téme).

Aj ostatní by mohli napísať ako ich to presmeruje.

Napíšte aké máte internetové prehliadače.

Ja Maxthon.

Zverejnené

podobné ako RoSo ... chcem len určiť čas... takže asi od upgrade a zmiznutia tých tém...

napríklad:

kliknem na posledný príspevok - v 2 stranovej téme, a zobrazí mi stred prvej strany ...

klik na posledný príspevok v jednostranovej téme, a zobrazí tiež asi stred strany ... a pritom ja čítam všetko ...

cookies si mažem pravidelne aj v práci aj doma ...

nerobí mi to až taký strašný problém... niekedy to jeduje ...

IE

Zverejnené

zaujmavé tiež bez problémov ked napíšem post hodi ma na svoj post uplne dole

Zverejnené

1) Odhlásil som sa

2) Zmazal som Cookies

3) Prihlásil som sa

4) Posledný príspevok Linkmanov, klikol som naň - presmerovalo ma to sem.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov