Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

táto svadba mi je nesmierne sympatická :)

ženích a nevesta sa neberú priveľmi vážne, primerane okolnostiam, postavám a podobám je to dokonalé, a svadobníci sa krásne prispôsobili ... táto britská svadba 44 a 39 ročného páru, ktorý sa pozná 8 rokov, sa mi vážne páči :)

post-3-0-72653700-1388085042.jpg  post-3-0-29142600-1388085044.jpg

"Mé sestře diagnostikovali rakovinu prsu, byl jsem z toho v šoku. Chtěli jsme udělat něco, co vzbudí pozornost a povzbudí lidi, aby šli na vyšetření," řekl Gibbs deníku Daily Mai.

shreck a fiona - peniaze z darov dali na výskum rakoviny

• Pridať bod 1
  • Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

Tohto roku  nie, ale syn má priateľku... :)  tak možno už o  rok? :) mám z nich nesmiernu radosť, lebo práve včera večer  šťastne prileteli z Vietnamu..., živí, zdraví.. juj,  ale sa teším! moje  šťastie... :priatelia:

• Pridať bod 1
Zverejnené

jéj ! aj náš syn sa už pozná s priateľkou toľko :lol: celú výšku na Architektúre, plus súčasnosť... to je super! hlavne nech im to klape. ich šťastie, aj naše šťastie. :)

Zverejnené

Manzelstvo nech si robi kto co chce - ja osobne logicky a prakticky - tolerujem aj inych(vsetkych)-ale chapem co sa nechcu - nemozu - je to nevyhodne zobrat - je vdova co ma nejake socialne benefity po strate predchadzajuceho manzela.  Iste je aj kopec  udalosti ktore nepoznam. 

Ja to vidim tak - ja hram na jednu stranu  - jednu mincu - ci na svoj zvazok s mojou zenou - ja som problem  - mat svatbu - ci manzelstvo nemal a bol som rad. Keby som si to aj nezelal - vtedy - dnes by som tu radost svojej zene spravil - kludne aj dnes.

Je to mozno jedno a je -  je  - ja si svoj zivot predstavujem v podstate takto ako ho zijem. V manzelstve.  Bodka.

• Pridať bod 2
  • Pred 11 mesiacmi...
Zverejnené

jedna vynikajúca svadobná fotografia ... keď ju uvidíte, zrejme vám okamžite napadne jeden starý film ... napadne správne, ona je tak štylizovaná schválne  :)

- presne tak bola táto fotka myslená, aj vyhrala r. 2013 súťaž o najlepšiu svadobnú fotku http://atkinsgallery.squarespace.com/ ... je taká dobrá, že odvtedy zaplavila net ...

už viete, ktorý je to film ? :)

post-3-0-07854900-1428776847.jpg

Na sever severozápadnou dráhou Alfreda Hitchcocka :)

Zverejnené

Vcera sme dopijali,koncili a prisiel ku nam este mladsi - 22 rokov - hned mi bolo jasne chalan z kopcov. Siroky - drevorubac. Mal taku stavbu tela. Mal o desat rokov starsiu partnerku(cesku?) - ci to mala vsetko vymyslene - je to jedno - ta zenska mi dala dvakrat pusu a o nic som sa nesnazil.

Len prihoda- stalo sa - dovalil som sa domov a pochvalim zene,ze som sa bozkaval s Ceskou. Zena namosurena ze ju budim a este s touto informaciou.

Ale moja manzelka sa chce bozkavat - sme sa rozlucili- na aute stiahnute okno a povie chce pusu - ako to riesit? Stiahnut okno sa da ale aj tak si nedas normalnu pusu - ano otvoril som dvere - zasluzila si.

A potom neskor prisla pre auto - vyzdvihne dceru.... a zase chce pusu - OK -isiel som odhodit spak do kontajnera a sa musel vratit - chcela pusu - a ja ze coma stale otravujes? A ona , cesku vies bozkavat a mne sa nevenujes. 

Zverejnené

tak sa jej friško venuj, lebo ti oznámi, že sa bozkávala s dajakým kolegom či školníkom  :zubiska:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Tak sa teda veru chystame na svadbu :D Vydava sa darkova sestrenka, netradicne "na luke zelenej" v jednej dedinke na strednom slovensku :) a ja chystam svadobne odevy :D tesim sa, pretoze na takej netradicnej svadbe som este nebola ..nevesta bude mat saty po mamicke a tuniku, zenich bude v aerosoftackom oblecku :) kto je sermiar bude v dobovom 

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

také svadby vonku bývajú super. kedysi ešte prv ako som spoznala Flinstona, som bola v Spišskom *Podhradí na takej tradičnej dedinskej svadbe, bola tam snáď celá dedina, ale bol to úžasný zážitok, veselili sme sa celú noc, celú noc sa tancovalo, spievalo, a zaujímavé, že to síce bolo na Východe, ale nikto nebol sťatý "pod obraz" - neuveriteľné!!! Asi každý vytancoval, čo predtým vyslopal. Skvelý zážitok. Určite si aj vy užijete.

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

chystam, veru chystam...sa tesim velmi..idem na svadbu po dlhych rokoch, kedze som vo veku..deti sa este nezenia a  okolo mna su same stastne vydate a rozvedene osoby... :zubiska:

a hla ho..motyka vystrelila  idem na svadbu kamoske..uz na jej druhu :P ..a kludne pojdem aj na tretiu :agree:

trocha blazinec..svadba cez tyzden..a povodne sa volala X potom Y po rozvode znova X a teraz bude Z...nooo sranda su taketo tradicie

malo by byt horuco tak si vezmem moje retro saty so spodnickou..furt si hovorim, ze tam ma nik nepozna :zubiska:

• Pridať bod 1
Zverejnené
   idem na svadbu kamoske..

trocha blazinec..svadba cez tyzden..

kamoška má recht, však čo si bude kvôli svadbe víkend kaziť :thumbsup:

Zverejnené

suhlasim, svadba cez tyzden ma svoje vyhody, hlavne v piatok :)

Svadobny par aj svadobcania sa zobudia v sobotu rano, resp. niektori mozno az naobed a maju este dva dni na danie sa dokopy.... a svadobny par ma moznost na stravenie prveho spolocneho vikendu, este si spravit niekde vylet :)

Horsie je to pre svadobcana, ktore vsetci kamarati sa zblaznili a v jednom roku sa zenia...mam par kamosov, ktori mali minuly rok co robit...zabavat sa do skorych rannych hodin v piatok na jednej svadbe a hned nato byt ruka hore na dalsej svadbe v sobotu. 

Zverejnené

ja by som hneď šla...ale druhé decko sa k ničomu nemá. :neviem:

Zverejnené

ja som na svatbe tiez nebol dost dlho- po mojej na ziadnej- nova doba- nik ti nevrati ... - nik si to ani neuvedomi.  Tato mlada generacia(ci nova doba) je pre mna nieco uletene.

Zverejnené

moja dcéra mala na svadbe aj kamarátky a kamarátov z ich partie, a aj ona im chodí na svadby. nedávno sa vydávala jej kamarátka z detstva, boli tam aj s manželom a malou. Vraj malá potom aj spala, tak sa aj zabavili jaksapatrí. Ponúkali sme im, že im ju postrážime, ale chceli ju vziať so sebou. (Bolo to asi 200 km od nás).

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

áno,  chystám, teraz najbližší víkend...  dvaja milí ľudia sa rozhodli spečatiť svoju lásku svadbou. :)

ešte som na svadbe na rusnakoch :)  nebola, ale veľmi sa teším,   pripravujem sa na svadbu aj  takto :yes_yes:

• Pred 6 mesiacmi...
Zverejnené

iskra v septembri žení syna :) svadba bude v úzkom kruhu rodiny.. u nevesty v Prahe.. ten čas tak neskutočne letí! :) svadobná mama,  budem mať synov aj dcéru..  :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

svadobná mama,  budem mať synov aj dcéru..  :)

no hlavne budes Svokra  :zubiska: ..blahozelam, samozrejme :agree:

• Pridať bod 1
Zverejnené

no hlavne budes Svokra  :zubiska: ..blahozelam, samozrejme :agree:

blahoželám, nech vám všetko vyjde :)

super svokra iskra  :happyroll:

Ďakujem dámy za blahoželania. :)  

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

:) svadba bude v úzkom kruhu rodiny.. 

a v širokom okruhu priateľov  :lol:  :happyroll:

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

:) svadba sa blíži. milé starostí. práve si prezerám  svadobné oznámenie, zákusky sú objednané, srdiečka ma ešte čakajú upiecť, zo Slovenska berieme len málinko,  nejaké klobásky, syry - korbáčiky, nite,

na prípitok kvalitné Tokajské   :drink: a samozrejme aj  slovenskú domácu

inak, všetko  zabezpečujú v Prahe.  :) po svadbe nás čaká aj pohostenie na Slovensku,  zákusky máme  objednané, aj tortu.  objednala som jednoduchú tortu bielu s decentnou ozobou, málo kvetiniek.

v jednoduchosti je krása!

už mám  šaty pre svadobnú mamu, sako, lodičky, kabelku a doplnky. manžel so synom, sa už len tiež  nahodia. 

náš syn   :) nám poslal  fotografiu, na ktorej je upravený ako bude vyzerať vo svoj svadobný deň .. dojalo ma to..   :nalicko:

Zverejnené

iskra, gratulujem! To sú naozaj príjemné starosti...aj ja chceeem!!! 

• Pridať bod 1

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov