iskra Zverejnené 20. August, 2024 Zverejnené 20. August, 2024 Svadba bola na výbornú, mladomanželia žiarili šťastím, všetko bolo perfektné, stretnutie so svadobčanmi, hudba, tanec, spev, výzdoba, jedlo, komplet super svadba bola, perfektný celý deň, aj noc, napriek tomu, že aj chvíľková búrka s dažďom bola, aspoň sa občerstvil vzduch.. vraví sa, že, keď v svadobný deň prší, že mladomanželom prinesie šťastie, bohatstvo... tento svadobný deň bol bohatý na šťastie, lásku, radosť, ľudskosť...Vďaka. V sobotu na svadbe bol pozvaným hosťom aj mladý kňaz z rodnej obce, nepoznali sme sa, osobne sme sa stretli prvýkrát. Keď som si šla na svadobnej hostine pre kávu, podišiel ku mne tento človek , oslovil ma seňorita a spýtal sa ma, akú kávu si prosím. Obslúžil ma, poďakovala som sa a zoznámili sme sa. Predstavila som mu potom aj svojho manžela. Spoznali sme nového človeka, inteligentného, slušného, zábavného, tancoval, spieval.. Je po svadbe, mladomanželia nech sú šťastní, zdraví, veľa lásky na ich spoločnej ceste životom...♥️♥️ Máme veľmi pekné nezabudnuteľné, príjemné zážitky. 1 1 1
iskra Zverejnené 2. September, 2024 Zverejnené 2. September, 2024 Mladomanželia a ich nádherný svadobný deň...♥️♥️
slimak Zverejnené 3. September, 2024 Zverejnené 3. September, 2024 Pojdem v sobotu. Ci sa tesim? Ani nie, zena ma uz ostrihala. Ale mladym to prajem. Syn im bude robit ministranta,lebo zenich robil nam. Zena si zobrala dva dni dovolenky, nikdy to neurobila, cez skolsky cas. Vsade s detmi som lietal ja. Teda je to pre nu dolezite. Aj pre mna, ona ide vypekat kolace. Zich strany sa zeni prve vnuca.
iskra Zverejnené 26. Jún, 2025 Zverejnené 26. Jún, 2025 Áno, v auguste chystáme sa na svadbu, krstný syn sa žení ...
iskra Zverejnené 24. August, 2025 Zverejnené 24. August, 2025 Veľa lásky na spoločnej ceste životom... ♥️♥️
slimak Zverejnené 26. August, 2025 Zverejnené 26. August, 2025 Hej v septembri. Zenine netere sa budu vydavat. Minuly rok som bol odnich u chalana. Teda bratrancov a sesterniciam mojich deti.Ale zo zenninej strany. Z mojej strany nikomu asi na svatbu nepojdem,Su rovnyko stary, ale ziju v cudzine. Aj maju uz deti v CZE,SWE. Potom dalsi a su naraz UK a moje deti a jedno v Trnave.(tie 4 sa narodili asi v troch,styroch rokoch.) Oni sa aj nastivovali.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz