Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Láska je svetlom života. A manželstvo účet za elektrinu :D

Čo je manželstvo? Doživotný trest smrti :D

Zverejnené

Doll sa bude vydavat ???? Tak to VELKA gratulacia.  No toto... Hmm Doll dufam ze nas pozves na svatbu.  Rad by som spoznal slecnu co mi radila v paru veciach s no hmmm proste radila :)

Zverejnené

Jovzin, ďakujem.

To som bola mladá a pochaba :D Teraz som mladá a súdna :zubiska:

Toš prídi do Dubnice v októbri :)

Zverejnené

áno, začiatkom júla. syn sa nežení, ale mladý muž z blízkej rodiny z manželovej strany.  darček už máme kúpený a na svadbu :srdiecko: :srdiecko: sa teším

minule sme boli manželovi kúpiť oblek, kravatu, no proste fešáčisko,  ale samo, že aj v bežnom oblečení. ja šaty na svadbu tiež mám. ale aj tak, najdôležitejšie je zdravie, súzvuk   :)

Zverejnené

Jovzin, ďakujem.

To som bola mladá a pochaba :D Teraz som mladá a súdna :zubiska:

Toš prídi do Dubnice v októbri :)

Ok skusim prist. Vsak mam to blizsie na zapad SK teraz ako na vychod :D kolega z Brna co som mnou pracoval je z Dubnice nad Vahaom. Brano Jasko nepoznas ? :)

Zverejnené

Jovzin, žiaľ nie :)

Btw, včera som bola skúšať svadobné šaty.

Čakala som wau efekt.

Ten sa nedostavil, nakoľko top šaty z výkladu som na seba nenasúkala :zubiska:

Zverejnené

tak to gratulujem.  Uff poznam ten zhon okolo svadby. jedlo, saty, miestnost, kostol, prstene, hudba...   Drzim palce :) 

Zverejnené

Vďaka, gro už máme. Zhony neboli. Až sa čudujem čo vedia na tom iní rok plánovať. My sme začali pred mesiacom, a máme už takmer všetko.

Zverejnené

to je stare parkinsonovo pravidlo,   praca trva tak dlho kolko mas na nu cas  :).

Zverejnené

Btw, včera som bola skúšať svadobné šaty.

Čakala som wau efekt.

Ten sa nedostavil, nakoľko top šaty z výkladu som na seba nenasúkala :zubiska:

Si tehotna?

Zverejnené

Nie, nebola to (zrazu) moja konfekčna veľkosť. Teda v bežných obchodoch býva, tu som musela ist do väčšieho čísla..

Zverejnené

Neviem či je to tými siedmimi štamperlíkmi demänovky čo popíjam u susedy, ale tej odpovede na otázku, či si tehotná, akosi nerozumiem.

Zverejnené

Chystáte sa na svadbu?  áno, dnes :kvetinka: :slniecko:

Zverejnené

na svadbe bolo super, mladomanželia žiarili šťastím :)

teraz najbližšie,  ak nás niekto nepozve skôr na svadbu, tak na druhý rok  :)  začiatkom mája

my s mužom,  budeme mať  teraz v auguste svadbu :) výročie

• Pridať bod 1
  • Pred 4 týždňami...
Zverejnené

my sme boli na svadbe v máji, neterka sa vydávala, tá, čo mala pred 10 rokmi nádor na ruke. Svadba bola super, počasie tiež vyšlo, ubytko sme tiež mali zaistené, už dávno som sa tak neodviazala. A tak skoro už ani neodviažem. Už sú v rodine všetci poženení a povydávané, akurát tá moja žilinská Škrimpícia nie a nie, ja neviem, čo chce mať deti v 50-ke? Potom jej budú hovoriť babi. A nám už nijako, lebo sa nedožijeme ani ich nástupu do školy.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

dnes by sme podľa všetkého mali mať už v tejto večernej dobe ženatého nášho fórumáka... ej, dala by som si koláčiky :)

Zverejnené

Tak je.

Potom sa ozvem spat som siel rano a rano som aj vstaval, rozlucka s hostami, ranajky a obed a teraz okolo 16tej mame druhe kolo, vsetci susedia a muzika sa chysta k nam do rana...

Nevladzem :-). Pijem za chodze a stale triezvy.

...

• Pridať bod 4
Zverejnené

Boze moj, co nas to len caka...

:-)

Uz je to tu. Husle a spev

...

• Pridať bod 1
Zverejnené

keď sa niekto odhodlá / parafrázujúc A'Dyho :))) / oženiť do Polomky, tak má svadbu jak v Polomke :)

vydržať! :)

Zverejnené

Vydrzal som :-) LTT.

Ale na horehroni je krasne.

Ked bude foto tak poslem, na oficialne si pockam, z mobilov mozno aj skor. Historiek pri ktorych som plakal od smiechu sa tiez najde habadej- zacalo sa to uz v kostole :-)

A stav manzelsky je taky ako som si predstavoval ;-)

...

• Pridať bod 2
Zverejnené

Laska, radost, stastie, humor - s nimi sa da prezit vsetko, nech vas neopustaju :)

Zverejnené

Vydrzal som :-) LTT.

Ale na horehroni je krasne.

Ked bude foto tak poslem, na oficialne si pockam, z mobilov mozno aj skor. Historiek pri ktorych som plakal od smiechu sa tiez najde habadej- zacalo sa to uz v kostole :-)

A stav manzelsky je taky ako som si predstavoval ;-)

nuz, u nas pred Uralom je to tak...

"chlapeczostrednehoslovenska" :)

vitaj medzi zenacmi

• Pridať bod 1

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov