Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

praveze chapem az moc dobre......len nechapem teba ako ta to moze tak zobrat.

Zverejnené

weirdo zatazujes sa malickostami bud rad ze ty a tvoji blizky ste zdravi. vianoce su o pohode nie o majetku.

Zverejnené

ja sa weirda zastanem, mna by tiez mrzelo keby som podostavala veci, ktore mi nic nehovoria, keby moja rodina nevedela co mi spravi radost a pritom u svojho surodenca by som videla hory-doly, urcite by ma to zamrzelo

isteze vianoce nie su o darcekoch ale su aj o robeni radosti inym, svojim blizkym a clovek ci chce ci nechce, caka nieco aj taketo a ked uz nie je ta domaca pohoda, tak aspon vylepsenie darcekmi by potesilo a ked uz ani to nie je tak....

ja osobne som spokojna, akurat mi chyba ze nemozem byt s priatelom a uvidime sa az pozajtra, chcela by som tieto sviatky prezivat aj s nim, ale aj to raz pride :lol:

dostala som tri cerveno-zlto-oranzove vankusiky, makkucke ponozky, 2gb usb ktory sa da nosit ako naramok (:)), farebne ceruzky, uzasny dlhyyyy valcovity kriklavo ruzovy vankus plnený malymi polystyrenovymi gulickami, nejake peniazky na dolozenie k novemu monitoru, klavesnicu, tlaciaren, ramik na fotku ;)

knizku harryho pottera 7 po anglicky, anglicka verzia, z coho sa velmi tesim lebo si chcem kupit vsetky diely v anglictine ;)

vcelku stedre boli tento rok, necakala som :)

a velmi sa tesim ze tento rok je tu s nami moj brat s priatelkou, minule sme boli sami s rodicmi ;)

Zverejnené

a co ty weirdo trafil si sa darcekmi tak ze si urobil vsetkym radost alebo boli aj u nich kysle usmevy. mozno staci nabuduce naznacit co by si chcel dostat.

Zverejnené

Tento rok boli velmi vesele vianoce.

Po veceri sme poumyvali priniesli darceky a s bratom sme cakali nez mama zazvoni zvonkom ked zazvonila tak brat zacal skakat ako opiciak, to ma uplne dostalo ze som dostal zachvat smiechu.

U nas je taky zvyk ze najmladsi pred rozbalovanim povie koledu, ale dnes sa to nedalo bo taky zachvat som dlho nechytil.

Este aj u rozbalovania som sa smial a nakoniec ked sme pozerali Shrekoledu, tak tam bolo take tancujuce kura ci moriak a to ma uplne dostalo ze som az plakal ako som sa smial.

A dedo mraz mi priniesol niekolko knizeciek, kozmetiku, triko.

A neboli ponozky :-( nevadi co uz.

Zverejnené

Choze, síce súhlasím s tým, že by mal byť rád, že sú zdraví, ale chápem weirda. Dobre, možno sa tým až príliš zapodieva, ale tak ČO? Možno pravá príčina toho, že ho to tak zobralo ani nemá nič spoločné s Vianocami/majetkom. Možno len potreboval nejaký ventil, tak si vzal na mušku Vianoce. A možno práve Vianoce boli posledná kvapka. Nemá zmysel vravieť, o čom Vianoce sú, ani že v skutočnosti nejde o darčeky ale o niečo iné. Aj keď darčeky vedia zlepšiť náladu, však? Ale rovnako aj zhoršiť.

Weirdo niečo čakal, nesplnilo sa. Je logické, že je sklamaný. Len to sem napísal, netreba sa doňho obúvať a kaziť mu náladu ešte viac...

Zverejnené

nesnazim sa kazit naladu naopak snazim sa ho povzbudit a doporucit hladat krasu zivota v jednoduchych veciach a dokazat ocenit nielen vysledok ale aj snahu. ja to beriem z pohladu rodica. syn bol nespokojny ze nedostal motorku a dcera ze dostala inu kozmetiku ako chcela a taticko bol spokojny lebo je nenarocny. to povedala moja zena.

Zverejnené

všetko bolo tak, ako malo byť, dokonca aj matička príroda v Nitre dopriala to čo som vzýval

aj tu na fore, počas štedrej večere snežilo, sneži a je bielo, štípe mraz, pred chviľou sme sa vrátili s manželkou z peknej prechádzky starým mestom, teraz sa chystám na polnočnú omšu, ešte raz prajem všetkým iba všetko naj..... a prekrásné Vianoce 2007.

:lol: :)

Zverejnené

weirdo zatazujes sa malickostami bud rad ze ty a tvoji blizky ste zdravi. vianoce su o pohode nie o majetku.

choze treba citat aj to co je vyssie. keby si to spravil, zistis, ze ziadna pohoda nebola.

je fajn byt zdravy, aj mat plne brucho.

no skus sa z toho tesit, ked sa ani nie 24h predtym od mamy dozvies, ze si "arogantny bastard" (preco, sa nepytaj, je to o kompromisoch a tie u nas nefunguju), ked nalada doma je hlboko pod bodom mrazu a ked ti cely den nikto nepovedal nic inak, ako usecnym prikazom. potom su tie darceky uz len spicka ladovca, ktora to cele dorazi.

Zverejnené

Vesele Vianoce aj ja Vam prajem a dopredu aj Stastny Novy Rok, lebo odidem prec a na Silvestra travim cas na chate, kde nebude ziaden signal na net a aj napriek tomu sa strasne tesim....mozno si aj mobil vypnem......a mozno ani na ten nebudem mat signal...uvidim.....a strcim si hlavu do snehu, nech uz neviem vobec o nikom...

Kazdopadne......nech sa Vam vsetko vydari...tak ako si Vy zelate :lol:

Takze este raz: Krasne Vianoce a hlavne pokoj domova :) ...... no a tie ostatne veci :)

Zverejnené

weirdo je mi luto ze je to u vas momentalne take ako je.......a nechcem aby si to bral ze nemam nic lepsie na robotu ako do teba rypat a snazit sa postavit ta do role nevdacneho rozmaznaneho decka....to urcite nie.

nezatazuj si tym viac hlavu. nestoji to za to, ver mi.

Zverejnené

no ja som si pod stromcekom nasiel najma knihy...Ucebnicu Arabstiny, knihu o Iráne, knihu o Turecku..potom sme cela rodina dostali take pekne velke knihy o mayoch, aztekoch, rimanoch a grekoch...jedno dvd o turecku a stredomori, a letenku do Stockholmu :lol: :)

Zverejnené

A je po vianociach :lol: Tak aj ja pridavam zoznam co som dostal:

- Letenka do Stockhomu (sa mi zda ze mame s tomom aj termin rovnaky) :)

- Kniha Finland z edicie Lonely Planet (dalsia do zbierky)

- Finstina na cesty (no uz by som sa ju mohol zacat aj ucit ked mam 6 slovnikov)

- 2 knihy skveleho Orwella (Nad vodu a chytit dych, Ako som strielal na slona a ine eseje)

- 3 knihy od bozskeho Williama (Romeo & Julia, Hamlet, Antonius & Cleopatra)

- 4 encyklopedie - darek pre celu rodinu (ako uz Tom spomenul - Greci, Rimania, Aztekovia, Mayovia)

- Kozmetika (sampon, telove mydlo, voda po holeni)

- Kniha Botticelli (darek od nutrinky a phersuho) :)

Celkom dobreeeeeee... vsetkym dakujem! ;)

Zverejnené

vcera ma vysadilo z netu tak pardon.

weirdo ked som si to vsetko pocital nezostava mi nic ine len ti zazelat aby ostatne dni v roku boli krajsie ako ten vcerajsok.hodne zdaru vsetkym.

Zverejnené

aljak máš vôbec doma niečo čo by nejak nesúviselo s Fínskom? :lol:

Letenka do Stockhomu

Helsinky nyšt? :)
Zverejnené

ale mam doma aj kopu nefinskych veci... napr. miesto zaclon mam italsku a argentinsku vlajku :lol: samozrejme ze k tomu este aj Finska :) a na radiatore som maval vlajku Ferrari ... ja niesom len finsky patriot

a Stockholm preto lebo to je len na 3 dni, a ked uz pojdem do Helsiniek tak aspon na tydzen ;) resp. ked uz do Helsiniek tak rovno aj do Turku, Tampere, Lahti, Hameenlinna, Vantaa, Espoo, ... atd atd atd :) Na to potrebujem viacej casu aby som sa mohol realizovat! ;)

Zverejnené

pre mna boli tieto Vianoce krasne...uz len kvoli tej rodinnej pohode a zaveru nakoniec...co spomeniem na zaver prispevku...

takze dostala som 2GB player na sposob ipodu, parfem, telovu kozmetiku, 2 obalky / v jednej poukaz na masaze, v druhej eura/, spodne pradielko, knihu, ... a to je snad aj vsetko...

no a zaver vecera..bolo mi strasne smutno ze uz dva mesiace nie som v kontakte s mojim ex, a ani na vianoce mi nezazelal stastne a vesele..ked zrazu sprava, "Stastne a vesele". .. ani neviete ako ma to potesilo...tak sme sa stretli a dve hodky kecali v aute....bol to zvlastny pocit, ktory ma vsak zahrial pri srdiecku....

plus jemne snezilo... :lol:

Zverejnené

Dúfam, že ste mali všetci prekrásne Vianoce :lol:

Tie moje boli fajn. Najviac ma potešila ako vždy skvelá kapustnica, pohodová nálada u nás doma a radosť iných z darčekov odo mňa. Chýbal mi tam síce jeden človek, ale mala som za neho aspoň takú malú plyšovú náhradu :)

Ináč nádielka bola tento rok skromná - dostala som teplé papuče (mám ich teraz na nohách), kárované ponožky, rámik na fotku aj s fotkou (vytlačená v sépiovom odtieni na obyčajnom kancelárskom papieri ale nevadí :) ), magnetku v podobe kvietku a nejaké tie peniažky (padnú tento týždeň na kozmetiku a potom na preplatenie cesty do a z BA) no a naši si dopriali spoločný darček - LCD tv.

Aj polnočná omša bola fajn. Bola som s bratom a celý čas sme mrzli pred kostolom, pretože sme prišli neskoro a vo vnútri bolo beznádejne plno. Ale pohoda ;)

edit: jasné, ešte som od jednej tety, čo som ju v živote nevidela, dostala úžasnú hyperružovú minisúpravu na úpravu nechtov. To aby som si ich prestala obhrýzať a mohla tak využiť nožničky a pilník ;)

Zverejnené

hm

prečo väčšina ľudí považuje za vianočné sviatky, štedrú večeru a následne rozdanie darčekov???

Zverejnené

...nejako rýchlo to aj skončilo tento rok, som sa ani nestihla vianočne cítiť moc a je po sviatkoch... nevadí no... Ježiš mi doniesol 4 x pančuchy, 3x ponožky, 4GB USB kľúč, 2 knihy, peniaze, Drogerie Markt a spol., tričko SOAD, Zeppelinovcov DVD + hlavolamy (od cizyhooo, hou-hou :-*), konečne DVD player, čo zobrazí aj české titulky :lol:, nový HDD, skriňu so zdrojom...plus čo sa najviac teším - sama som si dala nový snowboard, juhuuuuuúúúuuu, ktorý aj tento týždeň otestujem (dúfam, že to vyjde). Keď to tak zhrniem som nadmieru spokojná tento rok, aj keď ma trochu mrzí, že som z vianočnej večere s najbližšou rodinou odišla už po 20 minútach a nestihla som tým pádom ani vidieť reakciu na mnou podarované darčeky, ale no čo už... strašne som sa prejedla aj včera aj dnes, ale to už k tomu asi patrí, je mi zle...grrr

Zverejnené

doplnam o

penazenku s ceresnickami, svetrik, farebny naramok

a :lol: swarowski nahrdelnik, olivove mydielka, medove hracicky do kupela (olejcek, "rozpustacia gula", mydielko), maly svietnik v tvare lampicky, ... jaaaaj tolko som ani necakala! :)

Zverejnené

ja mam knizku o diele da vinciho a sestra mi doniesla novu ustnu harmoniku.

aha, plus dalsi hlavolam (nasa tradicia) nad ktorym mi uz dva dni tecu nervy...

Zverejnené

Ja som dostal najlepsi darcek vecer od manzelky. Po takom dlhom case, co sme sa vidali len rano vo dverach, to bolo fakt dobre. Takmer som zabudol, ako sa to robi :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov