Desdemona Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Ja viem, že ešte nie je ani december, ale mňa už chytá vianočná nálada :) Zaujímalo by ma, aké su vaše obľúbené vianočné filmy? Čo rozhodne nepremeškáte v televízii cez sviatky? Toto je pár mojich vianočných filmíkov :) : Láska nebeská Zázrak v New Yorku Vianočná koleda Vianočné prázdniny A samozrejme nesmie chýbať Popelka :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Soľ nad zlatoPopolvár najvetší na svete Ale je toho veľa, inak mňa tiež už chytá vianočná nálada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Home Alone - Sám domaHome Alone 2 - Sám doma 2, Stratený v NYNational Lampoon's Christmas Vacation - Vianočné prázdniny A este kopu dalsich co ma teraz nenapadli Link to comment Share on other sites More sharing options...
susanna Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 s tebou mne bavi svet- to musi byt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desdemona Posted November 20, 2008 Author Share Posted November 20, 2008 Bože, úplne som zabudla na S tebou mne baví svet :) Ten patrí tiež medzi moje naj :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
susanna Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 ako sa da zabudnut? : )) a este -jak vytrhut velrybe stolicku..... kazdopadne vsetky stare ceskoslovenske su uplne skvele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desdemona Posted November 21, 2008 Author Share Posted November 21, 2008 Neviem, ešteže som to napravila :lol: A ked som tu, tak ma napadá ešte jeden. Neviem, či to je pravý vianočný film, ale odohráva sa trochu aj cez Vianoce a je to Denník Bridget Jones. A ozaj... skoro som zabudla na Perinbabu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pralinka Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Princezna so zlatou hviezdou na cele :lol: ale asi vsetky rozpravky mam rada, kazdy rok sa snazim vidiet co najviac :) hlavne tie starsie ceske su super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Home Alone - Sám doma Home Alone 2 - Sám doma 2, Stratený v NYPresne tak, bez týchto filmov to cez Vianoce nešlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronja Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 "Zaľúbiť sa" :lol: (M. Streep, R. de Niro) - z banálneho príbehu títo dvaja top herci urobia dobrý film... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andulqa Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Tri oriesky pre popolusku :lol: a celkovo aj ostatne slovenske ci ceske rozpravky :-) a Kucerava Sue ! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desdemona Posted November 21, 2008 Author Share Posted November 21, 2008 Ešte ma napadol jeden film, ktorý som videla tuším minulý rok: Darček z lásky (Noel). To bol fakt krásny film :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 A este som zabudol na jeden skvely film, ktory sa odohrava vlastne zcasti aj na vianoce: Pelíšky :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mgr. L.E.G. von Trips Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 du frommer gott, ze sam doma. ten film sa ustavicnym opakovanim v kazdy vianocny vecer stal uplne nepozeratelnym s velkym NE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 Kucerava Sue ! :-)Neviem prečo, ale toto je jediny vianočny film, ktory môžem stale dookola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stevo98 Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Kdeže, Home Alone ja taka klasika ako nic ine. Pre mna kultova postava z toho filmu je Fuller, ktoreho hral mladsi brat Macaulaya Kieran. Fullerov pohlad bol asi takyto, ze :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wysky Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Určite si cez vianoce nenechám ujsť akékoľvek filmové spracovanie Dickensovej Vianočnej koledy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Vianoce sa blížia, čo budete sledovať tentoraz? Máte nejaký zaujímavý tip? Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 uhm ... :niee: Vánoce Hercula Poirota :hanba: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desdemona Posted December 23, 2010 Author Share Posted December 23, 2010 Ja som si samozrejme nenechala ujsť moju milovanú Love Actually, ktorú včera dávali na Prime. :hmmm: A zajtra sa na ňu chystám zase, ale na Markíze, žiaľ v "úchvatnom" čase - niečo po jedenástej večer. :detektiv: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 ďalšie vianoce sa blížia, predpokladám, že v tv to bude klasika :sám doma, všade samé rolničky, české rozprávky, kdesi Mrázik, a zopár amerických béčiek s tatkom po smrti premeneným na snehuliaka a podobne ... či bude aj čosi nové ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
funebrak Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 To aj bude game stereotyp,to najdes aj na youtube nemusis cakat az do vianoc.Ja sa uz z tych sprostosti ako je mrazik,tri oriesky pre popolusku,a sam doma zblaznim.kazdy rok to iste :vynadaj: To radsej Discovery,NGC,HBO ako tie krasne rozpravky pozerat :zubiska: Link to comment Share on other sites More sharing options...
member2793 Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 z filmov z vianočnou tématikou zvládam maximálne tak smrtonosnú pascu 1 a 2.inak cez sviatky nevynechám Byl jednou jeden král, je to sto krát opozeraný film ale to čo tam Werich a Burian hrajú si nenechám ujsť. Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 vianočné filmy zásadne nepozerám, tak, že ja si sadnem a zapnem tv a pozriem ... posledné bolo Kučeravé dievča, hoci aj tam je jedna scéna, ktorú zbytočne preťahujú, a je akurát trápna ...a sem tam zopár minút z celej plejády hrozivých katastrof ... filmy Sám doma už nemôžem roky ani cítiť, Schvarziho môžem, ale jeho rolničkový film som v živote celý nevidela,a stále ma máta jeden, z ktorého som videla snáď dokopy 10 minút, kde vážne tatko americký umrel, a aby nepokazil svojim detičkám vianoce, ožil ako snehuliak pred domom ... a po celom meste, vrátane zimného štadiónu, sa za deckami ťahal nenápadný snehuliak ... bolo to desivé ... :( Werich môže prísť, ale už aj Pyšná princezná aj Hviezda na čele nie, pauza, zabite ma, ale Tri oriešky pre Popolušku som nikdy nemusela, strašne mi tam prekáža práca kostýmového návrhára, ale tak, že mi to zhnusilo film ...ale stále lepšie, ako americké rádobyromantizujúce príšernosti ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Zas to nemôžeš zovšeobecňovať. Napr. taky Otec rodiny: http://www.csfd.cz/f...85-otec-rodiny/, Uviaznutie v raji: http://www.csfd.cz/f...-lapeni-v-raji/ s Cagom či Vymena: http://www.csfd.cz/f...zamena/galerie/, Vianočny pribeh: http://www.csfd.cz/f...vanocni-pribeh/, Život je krasny: http://www.csfd.cz/f...ivot-je-krasny/ + par ďalšich su veľmi straviteľne filmy (na to že je to vianočna romanca). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts