Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Tak už sa teším na Vianoce :lol: ,i keď v posledných rokoch tá atmosféra doma bola o ničom,vďaka hádkam rodičov a pod :) ....ale snáď tento rok to bude lepšie a vždy sa teším na ne...čo sa týka darčekov,myslím si,že všetko je už vybavené - zaslané,kúpané,takže z toho stresy nemám :)

Zverejnené

užlen zabalím dáreček môjmu drahému a bude tóóóó!

a teraz idem vykutrať zo skríň ozdoby a idem to tu rozvešať...

a ešte možno pôjdem s malou jej pomôcť vybrať si niečo...

a matke som nakúpila knihy, čo vôbec nečaká...

a... chichi... :lol:

Zverejnené

a čo ja viem... sama sa čudujem, ja sa teším... nejaký sentiment vianočný ma chytá... pred pár dňami som strávila najmenej polhodinu v obchode s vianočnými kravinami a nebyť priateľa zazerajúceho zvonka nech už ideme som tam ešte pol dňa :lol:

Zverejnené

naco sa nahanat, dnesne mesto a doprava katastrófa, keby som nemal povinnosti v banke, ale prezil som to.... Vianoce a osial okolo nich nie su Vianocami, ale akurat si tak uhnat infarkt,urobit si poriadky sami v sebe a pomoct inym, to by mali byt sviatky kazdodenne, Vianoce kazdy den, obdarovat niekoho, co i najblizsieho je pekne, no obdarovat cudzieho,neznameho.....

Vianoce su krásne, je v nich aj naše dectvo a deti vzdy boli nevinne,ciste,krasne, je to sviatok Narodenia nášho Pána, aj On bol dieťa, malinké, ako všetký deti. :lol: :)

Zverejnené

A konečne mám darčeky z krku... ešte tak prežiť ten cirkus a zasa mám rok pokoj..

Zverejnené

Vianoce su krásne, je v nich aj naše dectvo a deti vzdy boli nevinne,ciste,krasne, je to sviatok Narodenia nášho Pána, aj On bol dieťa, malinké, ako všetký deti. :lol: :)

presne

ak chcete krásne vianoce, tak nemôžu byť o aranžéroch, cukrároch, kuchároch a pod.,

ale o tej Osôbke a onás , ako vo svojom príspevku spomína Jozef

Zverejnené

ja mam velmi rada vianoce, akurat tento rok su obzvlast chaoticke, aj ked nie samotne vianoce, ale kvoli skole a tak, ale uz je pokoj, tak sa tesim, zajtra este zbehnem na trhy na dobre varene vinko a loksu :lol:

darceky mam viacmenej vybavene, este otcovi musim nieco, napecene mame, upratovat sa bude cez vikend, hlavne ze uz mam pokoj od skoly :)

este by to tu u nas chcelo trosku vyzdobit :)

Zverejnené

No pozrite, čo si pre Vás pripravili naši chlapci

nie je to milé?

C L i C K

(loading trvá niekdy dlhšie, ale stojí to za to)

Zverejnené

Hurá Vianoce :lol:

Mám aj vianočného avatara hehe....(Síce už rok :) )

PS: Bože to video :) ;)

Zverejnené

kto ich nema rad , len keby trocha snehu bolo, no tuto na juhu asi tazko, ale pamatam byvalo aj bielo, potom je to romantickejsie, vzrzgajuci sneh , polnocna omsa , hviezdnata obloha,rozsvietene stromceky, laska, mier,pokoj.... :lol:

Zverejnené

nie je to milé?

C L i C K

jj poznám :lol: kto všetko tam je?
Zverejnené

nie je to milé?

C L i C K

:lol: :) :) ;)

ma po tom videu chytá vianočná nálada ;)

Zverejnené

hehhh... ti elfovia nemaju chyby :lol: :)

inak my sme prave dorobili stromek a na vrch som dal Lammu ... patronka tychto vianoc :)

Zverejnené

jaaj lamma na spici stromceka...kam tento svet speje ? :lol: aj tak pojde dole

Zverejnené

jj poznám :lol: kto všetko tam je?

no Ty, cizy, tomba a phersu

tak vždy lepši na vrcholku stromu ako pod ním

Zverejnené

sakris...este nemam dokupene...dnes som bola, ale kupila som minimum...namiesto toho som kavickovala, ked som stretla kolegu :lol: (jedno zo zakazanych ovoci :) )

no a tak asi pojdem teraz neskor nieco pozhanat....jeden darcek nie a nie zohnat, keby viem, tak ho objednam cez net :)

Zverejnené

:lol: :) :) ;)

tak toto je sila... toto budem mať stále pred očami... ;)

už aby bolo po vianociach, 25. dec. idem s drahým na chatu...

Zverejnené

ŽELÁM VŠETKÝM ŠŤASTNÉ A VESELÉ

mnoho darčekov, snehu, zákuskov, smiechu, chlastu, sexu, ...

Zverejnené

A zajtra je to tu! :lol:

Tak potom nezabudnite napisat co ste kto dostali... dobreee?

Zverejnené

Tak už stromček máme vyzdobený :lol: a vlastne aj viem čo dostanem,ale to napíšem až potom :)

Zverejnené

No veru,ten sneh...ten mi vždy nejak chýba na Vianoce....už ani neviem kedy tu boli Vianoce so snehom...teda aspoň tu na juhu Slovenska :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov