tomassi Zverejnené 23. December, 2010 Zverejnené 23. December, 2010 ďalšia reflexia na vianoce http://tv.sme.sk/v/18744/pozrite-si-koleda-pre-tych-co-nemaju-radi-vianoce.html
littlewitch Zverejnené 23. December, 2010 Zverejnené 23. December, 2010 S tym image stromcekom.... nemienim menit farbu, kedze som si prisla na svoje. Mam cierny stromcek uz treti, ci stvrty rok. A tento rok dokonca dostanem od jednej znamej dalsie cierne gule do zbierky :detektiv: ...cierna farba je pre mna podstatnou....objavuje sa v mojom dome spolu s bielou na kazdom kroku, tak preco nie na vianoce O:). Aj vianocna tabula bude v tomto style, nemienim to menit. Detom je to uplne jedno a ja som spokojnejsia :hmmm: 1
Desdemona Zverejnené 23. December, 2010 Zverejnené 23. December, 2010 Želám všetkým fórumákom šťastné, veselé a pokojné Vianoce, prežité v kruhu rodiny, v zdraví a v šťastí. :detektiv: 1
David Zverejnené 24. December, 2010 Zverejnené 24. December, 2010 Želám všetkým fórumákom šťastné, veselé a pokojné Vianoce, prežité v kruhu rodiny, v zdraví a v šťastí. :detektiv: Ďakujem Vam za dobre praje. Nakoniec, žiaduca optimistická odpoveď ! :hmmm: PS. Už som zložil želanie všetkým forumovičom (tak s polska) nie forumákom. pretože v poľštinie "rumak" to kôň (najmä rasový) alebo obrazne "ťažký motocykel". forumák aj keď kratšie slovo, lebo sa zle spaja (pre Poľakov) :) 1
weirdo Zverejnené 24. December, 2010 Zverejnené 24. December, 2010 prajem Vam vsetkym Bozie Vianoce :detektiv:
lopata555 Zverejnené 24. December, 2010 Zverejnené 24. December, 2010 aj ja vám želám štastne a vesele 1
weirdo Zverejnené 24. December, 2010 Zverejnené 24. December, 2010 tento rok sa nikto nechvali darcekmi?? aljak kde si? :detektiv: 2 1
littlewitch Zverejnené 24. December, 2010 Zverejnené 24. December, 2010 ja sa pochvalim :hmmm:dostala som kamene :) veeeela kamenov :detektiv:
tiborco Zverejnené 24. December, 2010 Zverejnené 24. December, 2010 Tak, čakal som, že tento deň dopadne horšie, ale napokon ok...trochu vína mi pomohlo :detektiv:
lopata555 Zverejnené 24. December, 2010 Zverejnené 24. December, 2010 no a my sme dneska nakoniec neoslavovali ... asi to dáme až 27.12 dúfam že vtedy sa už bude dať
Nokia Zverejnené 24. December, 2010 Zverejnené 24. December, 2010 ja sa pochvalim :) dostala som kamene :hmmm: veeeela kamenov :detektiv: ladvinove? :) 1 1
weirdo Zverejnené 25. December, 2010 Zverejnené 25. December, 2010 mno tak ja sa pochvalim, kedze aljak sa zabudol :detektiv: dostal som viacero veci, ktore ma potesili, specialne jedna .. Arc Mouse :hmmm: 1
aljak63 Zverejnené 26. December, 2010 Zverejnené 26. December, 2010 ee, nezabudol ... len nemám nejako náladu v poslednej dobe :hmmm: ale tak klasika - knihy, ponožky, kozmetika, ... atď inak tá myš je z čoho vyrobená? lebo ja by som sa bál že ju zlomím :detektiv:
doll Zverejnené 26. December, 2010 Zverejnené 26. December, 2010 no ja som si nasla vecicky ako snowB bundu, snowB prilbu, turisticku bundu, etc ... spokojna :detektiv:ale tak hlavne ze bola pohodicka, dokonca tohto roku sme aj skoro zabudli ist k stromceku pozriet darceky :hmmm: take mile to bolo, zakecali sme sa po veceri pri stole doobeda ked som vesala stromcek, bolo to vcelku zaujimave, lebo vonku teplo, svietilo slniecko, pripadala som si ako na jar
weirdo Zverejnené 26. December, 2010 Zverejnené 26. December, 2010 plast a pod tym kovovy zaklad tusim
pink Zverejnené 25. November, 2011 Zverejnené 25. November, 2011 k vianociam patria aj vianocne trhy.. report mojej kamosky, kt tam dnes bola - Bola som na Vianočných trhoch, pripomínali krematórium. Žiadne koledy, žiadna tlačenica, taká rozpačitá a mĺkva generálka. Dala som si akési mäsko na horkej cibuľke, punč, varené víno a ešte varené víno. Boženke som kúpila myš čo kvíííka a mužovi zemiakovú placku za 2,5O, ktorá sa pred rokom volala XXL. Dnes sa volá len zemiaková placka, je menšia, cena zostala.zemiakova placka za 2,50 je dako vela... a predpokladam, ze bola mastna a este aj studena.. :huh: takze - placka mukova a studena a vino horuce, klincekove a vodnate... cena vareneho vina vzhladom k vypitemu mnozstvu nezistena... :) jo a doplnam - maju varené víno, šmrncnuté vodkou, vraj velmi dobry vynalez...
slimak Zverejnené 26. November, 2011 Zverejnené 26. November, 2011 Vianoce su super obdobie(vsetky tie krestanske sviatky su idealne) kedy by som siel opat na dovolenku. Viem ze sa chodi do egypta. Uzil si to tam uz niekto?
chrust Zverejnené 26. November, 2011 Zverejnené 26. November, 2011 k vianociam patria aj vianocne trhy..Osobne na tieto kolektívne akcie nechodím (chodieval som na iné ), ale myslím, že je to pekný zvyk, takto sa združiť - pokiaľ ovšem atmosféra napovedá o blížiacich sa sviatkoch. Pokiaľ, nie stráca sa čaro takýchto podujatí. Je to v ľuďoch - takže v nás . Raz som čítal akýsi článok, kde sa dopytovali cudzincov, návštevníkov Slovenska, aký majú na nás názor ... skoro všetci sa zhodli, že taký zachmúrený, na prvý pohľad neprístupný národ ešte nevideli. Tvárime sa vraj zarputilo, neprístupno, pozeráme do zeme. Nikdy som si to neuvedomil, až po prečítaní týchto názorov.
game Zverejnené 26. November, 2011 Zverejnené 26. November, 2011 možno to bude k neuvereniu, ale nikdy som nebola na žiadnom vianočnom trhu.zopár krát som pred mnohými rokmi mala cukanie, občas, nakoniec som mu vždy s úľavou odolala, raz som bola pred vianocami na trhu na miletičke - dôraz je na spojení "pred vianocami", tlačili ma zanedbané nákupy, pod tým hlúpym tlakom nakúpila zopár blbostí, čo boli totál zbytočné, - ale to sa asi za vianočný trh neráta ... :innocent:
David Zverejnené 26. November, 2011 Zverejnené 26. November, 2011 možno to bude k neuvereniu, ale nikdy som nebola na žiadnom vianočnom trhu. Celkom oprávnene. Sláviť Vianoce nemusí nutne znamenať, nákupy. Ako sa snaží presvedčiť obchodníky (vo US-štýle) Premýšľal som, prečo sa tento sviatok nazvaný je u vas Vianoce, a prišlo ku mne "Nočné cesty " Je to správny preklad? (v poľštine sa to nazýva "Boże Narodzenie" - "Božie narodenie") :innocent: Zajtra je prva adventna nedeľa. Pre osvetlenie tejto temnej noci, navrhujem ako pomôcka k meditácii tieto publikácie: http://www.gloriadei...nie-panne-marii http://www.zaex.sk/k...dvent-a-Vianoce Odporúčam samozrejme pre ostatné dámy a panom. Zdravím všetky.
tomassi Zverejnené 26. November, 2011 Zverejnené 26. November, 2011 takževianočné trhy nie sú o nakupovaní darčekov- sú o nasávaní . . . vianočnej atmosféry v skratke vianočné sviatky trvajú (24.12.)25.1.-6.1.24.12. - Štedrý večer (vyvrcholenie adventu)25.12. - Božie narodenie (1.sviatok vianočný)26.12. - Sviatok sv. Štefana (2. sviatok vianočný)1.1. - Slávnosť Panny Márie Bohorodičky (súčasne je to aj vznik samostatnej SR)6.1. - Zjavenie Pána, ľudovo traja králi 1
pink Zverejnené 26. November, 2011 Zverejnené 26. November, 2011 takže vianočné trhy nie sú o nakupovaní darčekov - sú o nasávaní . . . vianočnej atmosféry tak, stretnutie s priatelmi, mastny chlieb s cibulou a nasavanie... :)
iskra Zverejnené 26. November, 2011 Zverejnené 26. November, 2011 Zajtra je prva adventna nedeľa. áno, práve som vybrala adventný veniec :) a zajtra môžem zapáliť prvú zo štyroch adventných sviečok. ako pmôcku k meditácii mám http://www.zaex.sk/o...tastia_grun.jpg, práve si mu ju pripomenul David :) ďakujem už sa teším na Štedrý večer, lebo okrem pekného sviatku .. bude po dlhšom čase doma, aj náš mladší syn , nie cez mobil, cez skype, ale tak blízko, jak sa len dá.. jupííí :slniecko: 1
trinita Zverejnené 26. November, 2011 Zverejnené 26. November, 2011 v KE zacinaju trhy az 5. decembra, na Mikulasa, dlho som sa do mesta nedostala, dufam, ze na trhy sa dostanem... a ze bude prijatelne pocasie - asi pred 3 rokmi v kuse prsalo a to akosi nelaka ludi ku konzumacii... vianocne trhy su pre mna pecena klobaska, langose, varene vino, medovina, varena cokolada, vianocny punc, vianocna vyzdoba, koledy, vela ludi na hlavnej a predovsetkym stretnutia s kamosmi...
iskra Zverejnené 26. November, 2011 Zverejnené 26. November, 2011 včera sme sa doma rozprávali, že bolo by celkom fajn "zabehnúť" do KE .. vianočná výzdoba ma láka, koledy, varená čokoláda.. celkovo, keď je večer všetko "osvetielkované"... a taká predvianočná výzdoba KE, aj iných väčších miest má svoje čaro.. 1
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz