lopata555 Zverejnené 24. December, 2008 Zverejnené 24. December, 2008 Pripájam sa štastné a veselé ..................
Andulqa Zverejnené 24. December, 2008 Zverejnené 24. December, 2008 Mili forumaci, prajem vam krasne Vianoce, bohatu nadielku a vela vela lasky a pohody :lol: :) :)
doll Zverejnené 24. December, 2008 Zverejnené 24. December, 2008 krasne sviatky, hlavne plne pohody, pokoja a stastia... :lol:
Aikaterine Zverejnené 24. December, 2008 Zverejnené 24. December, 2008 presolila som šalát, upiekla koláč a potom zistila, že nemám kokosovú múčkuhrozne ma bolí chrbátidem pozrieť, či stromček nezhorel :lol: nj, šťastné a veselé :)
tiborco Zverejnené 24. December, 2008 Zverejnené 24. December, 2008 Pripájam sa k ostatným - prajem Vám v pohode prežité sviatky :lol:
Jozef50205 Zverejnené 24. December, 2008 Zverejnené 24. December, 2008 šťastné a veselé Vianoce všetkým forumákom a všetkým ľuďom dobrej vôle, láskyplného Ježiška, pokoj,,šťastie,pohodu a každému kopčisko zdravia.... :lol: :) :) ;)
choze Zverejnené 24. December, 2008 Zverejnené 24. December, 2008 Zelam Vam vsetkym stastne vianoce. :lol:
game Zverejnené 24. December, 2008 Zverejnené 24. December, 2008 rybička a filé namočené v mliečku, šošovica na špeciálnu vianočnú polievku puchne vo vode, sušené slivky sú v pohotovosti, ovocie na stole, zemiaky uvarené .... už len z toho všetkého spraviť večeru ...vetvičky na mieste, sviečka na stole, spomienky v hlave ... vianoce ...pokojné a pohodové vianoce plné lásky vám všetkým prajem ...
Bijou Zverejnené 24. December, 2008 Zverejnené 24. December, 2008 nejako to rokmi stráca čaro... pokým ešte nedávno bolo cítiť na štedrý deň v ovzduší príjemnú sviatočnú atmosféru, dnes je to všetko len "chystám, chystáš, chystáme" :lol: no ale aj tak Šťastné a veselé Vianoce praje bižů :-) :)
doll Zverejnené 24. December, 2008 Zverejnené 24. December, 2008 ... SNEZI .. :lol: nie su to sice krasne velke chumace snehu, ale obloha je biela, a poletuje sneh...snad do vecera nieco napadne :)
Tom182 Zverejnené 24. December, 2008 Zverejnené 24. December, 2008 jak kukam, tak kukam no za oknom vidim ako sa prehanaju snehove vlocky a za tu malu chvilocku su travniky a strechy budov jemne pocukrovane :lol:
Andulqa Zverejnené 24. December, 2008 Zverejnené 24. December, 2008 u nas prsi :lol: taky dazd so snehom, tu asi nikdy uz nebudu biele vianoce, no co uz
lopata555 Zverejnené 24. December, 2008 Zverejnené 24. December, 2008 Jaj ľudia a u nás nič. Čo troška snežilo sa aj tak sa roztopilo ............... ach jaj
lopata555 Zverejnené 24. December, 2008 Zverejnené 24. December, 2008 Tak ja sa už tiež opravujem zaťalo snežiť a drží sa to ................. hurá
Jozef50205 Zverejnené 24. December, 2008 Zverejnené 24. December, 2008 a už je po snezeni, preslo to v dazd... a o pol noci bude paradna smyklavka
weirdo Zverejnené 25. December, 2008 Zverejnené 25. December, 2008 no, a je po tom .. ani zdaleka to nebolo take zle ako minuly rok, nieslo sa to v lepsej nalade .. ale aj tak mam pocit ako bijou .. same chystanie, upratovanie, kazdy sa z toho ide poondiat, ale na fakt, ze vianoce by sa mali rovnat sviatkom pokoja, sa zabuda .. a tak sa aj u nas vysavalo 2x (dnes) a miesto kolied bolo naladene SRo. v podstate klasicka sobota az na to, ze dnes som bol v radiu usetreny fica.
aljak63 Zverejnené 25. December, 2008 Zverejnené 25. December, 2008 No a tak sa aj pochvalte s darčekmi :lol: no nie?
Andulqa Zverejnené 25. December, 2008 Zverejnené 25. December, 2008 aljak a ty sa co nepochvalis? :lol: moja mama s otcom dostali od brata domacu pekaren na chleba a je fakt super, dnes sme upiekli prvy chlebik a je velmi chutny tak sa tesim ako v nej budem vypekat aj nadalej :) :) ;)
aljak63 Zverejnené 25. December, 2008 Zverejnené 25. December, 2008 A tak ja sa pochválim, a snáď ma budú aj iní následovať :) Tohtoročná vianočná nádielka: - Albert Chatelet - Svetové dejiny umenia - Malcolm Day - 100 postav klasické mytologie - Josef Češka - Zánik antického světa - Edgar Allan Poe - Havran - Rajaa Alsanea - Dievčatá z Rijádu - spiatočná letenka do Helsiniek - trenky, ponožky - šampón a mydlo - plyšový sob - doláre - sklenená vybrúsená pyramídka s mojim znamením - krásna šialka so srdiečkami - drevený kocúrik - voda po holení - sprej No krasnučke darčeky, Ďakujem všetkým! :lol: A teraz ste na rade ostatní, no pochválte sa :)
doll Zverejnené 25. December, 2008 Zverejnené 25. December, 2008 no, mam pocit ze u niekoho to je o darcekoch, mozno i tej pohode, a u niekoho hlavne o tom, potesit niekoho drobnostou :lol: darceky som dostala, ale nemam potrebu sa s nimi chvalit, kedze o darceky ani zdaleka neslo... :)najviac ma prekvapil moj drahy, medzi darcekmi ktore sme spolu vyberali som si okrem tych nasla i knihu, o ktorej som len tak prehodila, ze niekedy v buducnosti ked...tak.. :)
Bijou Zverejnené 25. December, 2008 Zverejnené 25. December, 2008 dostala som toho pomenej, keďže hlavne som zbierala obálky, tak ale aj zopár veľmi pekných srdcoviek som našla: fialové nohavice, krásny hrnček žltý s lúčnymi kvetmi (konečne mám taký svoj osobný hrnček, do ktorého si môžem urobiť každý deň cafe/čaj :lol: ), sitko s ozdobou - minihrnčekom, Maté Lemon (mňam), čistý Pu-erh, ručne viazaný čaj (keď sa hodí do skleneného čajníka s vriacou vodou pekne vidno ako v ňom rozkvitne mini-kvietok - vyskúšam a odfotím :) ), knižku Veronika sa rozhodla zomrieť od Paula Coelha, Liečenie minulými životmi od Richarda Webstera, etno šál... Vianoce sú hlavne pre decká. Malý brácho bol strašne podarený, keď pristúpil k stromčeku, pod ktorý "z ničoho nič" Ježiško naložil darčeky, uvidel prvú krabicu a skríkol, že: "Híí, mama! Ja mám žeriav ! " :)
lopata555 Zverejnené 25. December, 2008 Zverejnené 25. December, 2008 No tak idem aj ja na to ................. dostal som kreslo do izby, malú meteorologickú stanicu, voňavku, a knihu dejiny slovenska
arwiel Zverejnené 25. December, 2008 Autor Zverejnené 25. December, 2008 sorry ľudia, ale ste blázni...Vianoce sú len o tom, ako dostať darčeky?! pekne... tiež som dáke dostala a keďže ma nik nepozná, väčšina sú zbytočnosti, ale potešia... jediné, čo ma na týchto sviatkoch potešilo bolo korčuľovanie na klzisku... neznášam Vianoce... a zatiaľ to nevyzerá tak, že by sa to malo zmeniť...
lopata555 Zverejnené 25. December, 2008 Zverejnené 25. December, 2008 Arwiel nie Vianoce nie sú o tom ako dostať darčeky. Pre mňa sú Vianoce posedenie v kruhu rodiny, ale aj čas na doplnenie nádeje a odhodlania, dačo aj duchovna do toho, darčeky sú niečo ako že áno spomenul som si na teba a mám ťa rád ............ takže to k tomu patrí ale určite to nie je najdôležitejšie, teda aspoň u mňa nie .............
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz