tomassi Zverejnené 21. November, 2007 Zverejnené 21. November, 2007 North by Northwest(Alfred Hitchcock) perfektný film je to vlastne praotec všetkých filmov tohto typu a prívlastok 0 časť James-a Bond-a ho úplne vystihuje
arwiel Zverejnené 1. December, 2007 Zverejnené 1. December, 2007 Warholka! :lol: :) odvtedy milujem Andyho Warhola... :)
aljak63 Zverejnené 21. December, 2007 Zverejnené 21. December, 2007 Vcera som si opat kukol skvely historicky velkofilm GLADIATOR :lol: je to sice stare, ale opat som si ten film kukol (uz asi po 4krat), a milujem tu scenku ked Gladiator bojuje v Colosseu, vsetkych zdolal a potom pride samotny cisar Commodus a spytuje sa ho ze kto je... a v anglictine ta replika nema chyby! My name is Maximus Decimus Meridius. Commander of the Armies of the North. General of the Felix Legions. Loyal servant to the true emperor, Marcus Aurelius. Father to a murdered son, husband to a murdered wife…and I will have my vengeance, in this life or the next.
JohnnyXPN Zverejnené 24. December, 2007 Zverejnené 24. December, 2007 North by Northwest(Alfred Hitchcock), Butterfly Effect, Videl som oba a môžem doporučiť. Ja by som odporučil Andrew: člen našej rodiny, podľa Isaaca Asimova, Rodinný sci-fi film, H: Robin Williams, Zo sci-fi I Am Legend s Willom Smithom, USA 2007, Z thrillerov (hororov?) Motel smrti (Vacancy) USA 2007, H: Kate Beckinsale, Luke Wilson, Turisti (Turistas), USA 2006, H: Melissa George, len pre silné žalúdky, síce film začína nudne,neskôr je to fakt dosť drsné. Hviezdny prach, Claire Danes, Fantasy rozprávka podľa najobľúbenejšej knihy Neila Gaimana. Renesancia (Renaissance), Koprodukčný Animovaný akčný sci-fi film, niečo v štýle Sin-City. Super náhradník (She´s the Man), Komédia, keď sa hrá Amanda Bynes na svojho brata. Záchranári (The Guardian), USA 2006, Melodráma o záchranároch,z pobrežnej hliadkyH: Kevin Costner, Ashton Kutcher, Clancy Brown, Sela Ward,
bobsapp Zverejnené 24. December, 2007 Zverejnené 24. December, 2007 Gladiatora nemusím, ale tá scéna My name is Gladiator nemá chybu. ja ako nemusím animáky, tak asi po 100 rokoch som si konečne pozrel Madagaskar a určite patrí medzi tie najlepšie čo som videl
phersu Zverejnené 25. December, 2007 Zverejnené 25. December, 2007 ááááá konecne som si pozrel Ukradnute Vianoce Tima Burtone. Morbidne, muzikalove, komedialne proste perfekt vyborny film
Tom182 Zverejnené 25. December, 2007 Zverejnené 25. December, 2007 I´m not therefilm o Bobovi Dylanovi...velmi sa mi pacil..aj ked bol miestami, trochu zvlastny..ale ani to nepokazilo dojem z tejto lahodky...viacero hercov sa strieda v podobe Boba Dylana a ukazuju na rozne casti z jeho zivota...a ako by to nebolo dost, je cely fim prespikovany skvelou hudbou od tohto hudobneho genia :lol:
Tom182 Zverejnené 29. December, 2007 Zverejnené 29. December, 2007 velmi ma zaujal film Biele Peklo (So weit die Fusse tragen), skvely film, ktory u seba radim na popredne priecky..pribeh o chlapovi, ktori je odsudeny do gulagu na mys Deznev...no nezlomi ho to a utecie aby sa mohol vratit k tym ktori na neho cakaju..pesi napriec nehostinnym Sibirom..cez Strednu Aziu az do Iranu...pribeh o nezlomnej voli a o tom, co vsetko clovek dokaze..skvely film
gh0strider Zverejnené 29. December, 2007 Zverejnené 29. December, 2007 American Gangster... som si to pozrel 2x ,konecne opat jeden skvely film, a hned s mojim naj hercom :lol: pop-ici :)
Sniper Zverejnené 29. December, 2007 Zverejnené 29. December, 2007 Pozeral som film s Fantozzim a na konci bolo s ním interview kde hovoril že Mariandžela nebola dievča ale 50 ročný chlap!!!
pralinka Zverejnené 29. December, 2007 Zverejnené 29. December, 2007 dobre rano, stara mama..axel :lol: ze to bol chlap.... ja doporucujem fracture, anthony hopkins...
gh0strider Zverejnené 29. December, 2007 Zverejnené 29. December, 2007 LOL @axel, to je pekne stara info :lol: inak zaujimavy film je aj mr.brooks s costnerom.
Bijou Zverejnené 29. December, 2007 Zverejnené 29. December, 2007 Paríž, Texas (drama, 1984) Slavný film podle scénáře Sama Sheparda je pohledem evropského režiséra na americkou společnost a na rozpad jejích rodinných hodnot. Pouští bloudí vyčerpaný muž, který ztratil paměť i řeč. Čeká ho dlouhá cesta hledání sebe sama a na jejím konci bolestné smíření.
dead Zverejnené 31. December, 2007 Zverejnené 31. December, 2007 Pamatam si, ked som raz cestou z krcmy zasadol na chodbu jednej Zilinskej ubytovne a znudeny som zapol TV. Na STV zacinal film Pravidlá muštárne nevedel som o co ide, bolo asi jedenast vecer a bolo mi jedno naco sa idem pozerat, stacilo ked sa to volalo "Film" - z coho vyplyvalo, ze to malo dej. Ze mal za sebou sedem nominacii na Oskara a dvoch vo vrecku som ja, vtedy filmovy analfabet nemohol vediet :lol: Niesom prave fanusik citakov a la Hallmark, ale tento film ma naozaj dostal. Az neskor som sa dozvedel, ze tento pribeh chlapca zo sirotcinca, co skusa zivot vo velkom svete, plny trpkosti a emocionalnych vypovedi, inak velmi jemne a citlivo, bez prehanania (na co sme si u mnohych podobnych filmov zvykli) podany, bol natoceny podla predlohy a taktiez scenara Johna Irwinga. Vrele odporucam.
Nox Zverejnené 1. Január, 2008 Zverejnené 1. Január, 2008 Za poslední dobu třeba Silent Hill (horror USA 2006), i přesto že to je adaptace pc/ps hry tak se to vyrovná ostatním filmům a bonusem je opravdu vynikající samotný závěr filmu (trochu ala Šestý smysl)
cizy Zverejnené 2. Január, 2008 Zverejnené 2. Január, 2008 tak dnes som kukal Purple Rain s Princom z roku 84 super
JohnnyXPN Zverejnené 20. Január, 2008 Zverejnené 20. Január, 2008 Mr. Brooks by som tiež odporučil. Ako Costner Fan. Nedávno som zase videl a tiež odporúčam: Harley Davidson a Malboro Man.M. Rourke, D. Johnson. Ja som Legenda, Will Smith, Len tí mutanti mi pripadali, ako keby počítačovú grafiku ukradli z Ja som robot. :lol: Ale pozrieť sa to určite oplatí. Pre rodinu: Zlatý kompas. Plus pre decká, strašidelný film: Hodina duchov s Emily Osment.
weirdo Zverejnené 21. Január, 2008 Zverejnené 21. Január, 2008 JFK Oliver Stone si to u mna po filme World Trade Center napravil (aj ked toto bolo natocene o 15rokov skor :lol:). Perfektne, dokonale prekombinovane krimi a aj ked vo filme padlo minimum vystrelov, napaty som bol poriadne. Vyvrcholenie v sudnej sieni som prezil doslova bez dychu s ocami vytrestenymi na screen a v sustredeni, o akom som si myslel, ze ho niesom schopny. Ked som si nasledne precital rozne clanky a teorie, musim priznat, ze som tu Stoneovu verziu vcelku zbastil. Urcite jeden z mojich TOP20.
gh0strider Zverejnené 21. Január, 2008 Zverejnené 21. Január, 2008 Novy film s Denzelom Washingtonom (nie americky gangsters :lol: ) Tentokrat je to The Great Debaters - kvalitativne na urovni american gangster, hoci tema je uplne o inom. Na konci mi az slza vypadla :) imdb.com hodnotenie vysoke. Oprah Winfrey sice robila produkciu :) ale Denzel reziroval, a je to bomba film ;) Len odpourucam. @weirdo> si doteraz nevidel? ;) pozri si aj Malcolm X s Denzelom
Tom182 Zverejnené 27. Január, 2008 Zverejnené 27. Január, 2008 300 az dnes doobeda som si ho konecne pozrel..dlho som ho odmietal kvoli niektorim blbostiam..tie sa mi nepacili sice ani teraz..ale prekusol som ze to bolo robene podla komiksu..a nakoniec sa mi film aj pacil :lol:
Proteus Zverejnené 27. Január, 2008 Zverejnené 27. Január, 2008 Včera som si pozrel Awake s Jessica Alba. Veľmi zaujímavý film (nie preto, že tam hrá ona). Hlavne štatistiky na začiatku filmu sú zaujímavé. Aj keď film má niečo viac ako hodinku, je veľmi dobrý. A pravdaže aj konečné rozuzlenie. Odporúčam.
weirdo Zverejnené 28. Január, 2008 Zverejnené 28. Január, 2008 madarsky film Revizori (Kontroll). riadna haluz :lol:
chlapeczjuhu Zverejnené 28. Január, 2008 Zverejnené 28. Január, 2008 ja som momentalne vo vytrzeni z MAGNOLIE
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz