tomassi Zverejnené 9. Apríl, 2007 Zverejnené 9. Apríl, 2007 musíš ten film pozerať s tým, že je to robené komiksovo a bájne, čiže tam je kopec nereálnych prvkovje to proste komikstá bitka nie je reálne stvárnená, ale podľa báji a povestí kamarát od toho čakal, že to bude podľa skutočnosti a jednostaj na to nadáva, že to bola americká -ina
pralinka Zverejnené 4. Máj, 2007 Zverejnené 4. Máj, 2007 Bridge to Terabithia :lol: :) velmi pekny film, aj ked na konci smutny... :)
arwiel Zverejnené 5. Máj, 2007 Zverejnené 5. Máj, 2007 Hannibal- Zrodenie dobrý film, len sa mi zdá, že to malo také menšie muchy... no uvidím, keď si niekedy prečítam knihu...inak si myslím, že vybrali dobrého herca, aspoň výraz mal taký zabijácky, ale vadilo mi tam, že mu dali image Neoa z Matrixu...
pralinka Zverejnené 5. Máj, 2007 Zverejnené 5. Máj, 2007 na tom som bola v kine, boli sme 5ti, a ani jedneho z nas nechytil, v podstate sklamal... :lol: zdaleka nemal taku atmosferu ako starsie casti
arwiel Zverejnené 5. Máj, 2007 Zverejnené 5. Máj, 2007 to nemal, pravda je, ja som tam išla len kôli tomu príbehu, pretože som ho nepoznala a hlavne kôli Mishe, pretože tá sa spomínala v Hannibalovi, že sa podobala na Clarise Starlingovú... nemal toľký šmrnc, ale aj tak to bolo skvelé....
pralinka Zverejnené 5. Máj, 2007 Zverejnené 5. Máj, 2007 akosi je uz clovek zvyknuty na to, ze vsade je vela krvi, kazdy niekoho podreze.... mali na to ist viac cez psychiku, a klepala by som sa strachom, takto som 1/3 filmu stravila krmenim popcornom mojho spolusediaceho :lol: ale tak ano, clovek sa dozvedel aspon o jeho detstve a mladosti
arwiel Zverejnené 5. Máj, 2007 Zverejnené 5. Máj, 2007 na moju psychiku to trochu išlo, keďže už niekoľko rokov Hannibala zbožňujem...aj tak asi najlepšia scéna je keď priviazal toho chlapa k stromu, dnes som si to ešte kukala na nete... trošku mi tam chýbalo napätie, išlo to tak akosi moc plynulo, ale teda ten chlap mal super výraz, najmä keď mu povedali, že aj on jedol...chichi, bolo to fajn... ale kniha bude určite lepšia...
Darkman Zverejnené 5. Máj, 2007 Zverejnené 5. Máj, 2007 pralinka vsak ty si ho ani nepozerala :lol: Ale pravda je ta, ze podla mna bol hodne slaby. Taky jednoduchy akcny thriller.. a ten pribeh bol strasne priehladny. Hned bolo jasne o co v tom filme pojde a aj kedy asi tak skonci. Ziaden zvrat, ziadne necakane udalosti... A celkovo mu chybala atmosfera...
arwiel Zverejnené 5. Máj, 2007 Zverejnené 5. Máj, 2007 a ten pribeh bol strasne priehladny. Hned bolo jasne o co v tom filme pojde a aj kedy asi tak skonci. Ziaden zvrat, ziadne necakane udalosti... A celkovo mu chybala atmosfera... bol to len úvod k ostatným filmom... alebo taká dokrútka
Obrien Zverejnené 6. Máj, 2007 Zverejnené 6. Máj, 2007 Ja som vcera pozeral film Fontana, po grafickej stranke bol prekrasny a dej bol super, celkom sa mi zapacila ta predstava kolobehu života a smrti
arwiel Zverejnené 30. Máj, 2007 Zverejnené 30. Máj, 2007 keď som bola malinká, tak nás zo škôlky zobrali do kina na Levieho kráľa... keď sme sa vrátili z kina do škôlky, ja soms a rozplakala, lebo Simbov otec umrel... bol to prvý film, pri ktorom som plakala... o pár dní som naň šla s matkou, obe sme ho tam preplakali... už som videla i dvojku, Simbov príbeh, sledovala som i seriál Hakumanatata či ako sa to volalo... teraz som našla toto a na youtube a takmer som sa rozplakala... musím si tie filmy opäť pozrieť...
Ignatius Zverejnené 30. Máj, 2007 Zverejnené 30. Máj, 2007 A trojku si videla? To je vlastne jednotka, ale z pohľadu Timona a Pumbu. Začína ešte kúsok pred samotným dejom jednotky a krásne dávajú niektoré udalosti do súvisu :lol: A keď už sme načali rozprávky... Nedávno som pozeral Brother Bear 2, páčilo sa mi to veľmi... :) Ja rozprávočky môžem :)
arwiel Zverejnené 30. Máj, 2007 Zverejnené 30. Máj, 2007 to je Medvedie srdce? DVOJKA?! Levieho kráľa tú "trojku" som veru nevidela... dokelu! to musíííím!!!
Ignatius Zverejnené 30. Máj, 2007 Zverejnené 30. Máj, 2007 Jj, Medvedie srdce dvojka... Tam už ide o lásku... :lol: :) A tie dva losy opäť excelujú :) Veru, snaž sa k tomuto dostať, ako aj k trojke Leviemu kráľovi ;)
Wink Zverejnené 2. Jún, 2007 Zverejnené 2. Jún, 2007 jj presne Pianista, ked som ho videla v telke nedavno... Bol do druhej a ja som nezaspala, to je znak ze sa mi fakt pacil :lol:
RoSo Zverejnené 5. Jún, 2007 Zverejnené 5. Jún, 2007 Pán Vojny Myslis tym Lord of War? Obchodnik so smrtou? Ten bol fakt dobry. Akurat som stiahol taku verziu, ku ktorej som si musel titulky precasovat sam :lol:
Ignatius Zverejnené 12. Jún, 2007 Zverejnené 12. Jún, 2007 Hej, oba tieto sa páčili aj mne... A minule davali Million Dollar Baby, dobrý film, len má blbý koniec... /a spomínali tam Axela :lol: akurát ten Axel bol vlčiak a bol utratený/
Sniper Zverejnené 12. Jún, 2007 Zverejnené 12. Jún, 2007 Igny aby som ja neutratil teba :lol: Mňa zaujal film Descent (dávala ho Markíza nedávno) - 6 mladých žien ide preskúmať nejaké jaskyne, ale cestu von im zavalia kamene tak musia nájsť iný východ. Časom zistia že nie sú samé a niečo ich začne prenasledovať. Dobré psycho, aj keď ešte niečo by sa tam dalo vylepšiť. Pri tejto pasáži mi skoro zabehlo :) :)
RoSo Zverejnené 10. Júl, 2007 Zverejnené 10. Júl, 2007 Dreamgirls vynikajuci, uchvatny, cierny R´n´B muzikal. Finalistka americkej Superstar Jennifer Hudson ziari (nie herectvom, ale spev je famozny, Beyonce ostala v jej tieni). Lima, komentar na CSFD Oscarem oceněná Jennifer Hudson není - přiznejme si - bůhvíjaká herečka, ale když promlouvá zpěvem, dějou se teda věci. Zvládá s přehledem všechny hlasové polohy a když to "rozpálí", mohla by svým mocným hlasem i beton řezat.
Nokia Zverejnené 30. Júl, 2007 Zverejnené 30. Júl, 2007 no prave som dopozeral simpsons - the movie a musim uznat ze je to fakt ovela lepsie nez som predpokladal... posledne diely serialu uz dost upadali, ale tu bolo tolko dobrych forov ako uz davno nie odporucam :) :) :lol:
hisham Zverejnené 1. August, 2007 Zverejnené 1. August, 2007 To som videla nespočetne veľa krát, moja mama keď sa nudila, tak si to vždy pustila :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz