Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

The Dark Knight, v HD kvalitke samozrejme :lol:

Neuveritelne naslapany film .. ako sa mi pacil Batman Begins, tak sa s Temnym Rytierom nemoze rovnat takmer do nicoho .. kopa neotrieskanych a absolutne sokovych scen (na zaciatku - magic), fantasticka hudba dovedena do dokonalosti tym sialenym tonom, ktory sa tam vyskytne zo 2-3x, prepracovanost, fantasticke efekty a nakoniec to najlepsie - Joker, famozny antihrdina, pri ktorom mi Batman pripadal ako bezpohlavna postavicka. Ak Heath Ledger neziska Oscara (resp. ak ho daju Pittovi za The Curious Case of Benjamin Button), tak celu Academy Award mozu rovno zrusit.

Zverejnené

ako myslíš, že ak ho dostane Pitt namiesto Ledgera? však nie sú nominovaní v rovnakej kategórii.

no podľa mňa bol Pitt v Benjaminovi Buttonovi veľmi dobrý, ale čo som čítala, tak zatiaľ najväčším favoritom je Sean Penn v Milk

inak som si pozrela už spomínaný Die Welle, fakt dobrý film so zaujímavou myšlienkou

Zverejnené

Seana moc nemusím, no väčšinu nominovaných som nevidel, ale o tom Ledgerovi sa hovorilo dosť, aj keď výkon Downeyho (o Cruisovom ani nehovorím :lol:) v tropickej búrke bude iste "silnou" konkurenciou :)

Ale už tu boli aj iné prekvapenia. Napríklad Arkinov oscar za Little miss sunshine.

ináč podčiarkujem weirda

a zrejme to myslel tak, že ak Pitt dostane Oscara vo svojej kategórii, tak iste si ho zaslúži aj Ledger vo svojej. či inak? :)

Zverejnené

Tak to Big Bang Theory čo spomínala Andulqa

vyskúšal som prvé dva diely a hneď som si musel stiahnuť celú sériu :lol:

momentálne u mňa medzi seriálmi vedie, ale do IT crowd tomu chýba, aj keď málinko :)

Včera som pozeral -dobry-rocnik-good-year-a

Kto má rád Crowea, určite odporúčam

Zverejnené

Včera som pozeral -dobry-rocnik-good-year-a

Kto má rád Crowea, určite odporúčam

A kto nema rad Crowea, oplati sa to vidieť kvôli krasnemu Provensalsku a tamojšim viniciam. Veľmi prijemny, pohodovy film.
Zverejnené

seven pounds

Film pojednává o muži jménem Ben (Will Smith), který se utápí v depresích za chyby spácháné v minulosti. Aby ze sebe smyl vinu, rozhodne se pomoct sedmi různým lidem. Potkává například slepého pianistu (Woody Harrelson) s kterým se skamarádí nebo srdeční chorobou trpící Emily (Rosario Dawson), do které se zamiluje.

vcelku dobrý filmík hrajúci na emócie

Smitha mám rád

a po tomto filme ešte radšej

Zverejnené

Spalovač Mŕtvol

perfektný patetický film od začiatku až po koniec

proste super od hereckého výkonu Rudolfa Hrušinského až po kameru

Zverejnené

Zhodou okolnosi som to videl pred 3 dňami. Celkom dobre, aj keď som čakal viac.

Zverejnené

"Vyborny" film na nervy je Milenci a vrazi. Ak máte podráždené nervy z práce, či niečoho iného, vrelo "odporúčam" :lol: Polhodinu som vydržal... miekoľko ľudí tam na seba bliaka, niektorí vypisujú anonymy, iní sú neurotici... :) Proste rôzne typy ľudí...

Je to film, ktorého dej je umiestnený do 60tych rokov minulého storočia a okrem hereckého obsadenia je v ňom dobrá aj hudba (čs. 60te roky).

Herecké obsadenie: Adamovská, Žilková, Větchý, Langmajer, Zuzana Norisová...

Zverejnené

Primal Fear...

Starsia vec, ale vynikajuci scenar s uzasnym obsadenim. Riso Gere a Edy Norton...fakt odporucam :lol:

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené
Bin-jip
skvelý KIM ki-duk
opäť plný symbolov
hlavný hrdiny neprerečie ani slovko

Mladík Tae-suk vlastní jen silnou motorku, s níž objíždí různé městské čtvrtě a vyhledává prázdné byty. V těch pak stráví nějaký čas. Nají se a na oplátku vypere prádlo a spraví rozbité věci. Snaží se zmizet před návratem majitelů, což se mu ne vždy zdaří. V jedné domněle prázdné vile se setká s týranou manželkou bohatého muže...

Zverejnené

Nechcem ti vravieť, že som ti to hovoril, ale hovoril som ti to. :lol:

Zverejnené

šak práve preto som si ho zohnal a pozrel

vďaka

Zverejnené

jj, Chuck je dobrý

teraz niekedy by ho mali začať dávať na Prime

som zvedavý, či aj tentokrát uberie dabing z kvality.

Zverejnené

môžem si odškrtnúť ďalšieho

ki-duk Kim-a

Bom yeoreum gaeul gyeoul geurigo bom

(Jar, leto, jeseň, zima... a jar)

opäť raz vynikajúca symbolika

či už ročných období v živote človeka alebo veľa ďaľšieho

krásne záber zábery a aj dej dotvára vynikajúce dielo

Zverejnené

Včera som si doprial z tých lacných DVD filmy Boj o Djen-Bjen-Fu (porážka francúzskej armády - akési vyrovnanie sa Francúzov s jednou ich traumou) a Koniec starých časov s hereckým koncertom Abrháma, Labudu, Zázvorkovej... :lol:

Najme ten Djen-Bjen-Fu je zaujímavo urobený. Zaujal...

Inak, ako pozerám, dnes vyšla Obecná škola... :)

Zverejnené

môžem si odškrtnúť ďalšieho

ki-duk Kim-a

(Jar, leto, jeseň, zima... a jar)

Hovoril som ti. :lol: Inak, dnes davaju Kima v tv. Viac v teme tv tipy.
Zverejnené

Konecne som si popozeral niekolko filmo, ktore tu boli spominane. Najviac ma asi zaujali

Benjamin Button ta scena z bordelu nema chybu som sa na nej bavil ako blazon. A konecne dobre spravene opacne starnutie ci ako to nazvat

Die Welle a ze fasizmus nie je dnes uz mozny :), dobre spracovana myslienka a este k tomu reziser "zacinal" natocenim blbosti Holky to tiez chcu tak ma u mna plus ze tak dobre otocil

Crash rasova neznasanlivost, stale vycitky a Sandra Bullock tam bola neskutocna Bitch som sa na nu ani pozerat nemohol

a tomassim uz spominany Turtles can fly drsny zivot chutaka deti :lol:

Zverejnené

Včera som už aj ja konečne bola na The Curious Case of Benjamin Button.

To bol veru úžasný film... Necelé tri hodiny uleteli ako voda a ku koncu mi bolo ľúto, že sa to končí. A kebyže by nebolo plné kino, tak plačem ako decko...

Veľká škoda, že tento film nepremenil toľko nominácií na Oscara, lebo by si to bol určite zaslúžil. Taký krásny film som už dlho nevidela.

Zverejnené

jj, Chuck je dobrý

teraz niekedy by ho mali začať dávať na Prime

som zvedavý, či aj tentokrát uberie dabing z kvality.

No tak na Prime ho neuvidime. Pôjde na Cool TV, čo bude od 1. 4. druhy program Primy. Bohužiaľ, mimo ČR nemaju na vysielanie licenciu. Jedine ak cez satelit.

Zistil som, že musim Chucka prestať sledovať. Mne sa o tej Yvonne Strahovski už aj sniva a neviem ju dostať z hlavy. Toto sa mi ešte nikdy v živote nestalo. Sam sebe som trapny, a hanbim sa sam pred sebou. Pripadam si ako nejaky maly chlapec, čo sa zaľubi do učiteľky. Boha, ale je nadherna!

Inak aj Eureka je hrozna sranda.

Zverejnené

heh, ja som to pochopil tak akože si myslia že sú cool :lol:

škoda, v ukážke som videl aj Futuramu

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov