Tom182 Zverejnené 11. Október, 2008 Zverejnené 11. Október, 2008 phersuten film ti mozem doniest ak budes chciet :lol: oplati sa pozriet, mne sa tiez pacil aj ked bol miestami drsny..no ale taky je zivot v iracko-tureckom pohranici
nutrinka Zverejnené 11. Október, 2008 Zverejnené 11. Október, 2008 pred týždňom sme boli, na tiež dobrom dánskom filme o pedofílii a živote, ale si neviem spomenúť na názov možno to sem hodí nut či phersuUmenie plakať dosť výstižný názov
Ryan Giggs Zverejnené 11. Október, 2008 Zverejnené 11. Október, 2008 Klass - veľmi autenticky, drsny a realisticky film o šikane na škole.
tomassi Zverejnené 11. Október, 2008 Zverejnené 11. Október, 2008 hej hej Umenie plakať - Kunsten at græde i kor Seversky chladné. Lidsky nechutné. Hezky zpracované. 106 minut mísícího se znechucení s filmovou baštou.neviem ako to tí severania robia, že kamera v ich filmoch vyzerá akoby som pozeral "Emila z Lönnebergy"
bobsapp Zverejnené 19. Október, 2008 Zverejnené 19. Október, 2008 Kým si po nás príde (The Bucket List) - fantastický výkon dvoch velikánov filmu - Jacka Nicholsona (skazeného miliardára) a Morgana Freemana (intelektuálneho automechanika), ktorých spojí rakovina a nemocničné lôžko. Skvelá tragikomédia, ktorá ukazuje ako žiť, keď sú naše dni spočítané, ako začať žiť, keď sme už boli mŕtvi... a ako chutí hrachová polievka v nemocnici... Nicholsonove komédie sú vždy zážitkom, ale fantastický výkon, kontrovanie a situačný humor Freemana je určite veľmi príjemným prekvapením. Skvelé a odporúčam fajnšmekrom...No, nebolo to na odporúčanie ale pustil som si to včera.....a......nešiel mi zvuk :lol: tak som pustil daľší film čo bol na DVD, "Kopačky - Forgetting Sarah Marshall" a po takej suchšej polhodinke som sa docela bavil :) Hrali tam moji seriáloví obľúbenci Jason Segel (How I met your mother) a Kristen Bell (Heroes). Takže vcelku fajn, na Hortonovi po nich som už zaspal :)
wysky Zverejnené 25. Október, 2008 Zverejnené 25. Október, 2008 Tak som si pozrel vcera "Chod a pozeraj sa". Film zo sovietskej produkcie o mladom chlapcovi, ktory chce ist ku partizanom bojovat. A stane sa svedkom prisernych scen, ked jedno komando SS zmasakruje obyvatelov jednej dediny a dedinu vypali. Na svoju dobu skvelo urobeny film o hrozach vojny.
Stevo98 Zverejnené 29. Október, 2008 Zverejnené 29. Október, 2008 Tak naposledy to bol The Dark Knight. Heath Ledger si ide po Oscara, skoda, ze In Memoriam...Ale uz teraz mam doma pripravene novucicke In Brugges s Colinom Farrellom a tiez starsieho, ale o to lepsieho English Patient :lol:.
tomassi Zverejnené 1. November, 2008 Zverejnené 1. November, 2008 Le Scaphandre et le papillon (Skafander a motýľ) príbeh šéfredaktora Elle, kt. ochrnunie na tamker celom telea komunikuje len žmurkanímscenár, réžia aj herecké výkony sú kvalitné,no všetko posiela do smútku kamerata je fantastickáz úvodníku k filmu som bol trošku skeptický, no film ma prekvapil a zaujal taktiež nesmiem opomenúť ženy, kt. tam hralivýber bol skutočne reprezentatívny :lol:
Stevo98 Zverejnené 2. November, 2008 Zverejnené 2. November, 2008 Tak som si teda po druhykrat pozrel Se7en a opat pokojne mozem prehlasit, ze spolocne s Shawshank Redemption to ma najneocakavanejsi a najprekvapujucejsi filmovy zaver vobec a da sa povedat, ze v ramci zanru je to to najlepsie, co existuje a jeden z naj filmov ever. Najma vykon Brada Pitta je ozaj extra.:lol:
Ryan Giggs Zverejnené 2. November, 2008 Zverejnené 2. November, 2008 spolocne s Shawshank Redemption to ma najneocakavanejsi a najprekvapujucejsi filmovy zaver vobecTo si asi veľa filmov nevidel, čo? :lol:
Bijou Zverejnené 2. November, 2008 Zverejnené 2. November, 2008 Le Scaphandre et le papillonhej, to som sem už hodila dávnejšie, parádny film :lol: Náš vodca / Die Walle Nemecký snímok z tohto roku podľa skutočnej udalosti začína celkom nevinne na pôde jedného gymnázia. Na škole prebieha projekt „Štátne formy“, v rámci ktorého sa študenti zapisujú do kurzov anarchie, demokracie, či autokratie. Rebelantský učiteľ Rainer Wenger po prvotnom nezáujme svojej triedy prichádza s inovatívnou myšlienkou vyskúšať počas projektového týždňa „autokratiu na vlastnej koži“. A tak sa stáva pre svoju triedu akýmsi novodobým fuhrerom. Napriek počiatočne jasne vyjadrenému opovrhnutiu diktatúrou sa skupina „Vlna“ pomaly, ale isto začína zamotávať do čoraz nebezpečnejšej hry. Je možné v súčasnom Nemecku znovu vytvoriť autokratickú spoločnosť po tom ako sa Nemci už raz poriadne poučili ?
Nokia Zverejnené 2. November, 2008 Zverejnené 2. November, 2008 konecne som si pozrel weirdom odporucany film the Mist a musim uznat, stoji to za to..hlavne ten depresivny koniec na zaver :lol:
Stevo98 Zverejnené 5. November, 2008 Zverejnené 5. November, 2008 To si asi veľa filmov nevidel, čo? :lol:Ehm, ak myslis, ja by som to o sebe netvrdil :). A neber to doslova. Ja mozem nakrutit film, kde na konci uplne vsetko popriem, zmenim na opacne, ale ak to nebude mat pozadovanu kvalitu ako v pripade Shawshank ci Se7en, tak je to irelevantne...
bobsapp Zverejnené 15. November, 2008 Zverejnené 15. November, 2008 Hancock (2008) a Get Smart (2008) žáner typu Hancock mám rád, ale agent Smart ma bavil viac
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 6. December, 2008 Zverejnené 6. December, 2008 STV2 06.12. 22:10 Milenec. prave som toto dopozeral a bolo to celkom dobre. pacila sa mi ta scena, ked sa spolu viezli v aute a kazdy z nich hladel inym smerom von z okna a dotykali sa iba malickami. alebo ked jej strelil facku a ona spadla na postel a potom iba bolo vidno cez polamane zaluzie /la fenętre de jalousie/, ako ju brutalne pretiahol. alebo ked si dali pusu cez sklo.
Tom182 Zverejnené 26. December, 2008 Zverejnené 26. December, 2008 Štastné a Veselé film z roku 2005 je natočený podla skutocnej udalosti a zachytava obdobie 1sv.vojny, teda obdobie vianoc v roku 1914. raz som o tom cital a az teraz som videl ze dokonca existuje aj film, hovori sa ze 1.sv vojna bola posledna "vojna gentlemanov" a na malom kusku mali zakopy Skoti, Francuzi a Nemci, no a na Stedry Vecer vsetci vysli zo zakopov a spolu oslavili vianoce, vymenili si par darcekov, spravili si omsu, no vzniklo medzi nimi akesi puto, ktore im uz nedovolovalo medzi sebou strielat, dalsi den sa zase stretavali, hrali futbal, spolocne pochovali mrtvych a ked malo nemecke delostrelectvo bombardovat cudzie zakopy, tak ich nemci zavolali k sebe, bol to jeden naozaj pekny film
tomassi Zverejnené 4. Január, 2009 Zverejnené 4. Január, 2009 práve som dopozeral Breaking The Wavesfilm Lars-a von Trier-a, prvý z trilógie Golden Heart videl som už od neho Direktøren for det hele Manderlay Dogville a opäť nesklamal, vynikajúca kamera, skvelé dialógy, herci a samozrejme dejpozerať jeho filmy je lahôdka, hlavne pre ľudí majúcich rado spoločenské vedyšpeciálne sociológiu
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 6. Január, 2009 Zverejnené 6. Január, 2009 konecne sa mi podarilo vidiet film, ktory mi macicka este kedysi odporucala, aby som si ho pozrel. Closer "Na dotyk" je najma studia o hranicnych fazach vo vztahu - t.j. zaciatku a konci. paradny film. ale rozhodne NEodporucam pre citlivejsie povahy.
Nokia Zverejnené 6. Január, 2009 Zverejnené 6. Január, 2009 closer je velmi dobry film, tiez odporucam :lol: a na tuto temu odporucam urcite aj na pozretie a porovnanie tento film alfie http://www.csfd.cz/film/134869-alfie/
tomassi Zverejnené 7. Január, 2009 Zverejnené 7. Január, 2009 už som videl aj druhú časť trilógie - Golden Heart, kt. absolútne nenadväzuje na 1. diel film sa volá Idioterne veľmi dobrý filmík komédia z ktorej sa stáva dráma aj som sa pobavil, aj pookrial moju intelektuálnu dušu :lol: partička intelektuálov sa hrá na idiotov už sa teším na 3. diel Dancer in the Dark nemá niekto náhodou seriál Kingdom(Riget) I, II ťahám ho, no neviem či ho doťahám
wysky Zverejnené 7. Január, 2009 Zverejnené 7. Január, 2009 Zaujala ma teraz Telefonna budka. JoJ to vcera doobedu davala v reprize. Celkom dobra zapletka, akurat sa mi zda, ze je to aj dobry navod pre nejakeho blazna.
tomassi Zverejnené 9. Január, 2009 Zverejnené 9. Január, 2009 Dancer In The Dark myslím, že tento netradičný muzikál sa oplatí pozrieť ako inak, aj v tomto Trierovom filme, podáva hlavná hrdinkaveľmi dobrý výkon tento raz to je dáma, kt. trávi piatky stiahnutím litrovky vodky - Bjork požičiam si jednu vetu z komentov k filmu Lars byl vždycky cynik a požitkářský manipulátor, který se nebojí emoce drchmat proti zažitým pravidlům vztahů filmařů s diváky
aljak63 Zverejnené 12. Január, 2009 Zverejnené 12. Január, 2009 Mna v poslednej dobe najviac zaujal film Love Actually - Láska nebeská :lol: Mnoho vianočných príbehov v jednom filme - tých veselých a radostných ale aj smutných. Veľmi pekný film so zaujímavými osudmi hlavných hrdinov, ktorí sú medzi sebou navzájom pospájaní. Love actually is all around
nutrinka Zverejnené 12. Január, 2009 Zverejnené 12. Január, 2009 Náš vodca / Die Walle Nemecký snímok z tohto roku podľa skutočnej udalosti začína celkom nevinne na pôde jedného gymnázia. Na škole prebieha projekt „Štátne formy“, v rámci ktorého sa študenti zapisujú do kurzov anarchie, demokracie, či autokratie. Rebelantský učiteľ Rainer Wenger po prvotnom nezáujme svojej triedy prichádza s inovatívnou myšlienkou vyskúšať počas projektového týždňa „autokratiu na vlastnej koži“. A tak sa stáva pre svoju triedu akýmsi novodobým fuhrerom. Napriek počiatočne jasne vyjadrenému opovrhnutiu diktatúrou sa skupina „Vlna“ pomaly, ale isto začína zamotávať do čoraz nebezpečnejšej hry. Je možné v súčasnom Nemecku znovu vytvoriť autokratickú spoločnosť po tom ako sa Nemci už raz poriadne poučili ?toto by som chcela vidieť, som o tom videla recenziu a vyzeralo to dosť dobre. dúfam, že to ešte v trnave nedávali
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz