Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

phersu

ten film ti mozem doniest ak budes chciet :lol: oplati sa pozriet, mne sa tiez pacil aj ked bol miestami drsny..no ale taky je zivot v iracko-tureckom pohranici

Zverejnené

pred týždňom sme boli,

na tiež dobrom dánskom filme o pedofílii a živote,

ale si neviem spomenúť na názov

možno to sem hodí nut či phersu

Umenie plakať

dosť výstižný názov

Zverejnené

hej hej

Umenie plakať - Kunsten at græde i kor

Seversky chladné. Lidsky nechutné. Hezky zpracované. 106 minut mísícího se znechucení s filmovou baštou.

neviem ako to tí severania robia,

že kamera v ich filmoch vyzerá akoby som pozeral "Emila z Lönnebergy"

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Kým si po nás príde (The Bucket List) - fantastický výkon dvoch velikánov filmu - Jacka Nicholsona (skazeného miliardára) a Morgana Freemana (intelektuálneho automechanika), ktorých spojí rakovina a nemocničné lôžko. Skvelá tragikomédia, ktorá ukazuje ako žiť, keď sú naše dni spočítané, ako začať žiť, keď sme už boli mŕtvi... a ako chutí hrachová polievka v nemocnici...

Nicholsonove komédie sú vždy zážitkom, ale fantastický výkon, kontrovanie a situačný humor Freemana je určite veľmi príjemným prekvapením. Skvelé a odporúčam fajnšmekrom...

No, nebolo to na odporúčanie ale pustil som si to včera.....a......nešiel mi zvuk :lol:

tak som pustil daľší film čo bol na DVD, "Kopačky - Forgetting Sarah Marshall" a po takej suchšej polhodinke som sa docela bavil :)

Hrali tam moji seriáloví obľúbenci Jason Segel (How I met your mother) a Kristen Bell (Heroes). Takže vcelku fajn, na Hortonovi po nich som už zaspal :)

Zverejnené

Tak som si pozrel vcera "Chod a pozeraj sa". Film zo sovietskej produkcie o mladom chlapcovi, ktory chce ist ku partizanom bojovat. A stane sa svedkom prisernych scen, ked jedno komando SS zmasakruje obyvatelov jednej dediny a dedinu vypali.

Na svoju dobu skvelo urobeny film o hrozach vojny.

Zverejnené

Tak naposledy to bol The Dark Knight. Heath Ledger si ide po Oscara, skoda, ze In Memoriam...Ale uz teraz mam doma pripravene novucicke In Brugges s Colinom Farrellom a tiez starsieho, ale o to lepsieho English Patient :lol:.

Zverejnené

Le Scaphandre et le papillon (Skafander a motýľ)

príbeh šéfredaktora Elle, kt. ochrnunie na tamker celom tele

a komunikuje len žmurkaním

scenár, réžia aj herecké výkony sú kvalitné,

no všetko posiela do smútku kamera

ta je fantastická

z úvodníku k filmu som bol trošku skeptický, no film ma prekvapil a zaujal

taktiež nesmiem opomenúť ženy, kt. tam hrali

výber bol skutočne reprezentatívny :lol:

Zverejnené

Tak som si teda po druhykrat pozrel Se7en a opat pokojne mozem prehlasit, ze spolocne s Shawshank Redemption to ma najneocakavanejsi a najprekvapujucejsi filmovy zaver vobec a da sa povedat, ze v ramci zanru je to to najlepsie, co existuje a jeden z naj filmov ever. Najma vykon Brada Pitta je ozaj extra.:lol:

Zverejnené

spolocne s Shawshank Redemption to ma najneocakavanejsi a najprekvapujucejsi filmovy zaver vobec

To si asi veľa filmov nevidel, čo? :lol:
Zverejnené

Le Scaphandre et le papillon

hej, to som sem už hodila dávnejšie, parádny film :lol:

Náš vodca / Die Walle

Nemecký snímok z tohto roku podľa skutočnej udalosti začína celkom nevinne na pôde jedného gymnázia. Na škole prebieha projekt „Štátne formy“, v rámci ktorého sa študenti zapisujú do kurzov anarchie, demokracie, či autokratie. Rebelantský učiteľ Rainer Wenger po prvotnom nezáujme svojej triedy prichádza s inovatívnou myšlienkou vyskúšať počas projektového týždňa „autokratiu na vlastnej koži“. A tak sa stáva pre svoju triedu akýmsi novodobým fuhrerom. Napriek počiatočne jasne vyjadrenému opovrhnutiu diktatúrou sa skupina „Vlna“ pomaly, ale isto začína zamotávať do čoraz nebezpečnejšej hry. Je možné v súčasnom Nemecku znovu vytvoriť autokratickú spoločnosť po tom ako sa Nemci už raz poriadne poučili ?

Zverejnené

konecne som si pozrel weirdom odporucany film the Mist a musim uznat, stoji to za to..hlavne ten depresivny koniec na zaver :lol:

Zverejnené

To si asi veľa filmov nevidel, čo? :lol:

Ehm, ak myslis, ja by som to o sebe netvrdil :). A neber to doslova. Ja mozem nakrutit film, kde na konci uplne vsetko popriem, zmenim na opacne, ale ak to nebude mat pozadovanu kvalitu ako v pripade Shawshank ci Se7en, tak je to irelevantne...
  • Pred 2 týždňami...
  • Pred 3 týždňami...
Zverejnené

STV2 06.12. 22:10 Milenec.

prave som toto dopozeral a bolo to celkom dobre. pacila sa mi ta scena, ked sa spolu viezli v aute a kazdy z nich hladel inym smerom von z okna a dotykali sa iba malickami. alebo ked jej strelil facku a ona spadla na postel a potom iba bolo vidno cez polamane zaluzie /la fenętre de jalousie/, ako ju brutalne pretiahol. alebo ked si dali pusu cez sklo.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Štastné a Veselé

film z roku 2005 je natočený podla skutocnej udalosti a zachytava obdobie 1sv.vojny, teda obdobie vianoc v roku 1914. raz som o tom cital a az teraz som videl ze dokonca existuje aj film, hovori sa ze 1.sv vojna bola posledna "vojna gentlemanov" a na malom kusku mali zakopy Skoti, Francuzi a Nemci, no a na Stedry Vecer vsetci vysli zo zakopov a spolu oslavili vianoce, vymenili si par darcekov, spravili si omsu, no vzniklo medzi nimi akesi puto, ktore im uz nedovolovalo medzi sebou strielat, dalsi den sa zase stretavali, hrali futbal, spolocne pochovali mrtvych a ked malo nemecke delostrelectvo bombardovat cudzie zakopy, tak ich nemci zavolali k sebe, bol to jeden naozaj pekny film

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

práve som dopozeral

Breaking The Waves

film Lars-a von Trier-a, prvý z trilógie Golden Heart

videl som už od neho

Direktøren for det hele

Manderlay

Dogville

a opäť nesklamal,

vynikajúca kamera, skvelé dialógy, herci a samozrejme dej

pozerať jeho filmy je lahôdka, hlavne pre ľudí majúcich rado spoločenské vedy

špeciálne sociológiu

Zverejnené

konecne sa mi podarilo vidiet film, ktory mi macicka este kedysi odporucala, aby som si ho pozrel. Closer "Na dotyk" je najma studia o hranicnych fazach vo vztahu - t.j. zaciatku a konci. paradny film. ale rozhodne NEodporucam pre citlivejsie povahy.

Zverejnené

už som videl aj druhú časť trilógie - Golden Heart,

kt. absolútne nenadväzuje na 1. diel

film sa volá Idioterne

veľmi dobrý filmík

komédia z ktorej sa stáva dráma

aj som sa pobavil, aj pookrial moju intelektuálnu dušu :lol:

partička intelektuálov sa hrá na idiotov

už sa teším na 3. diel

Dancer in the Dark

nemá niekto náhodou seriál

Kingdom(Riget) I, II

ťahám ho, no neviem či ho doťahám

Zverejnené

Zaujala ma teraz Telefonna budka. JoJ to vcera doobedu davala v reprize. Celkom dobra zapletka, akurat sa mi zda, ze je to aj dobry navod pre nejakeho blazna.

Zverejnené

Dancer In The Dark

myslím, že tento netradičný muzikál sa oplatí pozrieť

ako inak, aj v tomto Trierovom filme,

podáva hlavná hrdinkaveľmi dobrý výkon

tento raz to je dáma, kt. trávi piatky stiahnutím litrovky vodky - Bjork

požičiam si jednu vetu z komentov k filmu

Lars byl vždycky cynik a požitkářský manipulátor,

který se nebojí emoce drchmat proti zažitým pravidlům vztahů filmařů s diváky

Zverejnené

Mna v poslednej dobe najviac zaujal film Love Actually - Láska nebeská :lol:

Mnoho vianočných príbehov v jednom filme - tých veselých a radostných ale aj smutných.

Veľmi pekný film so zaujímavými osudmi hlavných hrdinov, ktorí sú medzi sebou navzájom pospájaní.

Love actually is all around

Zverejnené

Náš vodca / Die Walle

Nemecký snímok z tohto roku podľa skutočnej udalosti začína celkom nevinne na pôde jedného gymnázia. Na škole prebieha projekt „Štátne formy“, v rámci ktorého sa študenti zapisujú do kurzov anarchie, demokracie, či autokratie. Rebelantský učiteľ Rainer Wenger po prvotnom nezáujme svojej triedy prichádza s inovatívnou myšlienkou vyskúšať počas projektového týždňa „autokratiu na vlastnej koži“. A tak sa stáva pre svoju triedu akýmsi novodobým fuhrerom. Napriek počiatočne jasne vyjadrenému opovrhnutiu diktatúrou sa skupina „Vlna“ pomaly, ale isto začína zamotávať do čoraz nebezpečnejšej hry. Je možné v súčasnom Nemecku znovu vytvoriť autokratickú spoločnosť po tom ako sa Nemci už raz poriadne poučili ?

toto by som chcela vidieť, som o tom videla recenziu a vyzeralo to dosť dobre. dúfam, že to ešte v trnave nedávali

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov