Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Včera som dopozeral The Notebook. Veľmi zaujímavý film. Rozprávaný retrospektívnou. O to zaujímavejší. Odporúčam. Najlepšie so svojou polovičkou. :lol:)

Zverejnené

jj, na Notebook som odkazoval kúsok vyššie :lol:

V poslednej dobe ma potešili trilógie. Najprv tá o Bournovi, neskôr starí dobrí Dannyho parťáci a na koniec tá, x-menovská.

Zverejnené

nedávno robil filmový klub v TT noc v kine

5 filmov za 50Sk, no tak nechoď

1) Ničija zemlja (Zem nikoho)

- nedávno to bolo aj na DVOJKE, písal som do TV tipov,

ale dávali to nadabované a tým ten film stratil podstatnú časť svojho čara

každý rozprával svojím jazykom, resp. FRA vojaci po anglickým s prízvukom

super dej a aj diálogy nemali chyby

2)Dirty Pretty Things (Pekné svinstvo)

asi najlepší film večera s Audrey Tautou

perfektne vymyslený film a najlepšie na ňom bolo, že som na ňom nezaznamenal žiadne hluché miesto

dokonca aj koniec bol hyppyendovsky reálny

3) Goodfellas (Mafiáni)

Martin Scorsese-mu sa podaril klasický mafiánsky film, ktorý asi väčšina už videla

a De Niro s Pesci-m mu dali šťavu, ktorú takýto film potrebuje

4)Fido

- kanadská zombie absurditka

bol som mierne unavený, ale dalo sa to

kto videl Shaun of the dead a páčilo sa mu to,

príde si na svoje aj pri tomto počine

posledné bolo Intacto, ale to som už videl a taktiež už toho bolo dosť, tak som išiel dom

niečo viac ako pred týždňom som videl

Mah nakorn (Občan Pes)

perfektný a prekrásny film plný absurdného humoru

po vizuálnej stránke bol podľa úplne perfektný

hral farbami, jak ruská televízia, vyzeralo to proste efektne

najlepší tam bol teapack Yod, šak pozriete a uvidíte o čom hovorím

Zverejnené

nieje to ani tak film...ale celkom sa mi zapacil serial JERICHO, tak ho teraz pozeravam :lol: :)

Zverejnené

Príbehy obyčajného šialenstva

1981, Francúzsko/Taliansko

- Charles Serkin je beatnik, ktorý svoj život zasvätil poézii, alkoholu, ženám a filozofickým meditáciám.

Perfektná atmosféra Bukowskeho poviedok celkom slušne prevedená do filmovej podoby. Typické čaro zadymenej všivavej zapadlej putiky azda prvýkrát tak dôveryhodne predstavené na filmovom plátne. Čas v tomto dielku plynie pomaly. Bizarné scény Serkinovho (Bukowskeho) života sú popretkávané jeho komentármi, tak ako sme na to zvyknutí z jeho kníh.

Jednoducho: pomalé, obscénne, špinavé... a pritom nežne smutné... nádhera!

Zverejnené

Príbehy obyčajného šialenstva

toto som si nechal ujsť, mám dojem že to išlo včera na STV2. nabudúce do TV tipov s takýmto niečím, ľudia! :lol:
Zverejnené

No, nedavno som si kukol 'No Country For Old Men' (vo Full-HD :lol: ) a musim povedat, ze ma to celkom zaujalo.

Javier Bardem zahral Chigurhu uplne perfektne :)

Zverejnené

vďaka, dead. neviem si predstaviť, ako vyzerá Ježišov príbeh v podaní týchto chlapíkov, pokúsim sa to všetko zohnať, teším sa popredu. :lol:

to sú naozaj cvoci.

ten seriál tuším chodil v piatok na ČT niekedy nad ránom, ale nikdy som ho nepozeral.

Zverejnené

včera som bola na Sweenyho Todda... hmmm... :lol:

dosť krvi, ale spev perfektný... :)

Zverejnené

No Country for Old Men

asi by to chcelo vidiet este raz, lebo som to scasti nepochopil (a hlavne by to chcelo mat aspon anglicke titulky :)). Niektore okamihy (tma v moteli) boli ale absolutne krute. Vobec sa necudujem, ze Bardem schytal Oscara :)

Rambo IV

jaaaaaj, to bola taka mrdanica ze koniec :) cital som volakde, ze digitalne FX boli robene nejakym ruskym studiom a je to vidno, nesrali sa ... pre gore fetisistov ako vysite :lol: a slusne zakoncenie serie.

Zverejnené

weirdo ten rambo suhlasim, bolo to fajn maso :lol:

ale to no country for old men, prva polka mi prisla super, druha pri nej to zacalo ist dolu vodou...a ten koniec bol uplne onicom

Zverejnené

Manderlay

je to dvojka k Dogville-u a opäť pomastila moje sociologické ego

v 2 hodinkách perfektne zhrnutá rasová problematika

pán Lars von Trier sa opäť vytiahol

ešte si zohnať tretiu časť tejto trilógie jaaaj

Zverejnené

Práve sa jedný okom dívam na Jeseň v New Yorku s Gerem aWinonou Ryder, pekna romanca.

Zverejnené

ešte si zohnať tretiu časť tejto trilógie jaaaj

tá sa tuším ešte točí, trilógia ešte nie je kompletná
Zverejnené

pozrel som si film jumper

sice v hodnoteniach nic moc, ale prekvapujuco, taka prijemna oddychovka na nedelny vecer :lol:

Zverejnené

Bobule

vyborna komedia so super humorom, prakticky cely film som sa smial. esteze sme nedostali listky do zadnej rady, lebo by som urcite kus filmu (ked nie cely) premeskal a to by bola skoda :lol:

Zverejnené

pozrel som si film jumper

sice v hodnoteniach nic moc, ale prekvapujuco, taka prijemna oddychovka na nedelny vecer :)

Proti gustu ziaden disputat. Mna to velmi nezaujalo, ale katastrofa to rozhodne nebola. Efekty vyborne, len to chcelo trosku rozvinut pribeh.

Na druhej strane, videl som poslednu z ramboviek. Vynikajuca bezducha krvavnicka na odreagovanie :lol:

Zverejnené

Cashback

jeden skvelý príjemný film s origoš dejom a mne veľmi blízkou atmosférou, už dávno som sa tak nepobavila ako tu na heftoch zo supermarketu :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

celkom sa mi páčil film Interview s upírom...

len som zírala, že kto všetko tam hrá...

Zverejnené

Obrázok ... CLICK

sice som ho uz videl aspon 5-6krat, dneska som sa nudil, tak som dostal chut si nieco pozret - no a siahol som opat po tomto filme! neskutocne dobry film, ako inak s neskutocne skvelym hercom v hlavnej ulohe - Adam Sandler! Ten film ma vsetko co ma dobry film mat - zabava, napatie, romantika, tragika - splynutie tohto vsetkeho do jedneho robi z tohoto filmu priam klenot! Patri urcite medzi moje NAJoblubenejsie vobec...

Zverejnené

ahojte, este som neprecitala celu diskusiu, ale rada sa pridam, vcera som videla film neznama od rezisera co natocil malenu (tu nemusim) a bio raj, bolo to vcelku pekne, posobive, dobra hudba aj herci. pacili sa mi zapisky o skandale, ktore som si konecne pozicala na dvd (chystala som sa od ich uvedenia do distribucie), je to herecky koncert c. blanchett a j. dench. no a vcera bezal felliniho armarcord, nahravali sme, tak sa tesim, bo v kine nam po polhodine premietania tohto filmu vypadla elektrika - a vyzeralo to tak slubne!

Zverejnené

Final Fantasy VII: Advent children

Game-based animovaný film. Jeden z nej filmů na světě imho. Má to velmi propracovaný děj, provedení, efekty, na co si vzpomenete. Anglicky je to u mnoha uzivatelu na youtube, jeden z nich:

angel11335577

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov