Nokia Zverejnené 18. Február, 2008 Zverejnené 18. Február, 2008 tento film som si dnes pozrel, vyborny :lol: http://www.csfd.cz/film/235331-man-from-earth-the/
Jur Zverejnené 19. Február, 2008 Zverejnené 19. Február, 2008 starsi film a mozno to tu uz aj niekto pisal, ale proste super Man on fire
tomassi Zverejnené 20. Február, 2008 Zverejnené 20. Február, 2008 Revizori (Kontroll) vynikajúci filmík, kt. sa celý odohráva v metre počul som, že má dosť z filmu STALKER, tak si chcem pozrieť aj ten, či sa jedná o podbnosť alebo plugiátorstvo
valcik Zverejnené 21. Február, 2008 Zverejnené 21. Február, 2008 vcera ma zaujal film DEAD MAN. hlavnu postavu si zahral Johny Depp, jednu z vedlajsich odohral Iggy Pop. (objavil sa tam len na par minut) fantasticku hudbu zlozil a zahral Neil Young, ta vo mne zanechala z celeho filmu najhlbsi dojem. reziserom i autorom scenara je Jim Jarmusch. videl som povodnu verziu s titulkami, natocenu v r.1995 dej sa odohra v case, ked sa divokym zapadom rozbiehali prve zeleznice: mlady uctovnik (v minulosti i basnik a maliar) William Blake sa po smrti rodicov vyberie za pracou do odlahleho mestecka Machine. pracovne miesto je vsak medzitym obsadene, William je bez prostriedkov a onedlho sa ocitne mimo zakon. pri nahodnej prestrelke zastreli syna miestneho bohaca Dickinsona a po jeho stopach sa vydaju lovci odmien. poraneneho Williama zachrani svojrazny indian Nikto, ktory ho sprevadza na uteku.
chlapeczjuhu Zverejnené 21. Február, 2008 Zverejnené 21. Február, 2008 dnes nad ranom som dopozeral Obsluhoval jsem anglickeho krale a bolo to veeeeeelmi prima
Nokia Zverejnené 21. Február, 2008 Zverejnené 21. Február, 2008 ja som to dopozeral predvcerom, fajn film az na par veci :lol: akurat ma sralo ze prve cd som mal dvd rip a druhe bola hrozna kvalita...mi to pokazila dojem z filmu
Bijou Zverejnené 21. Február, 2008 Zverejnené 21. Február, 2008 vcera ma zaujal film DEAD MAN.no toto, maestro Jarmush, Neil Young a ešte aj Iggy Pop, okamžite hneď zháňam.
sisel Zverejnené 28. Február, 2008 Zverejnené 28. Február, 2008 Equilibrium, Matrix, Resident Evil, Apocalypsa, Ghost Rider, Constantine, Lord of war, Eragon,a serial Dexter
dead Zverejnené 2. Marec, 2008 Zverejnené 2. Marec, 2008 Nedavno Straight Story Davida Lyncha Clovek by po mene rezisera ocakaval studeny pot a nocne mory a dostane sa mu naopak velmi prijemneho, az epicky spracovaneho priamociareho road (traktor) movie o zivote. Davidov rukopis je samozrejme poznat, hned na zaciatku filmu, ked kamera bludi medzi dvoma domami, pripadne scenku, kde jedna pani lamentuje, ze na kazdej ceste do prace a z prace prejde autom jelena, ale inak svoje zvrhle chutky musel drzat naozaj nakratko :lol: Dnes ma caka ma filmove spracovanie Bukowskeho romanu Faktotum
Tom182 Zverejnené 2. Marec, 2008 Zverejnené 2. Marec, 2008 INTO the WILDskvely film..mlady chalan Chris McCandless sa rozhodol ze uz nebude zit v tomto skazenom svete a hned po promociach si bali batoh a chce sa len tak tulat a zit v prirode na Aljaske..ide napriec USA..stretava roznych zaujimavych ludi, travi s nimi par chvil, no stale si ide za svojim cielom..Aljaska..pride tam..a najde stary opusteny bus, v ktorom travi niekolko tyzdnov..poznava prirodu, vsetko co kedy chcel..no po hlupej chybe zomiera na otravu..zaver je celkom drsny a smutny..zil sam..no prisiel na to ze "Happiness is only real when shared"...skoda ze na to prisiel az ked sam umieral...pribeh je podla skutocnej udalosti...a mozem tento film len odporucit !!!
valcik Zverejnené 2. Marec, 2008 Zverejnené 2. Marec, 2008 Dnes ma caka ma filmove spracovanie Bukowskeho romanu Faktotum dead, nechcem ta znechutit, ale ak si cital original, priprav sa na sklamanie. myslim, ze tento film sa prilis nevydaril, podla mna sa v nom vobec nepodarilo zachytit atmosferu, ktoru do svojich knih vniesol bukowski.
dead Zverejnené 4. Marec, 2008 Zverejnené 4. Marec, 2008 valcik Zatial ostava Henry Chinaski nezhliadnuty, nemam cas :lol: Ono sfilmovat Bukowskeho bude kumst. Podstatna cast jeho romanov prebieha rozpravanim v Henryho hlave, necudo ze atmosfera potom unika. Reziser si moze vybrat len jednu liniu po ktorej sa bude uberat dej a je to omnoho tazsie, (a interakcia s knihou je tak nezrozumitelna) ako pracovat so scenarom napisanym pre film.
valcik Zverejnené 6. Marec, 2008 Zverejnené 6. Marec, 2008 Ono sfilmovat Bukowskeho bude kumst. Podstatna cast jeho romanov prebieha rozpravanim v Henryho hlave pravda, tazke to budu mat hlavne vedlajsie postavy. v bukowskeho knihach sa vacsina situacii dotyka len henryho, ostatne postavy mi tam pripadaju len ako pomocky, ktore pomahaju ukazat chinaskyho charakter. nehraju tam podstatnu ulohu a objavuju sa tam len ako kulisy, sluzia na to, aby sa mohol ukazat henryho pohlad na ne. a chinasky viac uvazuje, ako keca. vo filme mi ale nesekol ani chinasky, pri citani som si ho predstavil trocha inac, menej vysokeho, menej sympatickeho (az skaredeho : ), s horsim pohladom a drzejsieho. a aj prostredie, v ktorom sa dej odohrava, pri citani som si predstavoval obdobie hospodarskej krizy a videl som ho viac ponure, depresivnejsie a zanedbanejsie nez bolo vo filme. zaujima ma, co na to povies ty, po filme napis recenziu.
weirdo Zverejnené 9. Marec, 2008 Zverejnené 9. Marec, 2008 videl som The Mist 6 bodov z 5, deprimujuce jak svina, a neviem preco, ale je mi z toho filmu smutno.
bobsapp Zverejnené 9. Marec, 2008 Zverejnené 9. Marec, 2008 6 bodov z 5 ? nechápem :) včera Bourne tretí. Dobré, ale aj tak nechápem prečo je to tak vysoko v hodnoteniach. Notebook bol lepší :lol:
arwiel Zverejnené 16. Marec, 2008 Zverejnené 16. Marec, 2008 včera som s drahým pozerala Constantine, skvelý film... :) musím si ho zohnať... a dnes pri žehlení som si pustila film V ako Vendeta a ten bol tiež dosť dobrý... tiež ho musím mať! :lol:
chlapeczjuhu Zverejnené 16. Marec, 2008 Zverejnené 16. Marec, 2008 mam constantine arwiel ja som vcera pozeral Sunshine
arwiel Zverejnené 16. Marec, 2008 Zverejnené 16. Marec, 2008 máš? :) :lol: ehm.... a môžeš mi posunúť nejako?
Sniper Zverejnené 16. Marec, 2008 Zverejnené 16. Marec, 2008 Tá Hmla podľa recenzie nevyzerá zle, asi si to pozriem a potom napíšem dojmy.
Sniper Zverejnené 18. Marec, 2008 Zverejnené 18. Marec, 2008 Písal som to medzi horrory, ale sem sa to hodí viac. V sobotu som si pozrel filmovú verziu Vojny svetov od H.G. Wellsa, nebolo to zlé, chýbal tomu hlbší príbeh, možno viac akcie, ale môžem to hodnotiť ako celkom podarené dielo. Vôbec sa nedivím že raz to muselo vyvolať masovú paniku keď to vysielali v rádiu. Pred tými biomechanickými strojmi, keď sa objavili a vydávali zvuk nejakej trúby či čo, som mal rešpekt. Ako pointa filmu sa celkom dobre vydarila, obrovské stroje, ktoré svojimi laserovými lúčmi doslova gumovali ľudí z povrchu zemského pôsobili majestátne, za pozornosť stoja aj výborné vizuálne a aj zvukové efekty. Hoci atmosféra pôsobila dosť depresívne, filmu by neuškodilo viac napätia. Príbeh sa točil prakticky len okolo jednej rodiny, čo je dosť škoda, keď uvážime, že išlo o globálnu hrozbu a iste by neuškodilo zopár "zostrihov" aj z iných častí planéty (napr. ako proti strojom bojovali v Rusku, alebo Číne, kde by určite použili jadrové zbrane). Mierne mínus môcť pripísať aj celkom rýchlemu koncu, ktorý si taktiež žiadal viac napätia. Film z celkového hľadiska hodnotím kladne, aj keď sú veci, ktoré by sa dali vylepšiť. Ako fanúšik podobných filmov môžem dať hodnotenie max. 85%, pre ostatných to bude asi na 70%.
weirdo Zverejnené 18. Marec, 2008 Zverejnené 18. Marec, 2008 zaver mal vyzerat inak, ale scenar bol prepisany kvoli nedostatku cashu. inak je to podla mna jeden z najviac zabitych filmov v historii ... akych dobrych bolo 80% tohoto filmu na zaciatku, tak sprosto skoncilo 20% .. skoda tych penazi.
Sniper Zverejnené 18. Marec, 2008 Zverejnené 18. Marec, 2008 No ten záver bol fakt len tak aby sa nepovedalo. Chcelo by to pokračovanie, ale už poriadným koncom!Na to, že film trval skoro 2 hodiny som čakal viac.Tie negatíva zmiernili špeciálne efekty, najmä okolo 65. minúty vo filme keď armáda útočila na tie stroje, to bolo spravené veľmi dobre, alebo prvý útok stroja počas zúfalého behu Toma Cruisa :lol:
valcik Zverejnené 20. Marec, 2008 Zverejnené 20. Marec, 2008 konečne som videl film Monthy Python and The Holy Grail. :lol: okrem toho, že ma zaujal, som sa i dobre pobavil. konečne chápem aj niektoré vtípky z hry Fallout 2, (strážca mostu, sv. granát Antiochu ap. : ) ktoré sa tam objavovali v náhodných lokáciách. videl som pôvodnú jazykovú verziu s titulkami. nevie niekto z vás, či sú natočené aj iné Monthy Pythonoviny? nie som veľký filmový fanúšik a preto o nich neviem, no ak existujú, skúsim si ich zohnať a pozrieť.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz