Andulqa Zverejnené 28. Január, 2008 Autor Zverejnené 28. Január, 2008 Rear Window (1954) s Grace Kelly :lol: napinavee :)
gh0strider Zverejnené 28. Január, 2008 Zverejnené 28. Január, 2008 Seven Samurai (1954) - mrte dlhe ale jeden z naj filmov v historii filmografie.
Tom182 Zverejnené 31. Január, 2008 Zverejnené 31. Január, 2008 The Kingdom...film zo Saudskoarabskeho prostredia..taka prijemna oddychovka.. :lol:
Sniper Zverejnené 31. Január, 2008 Zverejnené 31. Január, 2008 Predvčerom som pozeral film 28 Days Later dnes 28 Weeks Later. Ak máte radi filmy ako Resident Evil tak aj toto by vás mohlo zaujať. Čo som čítal recenzie na obidva filmy, tak skôr Days bol hodnotený lepšie ako Weeks, ale Weeks bol akčnejší. Filmy sú o tom ako sa v Británii rozšíril nebezpečný zmutovaný vírus besnoty, ktorý vyhubil skoro celé obyvateľstvo Británie, lepšie povedané zmutoval ich do nejakého zvláštného typu zombie. Postapokalyptická vízia je načrtnutá celkom dobre, hoci oba filmy by mohli mať hlbší príbeh (prepracovanejší scénar), kamera a hudba však sú celkom dobré, najmä vo Weeks. V prvom filme je impozantný vyľudnený Londýn, okrem bordelu na chodníkoch to vyzerá ako keby ľudia proste len odišli. V druhom filme keď besnota oficiálne zmizla, ale "nechtiac" sa znovu objavila je jedna scéna s vrtuľníkom ktorá stála za to. Ale ak nemáte radi hektolitre krvi tak nepozerajte :lol:
valcik Zverejnené 31. Január, 2008 Zverejnené 31. Január, 2008 dnes o 23:25 ma pravdpodobne zaujme norsky film Se til venstre der en svensker, ktory pojde vo filmovom klube na CT2 v povodnom zneni s titulkami. dopozeram ho a doplnim prispevok, zatial mi prepacte toto male odbocenie od temy. ..tak, dopozerane. v prvom rade, film nebol norsky, ale dansky. v kazdom pripade sa mi velmi pacil, bola to taka blazniva, tragicka komedia. cesky nazov to malo Starý, nový, pújčený a modrý. doplnujem dej, po axelovej pripomienke: film je o medziludskych vztahoch, opisuje situaciu ktora sa zacne odohravat den pred svadbou dvoch z hlavnych postav. do toho sa zamiesa byvaly priatel nevesty, ktory sa vratil z cesty po afrike a vzapati vysvitne, ze ako darcek si priviezol HIV. odohraju sa blaznive sceny pri rozlucke nevesty aj zenicha so slobodou, smutne sceny pri znazornovani vztahov medzi dospelymi ludmi, film je prekladany peknymi piesnami a zanechal vo mne dobry dojem. docital som sa, ze je podobny ako Dogma 95, to som vsak nevidel a neviem ani kto a kedy to natocil.
Jozef50205 Zverejnené 31. Január, 2008 Zverejnené 31. Január, 2008 dlho predlho ma nezaujal nijaky novy film, až po čase konečne francuzsky film " Domorodci " a min.tyzdna " Déja Vu " z USA produkcie, doporucujem .....
Tom182 Zverejnené 1. Február, 2008 Zverejnené 1. Február, 2008 Sweeney Todd: Demon Barber of Fleet Street ani som nevedel ze to je muzikal..no skvely film..Johhny Depp sa predviedol ako sa patri..a ani som nevedel ze vie tak dobre spievat :lol: ..a zaver? tak take nieco ma ani nenapadlo, ze to tak skonci
Sniper Zverejnené 1. Február, 2008 Zverejnené 1. Február, 2008 Len jedna menšia poznámka: Keď píšete ktorý film vás zaujal nebolo by zlé napísať 5-6 viet vlastnými slovami čo konkrétne vás na ňom zaujalo a stručne popísať dej. Viď príklad tu. Iba tak bude mať príspevok prínos. A pre tých čo radi spamujú s odkazmi: "nájdi si to na csfd.cz alebo imdb.com" odkazujem že mňa zaujíma konrétne váš názor a nie niekoho iného.
aljak63 Zverejnené 2. Február, 2008 Zverejnené 2. Február, 2008 Vcera som si kukol cesku novinku s nazvom GYMPL, v hlavnych ulohach: Tomáš Vorel ml. a Jiří Mádl! Bolo to celkom dobre (ako vacsina ceskych komedii), a najlepsie boli tie hlasky a este scenky zo skoly Naopak sa mi nepacili nejake tie trapne hiphop songy vo filme a tiez graffity ma tiez vobec nevzrusuju...
tomassi Zverejnené 2. Február, 2008 Zverejnené 2. Február, 2008 nevidel som, ale stačí mi že tam hrá Jiří Mladl(Snowboardaci-preklkal som, Rock Podvrataku- videl ale slabota, raftai - radsej ani nepozeral)toho chlapca neskutočne nemám rád,no kvôli recenzii 4 1/2*, to pozrem keď sa mi to dosatane do ruky,ale zháňať to nebudem isto odporučujemKillBill a aj KillBill vol. 2- to je to čo si predstavujem pod označením film myšlienkanapätie príbeh - "lovestory" :lol:kameraefektyproste film so všetkým pán Quentin sa opäť predviedol dnes mám na pláne Grindhouse - „Death Proof“
Joe11 Zverejnené 2. Február, 2008 Zverejnené 2. Február, 2008 Dnes som si pozrel film - komédiu Delta fór. Väčšiu hovadinu som už dávno nevidel, vyhnite sa mu veľkým oblúkom.
tomassi Zverejnené 2. Február, 2008 Zverejnené 2. Február, 2008 Grindhouse - „Death Proof“ proste Tartantino najprv som ten film vymazal z kompu, bo som myslel,že je nekvalitný (kinoverzia)aj keď bol na dvd(iba v cz)- skúsenosť z IceAge2, kt. zaberala 2-3 Giga a pritom čisté kinononenchajte sa oklamať aj preskakovaním, je to zámera skutočne vydarený(na to som prišiel, pri pozeraní dvd rip.-u) je to akási paródia na staršie filmy s tématikou úchylných vrahova nadôvažok Quentin-ovsky spracovanéako býva zvykomchlapec si vo filme aj zahral ak máte Q radi isto si to pozrite
Andulqa Zverejnené 5. Február, 2008 Autor Zverejnené 5. Február, 2008 Charade s Audrey Hepburn, Cary Grantom a vedlajsiu rolu tam hra aj Walter Matthau, pocas filmu sa deju same zvraty, ze si fakt nemozete byt na istom, kto s kym, kedy, kde, ako :lol:
Jozef50205 Zverejnené 5. Február, 2008 Zverejnené 5. Február, 2008 od 21 ,oo hod. pozerám film s Robertom De Nirom : Hra na schovávačku
gh0strider Zverejnené 6. Február, 2008 Zverejnené 6. Február, 2008 jozef> hra na schovavacku? z ktoreho roku to je?
Jozef50205 Zverejnené 6. Február, 2008 Zverejnené 6. Február, 2008 táto produkcia je z roku 2005 -" Hide and Seek " s českým vynikajúcim dabingom..... je to horor, kde otec malého dievčatka-Robert De Niro ako psychológ žije dva životy, jeden ako vzorný otec a druhý ,ako úkladný vrah, pričom dcéra je nútená oslovovať jeho druhé ja Charlee a je svedkom jeho vraždenia, aj svojej matky.... celkom dobrý psycháč.... :lol:
aljak63 Zverejnené 6. Február, 2008 Zverejnené 6. Február, 2008 Minule som si konecne pozrel oba najnovsie Sandlerove filmy... Reign Over Me a I Now Pronounce You Chuck and Larry Dalsie potvrdenie Adamovych hereckych a filmovych kvalit :lol: Reign Over Me - tak pri tomto filme som mal slzy na krajicku, neuveritelne dojemny film, co u Sandlerovych filmoch nebyva zvykom (az na vynimky - The Click a umieracia scena)... Ale naozaj dobry film, odporucam pozret kazdemu! Je to pribeh o chlapovi co strati rodinu pri teroristickom utoku 11.septembra 2001 a nevie sa vysporiadat so svojim zivotnym osudom - ale niesu to len dojemne sceny ale je to popreplietane aj typickymi komickymi a humornymi scenami... I Now Pronounce You Chuck and Larry - tak toto bolo uz na veselsiu notu, a opat typicky sandlerovsky humor zauradoval, film o 2 poziarnikoch ktory uzavru medzi sebou manzelsky zvazok kvoli zivotnej poistke! dost som sa na tom nasmial a je to dalsi z plejady adamovych skvelych filmov!
Andulqa Zverejnené 6. Február, 2008 Autor Zverejnené 6. Február, 2008 Chucka a Larryho sme kukali predvcerom a bolo to super :lol: sme sa nasmiali :) mam rada komedie so Sandlerom :)
Sniper Zverejnené 6. Február, 2008 Zverejnené 6. Február, 2008 Ja som zvedavý na 10 000 BC. Čaká sa na premiéru, špeciálne efekty v traileri vyzerali zaujímavo (aj keď tam dokopy nič nevidieť :lol: )
Jozef50205 Zverejnené 6. Február, 2008 Zverejnené 6. Február, 2008 dnes si pozriem film - Parfum ..s Dustinom Hoffmanom , produkcia z r.2006
nutrinka Zverejnené 14. Február, 2008 Zverejnené 14. Február, 2008 konečne som videla 300 dobré, dosť dobré a musím zohnať soundtrack, nenormálne dobrá hudba
Nokia Zverejnené 14. Február, 2008 Zverejnené 14. Február, 2008 mam rozpozerany serial band of brothersvyborny serial, je to vlastne vojin ryan na 12 hodin :lol:
tomassi Zverejnené 14. Február, 2008 Zverejnené 14. Február, 2008 dnes si pozriem film - Parfum ..s Dustinom Hoffmanom , produkcia z r.2006 Dustin tam je len aby prilákal ľudí do kín veľmi slabý film band of brothers videl som asi len 2-3 časti, ale veľmi dobre to bol hlavne kamera :lol:, taká Ryanovská
Aikaterine Zverejnené 14. Február, 2008 Zverejnené 14. Február, 2008 Dustin tam je len aby prilákal ľudí do kín veľmi slabý film Názory na Parfum sa dosť rozchádzajú. Mne sa páčil..a rozhodne stojí za pozretie..ale odporúčam najprv prečítať knihu.
tomassi Zverejnené 14. Február, 2008 Zverejnené 14. Február, 2008 „Grindhouse: Planet Terror“ spoluprodukcia Robert-a Rodriguez-a Q Tarantino-a hovorí sama za seba inak Q si opäť zahral nájdete tu všetky prvky B-čkových akčákov od tajnej látky na vojenskej základni, cez zombíkov, kt. kinožia mesto, až po ženu s bambitkou miesto nohy ono to nie je slaboduchá paródia, kt. sa snaží len a a len zosmiešniť rôzne prvky filmov je to opäť Film s veľkým F, pretože obsahujú istú dušu a po jeho pozretí ste radi, že ste čas pri ňom nepremrhali
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz