Skočiť na obsah

Definícia sexu

Odporúčané príspevky

Zverejnené

a len tak bokom,   definovat sex sa da len v kontexte.  Pre trestne pravo je to len spojenie pohlavnych organov muza a zeny.   Ale  inak je to velmi nejasne,   su krajiny kde analny sex sa nepovazuje za sex,  a tak nie su zeny neverne ak pouziju tento sposob. A co taky petting ? A ked dojde k orgazmu ?   A co masturbacia ?  A co virtualny sex po telefone ?  A co eroticke sny ?  :)

A k comu treba definiciu ?  Ak niekto chce vediet ci pacha hriech, tak sa musi spytat cirkevnej autority.   Ak chce vediet ci je to nevera, tak si to musi zistit u manzelky.   Ak chce sam seba upokojit, tak Clintona.

Zverejnené

Ak chce vediet ci je to nevera, tak si to musi zistit u manzelky.

Pred tym doporučujem objednať sa u zubarky, pripadne skontrolovať predplatenie miesta večneho odpočinku.

Napr. Milačik, bol som u susedy, a nahodou mi sklzla ruka do... ale račšej nedopíšem. :)

Zverejnené

alarm,  :)  ved to moze urobit tak bezne, predstav si mila,  u nas jeden v praci bol u susedy.  :)

Zverejnené

dal by sa sex definovať aj ako pre...aný čas? :confused: voľajaký som zmätený z toho...

Zverejnené

Tyso: píšeš ako slobodný.... :)

Ak by som takto začal, tak by som sa dostal presne po tade kde si skončil.

Okamžite by nasledovalo: na ktorom poschodi si bol? :)

Ženy majú taký 325-ty zmysel.

Zverejnené

:) no to si musis zistit ako slobodny:), ako zenaty zatlkat,zatlkat,zatlkat

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov