Skočiť na obsah

Erotické pomôcky

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Mal by som otazku a prosbu asi o radu.
Ako mam satku, mam puta, mam lad a podobne ale :
Pre zaciatocnikov co by ste radili? Venusine gulicky alebo dildo/vibrator? Ako chceme urcite skusit obe ale najprv pekne poporiadku chceme iba jedno vyskusat a potom neskor sa dokupi druha vec.

Z mojho pohladu : 1/ venusine gulicky co som cital tak ze da sa nimi dobre cvicit panvove dno a vedia prijemne drazdit a moze ich tam mat aj pol dna. Plus ze aj po porode je to dobre na cvicenie toho panvoveho dna. Plus mlada zacala ich tak nepriamo spominat... A ako poslende plus ja neveim ale ked ma mlada orgac ja nejako necitim tie stahy posvy kua :( Tak velmi potom tuzim ze ako mi ten moj nastroj zovru tie svaly a nic :( Ale to sa dialo uz aj pred porodom ze proste ked bol orgac tak ja som proste ziadne stahy necitil :( A velmi by som chcel ale fakt neviem kde je problem...

2/ Dildo/vibrator : By sa asi zisiel aby sa nestalo ako minule ze som bol 4 dni v Prahe a mlada bola nazhavena az az. Tak by ma aspon na chvilu zastupil. Plus ja mam s nim plan zacat pomaly pripravovat anal na prvy analny sex. Zatial sme si povedali, ze chceme aspon raz skusit anal ale najprv sa poriadne obaja schlastame aby sa odburali zabrany. A az tak sa pojde na analny sex. Ale mna napadlo ze kupit dildo/vibrator a zacat pomaly tu ritku pripravovat na ten anal s nim :).

Hmm co radite na zaciatok?

• Odpovedí 3
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Jovzin

2

• D'Ady

1

• Emma

1

Najaktívnejšie dni

Zverejnené

1. stahy posvy - niektora zena to proste ma, ina nema... takze darmo velmi chces ;) ale vacsina zien to dokaze (cielene) aj mimo orgazmu, len potrebuje cvicit

2. vibrator by si mala zena vybrat sama, ked uz nie priamo v sexshope, tak aspon v katalogu, podla toho, co je jej prijemne - na pohlad aj dotyk; zabudni na to, ze kazda chce mat zrovna ten najvacsi :D

3. schlastat sa pred prvym analom je asi to uplne najhorsie, co by ste mohli urobit...

• Pridať bod 1
Zverejnené

Ahoj Daddy dik za rady

1/ Prave som siel pisat do inej temy ohladom toho ci to nahodou nemoze byt nejaky problem ze to nejako necitim. Zial skoda asi mlada patri  k tym co to nemaju. Ale zase ma aspon co viem presne vaginalny orgac :)  Cize teoreticky tie gulicky by mohli pomoct s tym cvicenim ? :)

2/ Ok tak to potom s nou pojdem vybrat ten vibrator. Aj ked premyslam zatial skor asi nad gulickami. Aspon tak dostavam nenapadne signaly...

3/ Hmm to vazne. Lebo mi sme sa zhodli ze inak sa k tomu analu asi nedokopome iba ak si dame vino na odburanie zabran. Nemyslim zase schlastat sa totalne len do tej situacie ked ti pomoze odburat zabrany.

Zverejnené

Jozvin ja by som radsej na tvojom mieste kupila vibrator a zacala s tym.Je s nim viac zabava a je praktickejsi, a mozes najst rozne velkosti, druhy atd.

A tak ako vravis nie vzdy je chlap po ruke  :happyroll:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov