Sniper Zverejnené 27. September, 2006 Autor Zverejnené 27. September, 2006 No dobre, kašlať na to. Táto hádanka zostane nevyriešená.Už je to jedno, teraz mám aj tak už niečo iné.
Polaris Zverejnené 23. Október, 2006 Zverejnené 23. Október, 2006 To je ta odpoved....stale nieco riesis :lol: A to myslim vazne.....len neviem, ci to bolo tak aj pred 10 rokmi. :)
Sniper Zverejnené 23. Október, 2006 Autor Zverejnené 23. Október, 2006 No býva asi o 3 ulice ďalej, že by som sa vybral za ňou spýtať sa jej na to??
nutrinka Zverejnené 23. Október, 2006 Zverejnené 23. Október, 2006 bože môj, už to nechaj tak, by ťa teraz mali trápiť iné veci :lol: :)
cizy Zverejnené 23. Október, 2006 Zverejnené 23. Október, 2006 napr. aby tu nebehal maly zasran o par mesiacov ako si v inej teme spominal :lol:
game Zverejnené 23. Október, 2006 Zverejnené 23. Október, 2006 ani z pohľadov ani z opýtania malý zasrani nebehajú ... ale pripomenulo mi to niečo, a akosi som sa nejako extra nad tým nezamýšľala, že sme s jedným chalanom po sebe pozerali .... mal krásne hnedé oči, mohli sme byť asi o nejaký rok mladší ako Axel vtedy .... jednoducho sme po sebe pozerali ... a ani jeden nenašiel odvahu sa ani prihovoriť .... hm ... ktovie o čo vtedy išlo ... ja som trochu odstrašovala, lebo som bola "iná" .... ja neviem... ale viem, že sa mi s ním zvyklo snívať .... a tie sny si pamätám dodnes žiadne erotické, len jemné a pekné ... o čo tam išlo ? ktože to už vie .... on si to už určite nepamätá ... a možno ani tá Axelova slečna ...ktovie.... človek na ceste také stretnutia zažije - hromady
cizy Zverejnené 23. Október, 2006 Zverejnené 23. Október, 2006 ani z pohľadov ani z opýtania malý zasrani nebehajú sak pisem, ze ako spominal v inej teme. ja neviem ci ma nechapes alebo to robis naschval uz.
game Zverejnené 23. Október, 2006 Zverejnené 23. Október, 2006 sak pisem, ze ako spominal v inej teme. už viem, kde bol problém ... nespojila som si to s nutrinkiným príspevkom, a stratila som niť, teraz mi došlo, kde som spravila chybu / editujem to o 1:44 / :lol: ale aj tak som debatu vrátila späť do tejto pôvodnej témy... kde sa hovorí o "prastarých" spomienkach, pohľadoch a výzvach, z ktorých nebolo nič - to je všetko možno mohlo byť, možno nie ... a je akosi jedno o tom premýšľať po takom čase, len je zvláštne si na to občas spomenúť ... ale netreba sa tým už zaoberať, je to preč :)
Sniper Zverejnené 24. Október, 2006 Autor Zverejnené 24. Október, 2006 bože môj, už to nechaj tak, by ťa teraz mali trápiť iné veci :lol: :)Ja?? To Polaris teraz s tým začal... :) Mne už je jedno či by z toho niečo bolo alebo nie. Nevidel som ju roky, možno by som ju už ani nespoznal a možno už ani nežije.
Polaris Zverejnené 24. Október, 2006 Zverejnené 24. Október, 2006 Ja ze som zacal??? To ostatni sa pridali!!! Asi s tym nazorom suhlasili :lol:
chorche Zverejnené 11. December, 2006 Zverejnené 11. December, 2006 Myslim, ze nemala potuchu, ako ma reagovat, ako ma komunikovat, mozno sa zlakla samej seba alebo co....
Odporúčané príspevky