Skočiť na obsah

ICQ, Messenger

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ziadny vypadok icq nebol ale ked pouzivate chujne ICQ, tak sa necudujem

Zverejnené

a nejde sa mi prihlasit ani z mirandy tak netrep blbosti a vyskusaj si to najprv

to je ten vas HYPER SUPER PRIJ****Y ICQ PROTOKOL

vazeni uz sa uvedomte s tym icq a prejdite na nieco stabilne a spolahlive ako je messenger

stale vam nestaci?

Zverejnené

ale hlavne ze mi tu bude niekto do ksichtu klamat ze ziadny vypadok nie je

Zverejnené

Njn, spolubývajúci na ICQ tiež nadával, bo mu nešlo a ja som sa len uchechtával, lebo mi šlapalo :lol: Ale MSN šlo obom :)

Zverejnené

No mať vaše starosti... Niekedy ICQ nezapínam vôbec aby som mal pokoj a nebyť pindov v tejto téme tak ani neviem že bol nejaký výpadok.

Zverejnené

Sakra stále mi to tu nejde. A na MSN ma neodkazujte láskavo, ja ho mám, ale nik iný, tak sa s tým môžem bodnúť. Bohača.

Zverejnené

hisham cez msn si mozes pisat s cizym o 106 ked ti nebude fungovat icq, aspon si vypocujes ake je msn skvele :lol:

Zverejnené

Padnúť ti nemusí a to že sa vidíš online, to ešte neznamená že online si. Keď ICQ mávalo problémy ja som sa v liste videl že som online aj ľudí v liste som videl online. Ale nikomu sa nedalo napísať a ani mne správy nechodili.

Zverejnené

neviem ako u tvojho ICQ, ale u mna, ked vidim kontaktlist, znamena, ze som online.

na margo dnesnej chyby - keby boli ludia online a nedalo by sa pisat, tak tu nehodia "icq malo vypadok".

Zverejnené

To som si aj ja myslel že som online. Odoslal som správu a stále len odosielalo a nakoniec to padlo celé a všetcia sa prepli do offline.

A za výpadok sa dalo považovať aj to keď sme minule písali, mne správy chodili normálne ale tebe nie:

31.8.2006 10:41

Axel Wers

aká správa ti prešla naposledy odo mňa?

31.8.2006 Time 10:42

Axel Wers

chodia ti odo mňa správy?

31.8.2006 Time 10:43

Axel Wers

ok ešte raz

chodia ti odo mňa správy?

31.8.2006 Time 10:44

weirdo

no ok, vidim ze nemas naladu na srandu ...

31.8.2006 Time 10:44

Axel Wers

SS

31.8.2006 Time 11:00

Axel Wers

test

Keď som ti to skopíroval sám si potom napísal že: no, icq je v <>. btw, dobre sa to cita ... akoby som prisiel z nejakeho ustavu :lol:

:) :)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Mam ICQ, ale co s tym? Nemam potuchy, ako sa v tom robi. Date mi, prosim vas, niekto rychlokurz? Dakujem!

Zverejnené

uz som prestal pouzivat ICQ celkovo, mam namiesto toho QiP je ovela lepsi a ma zobar dost dobrych funkci ktore mi chybaju na ICQ

som si minule nahodil aj MSN a mi to pripadalo ako by som mal ICQ o 100 rokov ,celkovo dizajn a moznosti + stabilita ,este ICQ ma co robit aby sa dostalo na uroven MSN ....

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené
Takže potreboval by som poradiť ohľadne tohto programu. Všetko naňom zatial viem ale neviem nájsť jednu funkciu. Ako vyhľadávať uživateľov. Napríklad na Skype alebo ICQ je možnosť že zadám Nick alebo E-Mail či mesto-krajinu a vyhľadá mi to ľudí. Na MSN mám iba voľby pridať kontakt, editovať kontakt, prepojiť sa sním a kadečo ale nevidím tam nikde funkciu vyhľadávania. Proste len ak mi dá niekto údaje viem ich tam nahodiť manuálne ale keď chcem niekoho dať vyhľadať tak ako?
Zverejnené

Ale som si všimol ďalšiu vec. Napríklad na stránke Messengera TU a TU je to úplne iné na tam screenshote. Ja mám len prvé dve ikonky - tlačidlá.. A ostatné mi chýbajú. Nemám tam ani to telefónne slúchatko a ani nič čo je za slchatkom, mám len prvé dve a to obálku kde mi ukazuje prijatú poštu z hotmailu a ten priečinok na zdielanie. Ostatné funkcie nemá, a to políčko na chatovanie tiež nie. Neviem stým ani chatovať ani nič. Len to tvorím a objaví sa mi okinko messengera hore s mojim obrázkom, pod ním s dvoma prvými ikonkami, a dole je zoznam ludí ktorých mám v hotmaile na contact liste... Ako sa stým robí? Prečo sa mi nezobrazuje to čo je na screenshotoch? Veď som to odtial stiahol...

Zverejnené

MSN nedokaze vyhladavat?? tak to je velke minus, a ze lepsie ako icq, pche :lol:

Zverejnené

Tak potom mi nie je jasné ako našli mňa :lol: Alebo sa ma najprv museli spýtať aký mám mail regnutý na MSN?

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov