Sniper Zverejnené 19. Október, 2024 Autor Zverejnené 19. Október, 2024 HOW TO MAKE A MAN HAPPY: Make food; Sleep with him; Don't ask questions; Leave him alone. HOW TO MAKE A WOMAN HAPPY: Be Friends Companion Lover Beautiful Charming Good in the kitchen Athleticism Electrician Plumber Mechanic Carpenter Decorator Stylist Poet Psychologist Bug zapper Psychiatrist Good-natured A good listener Organizer A good father Smelly Empathetic Cult Sensitive Attentive Seductive Smart Funny Creative Hot Strong Understanding Tolerant Prudent Ambitious Capable Brave Determined True Insurance Check everything Punching bag Lonely without friends DON'T FORGET TO: Praise often Give gifts Be honest Opening the car door Not to stress her Don't look at other women. Lift the toilet lid. Being a computer teacher. Don't snore. Do not dry your feet with a towel. AND ALSO Never forget: her birthday dating anniversary the anniversary of the first kiss the anniversary of the first time they met her mother's birthday Valentine's Day and being faithful THEY HATE... Who responds Who remains silent You lie to them Be sincere Worries Who doesn't care Be jealous Don't be jealous BONUS: And never forget fellas, even if you are right, you are always wrong. 1 1
Tomáš Zverejnené 20. Október, 2024 Zverejnené 20. Október, 2024 Síce prekladač to nepreložil 100%-ne ale v podstate je to pravda. Velmi výstižné.
iskra Zverejnené 26. Október, 2024 Zverejnené 26. Október, 2024 Učka: "Miško, bol si u dedka na prázdninách?" "Hej." "A opakoval si si počty?" "Jasne, šidzem, ošem, dzevec, dzešec, ňižňik, višňik, kraľ, eso!" ............................................................................................................ "Chlopi, kec po vas ňeška večar budze žena scec seks, a vi scece spac, ta povice, že podľa hvizdoch o 3 rano bi to bulo super."/3-2/ ........................................................................................................... 1
game Zverejnené 9. November, 2024 Zverejnené 9. November, 2024 V menej noblesných susedoch by to bola čierna kronika 1
iskra Zverejnené 14. November, 2024 Zverejnené 14. November, 2024 Mexičan skočil z padakom, okolo ľeci orol a hutori "servus taňečňik!" "Ja ňe taňečňik!" "Doraz budzeš, bo padaš do poľa s kaktusami!" ............................................................. 2 na pive. "Ci povim bratu, Helovini še skončili a teras možeme u obchodoch čekac Džingobelsi a Kristmasi!"
alarm Zverejnené 21. November, 2024 Zverejnené 21. November, 2024 Celosvetovo prehlo viac ako 1000 termojadrových testov. Ale najvačší nepriatel som ja ,lebo kurim drevom.
tyso Zverejnené 21. November, 2024 Zverejnené 21. November, 2024 ty sam sotva, ale okrem toho kurenie drevom nie je na top 10 nepriatelov. Musis sa hrdo hlasit aspon k autu aby si tam bol.
Sniper Zverejnené 23. December, 2024 Autor Zverejnené 23. December, 2024 Inšpirácia pre nové tričko 1
alarm Zverejnené Január 13 Zverejnené Január 13 niekde som videl vtip, neviem kde... Ak je človeku ťažko od žaludka a potrebuje sa vyvracať, postup je nasledovný: Jeden palec treba dať do hrdla a druhý do zadku. Ak sa nepodarí vyvracať sa ,treba vymeniť palce...
Vilma Flinstonova Zverejnené Február 20 Zverejnené Február 20 Slohová práca malého žiačika: Môj tatko je veľmi šikovný- Vie opraviť všetko, Každú chvíľu ho volá niekto z dediny, aby mu pomohol. A keď to opraví, musí ísť s nimi do dediny do krčmy. Raz som ho v krčmr počul, ako rozprával chlapom, že konečne vymietol dolnej susedke komín. Doma som to povedal mame, aby aj ona mala radosť a bola na neho hrdá. Ona však zašala hádzať taniere o stenu. Niekedy tých dospelákov nechápem. Mama asi nemá rada, keď ocko pomáha iným, lebo teraz psáva v kuchyni. Mama ešte kričala, že mu už nikdy nedá. Ale čo mu nedá, to naozaj neviem, asi desiatu do práce, lebo si ju teraz ocko robí sám. 1
irb Zverejnené Február 20 Zverejnené Február 20 Tak veru, treba držať hubu a nechvastať sa v krčme. "Nepřítel naslouchá".
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz