Sniper Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Google.com ( 66.249.66.203 ) Prezerá Tému: Ako sa zaregistrovať pred minútou Však už bolo načase po toľkých mesiacoch čítania :) :lol: Archive.org ( 209.237.238.226 ) Hľadá... pred 23 minútami Tento si to ešte musí nájsť :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajk Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 toto ma predchvilou dostalo :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted August 13, 2006 Author Share Posted August 13, 2006 Ja mám lepšie :lol: : Crawler.de ( 128.194.135.81 ) Píše vo fóre: Hudba pred minútou Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazalka Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 to co je? :) kde ste to nasli? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mgr. L.E.G. von Trips Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 ani ja to nechapem. dokonca nepostrehol som akosi, co je na tom ako smiesne Link to comment Share on other sites More sharing options...
havarka Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 To sú roboti, vieš.. a smejú sa na tom preto, lebo akože neičo robia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 toto oslavovanie práce Nenavidim celu tuto skrvnu pondelkovo - piatkovu prjbanu cinnost ktorama povznasat ducha a robit zo mna cloveka. Nenavidim z celej duse tohoprveho prjbaneho kromanonca co ho napadlo ze bude pracovat. Bodaj by skapal. Aj s celou rodinou. Neznasam kazdeho ktoreho praca bavi a chodidonej s radostou. Nech tiez skape. Z duse by som dopichal Marxa aj sEngelsom, Watta aj Newtona. Vsetkych co nieco urobili. Nech trpia na lozku s hnisavymi nohami 30 rokov. Nemam rad priemysel, polnohospodarstvo ani tretisektor. Ani stvrty a piaty. Nech zhoria. Nemam rad svojich nadriadenych anispolupracovnikov. Nech sa utopia v 50 000 litroch vriaceho Raciolu. Nech mi Bill Gates, ktory vzapati tiez nech skape, kupi chalupku v juznej Melanezii,kde budem chodit tak na vecer k miestnemu moru ulovit si rybu. A nech mitam Cerveny kriz zhodi kazdy mesiac nejaky chleba, aby som furt nemusel zrat tie prjbane opekane ryby. A rum, vodku, kofolu a dzus a nejake pivo nechmi tiez zhodia. A nech zas odletia hned dpc. Anech sa zoskvariavsetci co furt nieco vymyslaju aby som musel kazdy den vstat. Ja nechcem vstavat. Ja chcem lezat. 3 - 4 roky, potom uvidime.Nechcem v zivote pocutotazku pan inzinier, uz ste to spravili ? Nespravil, chod dpc. Radsejsom sa mohol narodit ako dementne ciganske dieťa, ktorému mama vzdy jbne nejaky chleba s opecenym pavukom a je dobre. Hra sa na dvore so svojimi 40rocnymi surodencami, ktori su tiez vsetci dementni. Aj mama s ockom sudementni. Jbm im na 40 hodinovy pracovny tyzden. Jbm im na trinasty a strnasty plat, jbm im na odbory, na socialne vymozenosti. Nech sa zadusiavlastnymi zvratkami. Ale zas mi sef slubil, ze mi kupia pod stolicku nejakupodlozku z Ikey, aby som vraj neznicil novu dlazku. Tak mozno to tu potom budem milovat. Ani domov nebudem chodit od radosti ze tu mozem byt. Neznasamani ten prjbany pocitac, do ktoreho cumim 7 hodin denne. Bodaj by zhnil.Aj s celym prjbanym internetom. Nech idu vsetci i dpc, ja uz proste nevladzem pracovat.Nic nerobeniu zdar a primitivnym kmeňom v Oceaniizvlast. :lol: :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cizy Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 taketo pocity mam niekedy aj ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 to, čo dnes trochu rozosmialo mňa, je z opačnej strany :) : Odkial vies ze zijes v roku 2006? 1. Nahodou na mikrovlnke vytukas svoj PIN-kod. 2. Uz viac rokov si nehral sedmove karty. 3. Mas 15 roznych telefonnych cisel pre svoju trojclennu rodinu. 4. Posles e-mail vedla sediacemu. 5. Povies, ze preto si neudrziavas kontakty s ludmi lebo si stratil ich e-mail. 6. Aj doma sa ozves do telefonu s kancelarskym prizvukom. 7. Aj doma si prvkykrat natukas nulu predtym ako volas na mestske cislo. 8. Uz styri roky sedis pri tom istom stole, pricom si pracoval pre 3 rozne firmy. 10. Tvoj sef by nevedel spravit tvoju pracu. 11. Zavolas rodinu aby si sa dozvedel ci su doma, kym ty parkujes do garaze. 12. Na konci kazdej televiznej reklamy existuje webova adresa. 13. Ked nahodou si zabudnes doma svoj mobil, co si predtym ani nepoznal, spanikaris a vratis sa domov. 14. Rano je prve, ze si zapnes PC este predtym ako pojdes do kuchyne ci na WC. 15. Ked nahnes hlavu na bok, usmievas sa. 16. Usmievas sa a prikyvujes ako toto citas. 17. Este horsie: ze uz vies komu toto preposles. 18. Si prilis zaneprazdneny, aby si prisiel na to ze 9.-y riadok ani neexistuje. 19. Naozaj si si overil, ze to tam nie je. 20. ...a teraz sa uchechtavas nad sebou. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 dosť dobré, ale tie kroky od 15 má fakt zabili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted August 18, 2006 Author Share Posted August 18, 2006 21. Za každou bodkou vo vete napíšeš com :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cizy Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 :lol: boha to s tym deviatym riadkom je dobre par veci plati na mna, napr.: 4. Posles e-mail vedla sediacemu. 7. Aj doma si prvkykrat natukas nulu predtym ako volas na mestske cislo. 10. Tvoj sef by nevedel spravit tvoju pracu. 13. Ked nahodou si zabudnes doma svoj mobil, co si predtym ani nepoznal, spanikaris a vratis sa domov. este by som pridal, ze ked mi niekto povie nejaku firmu, hned ma napadne ulica kde sidli a kontaktna osoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoSo Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 pan inzinier, uz ste to spravili ? Nespravil, chod dpc.;) :) :lol: tak toto bolo super :) 7. Aj doma si prvkykrat natukas nulu predtym ako volas na mestske cislo.;) niečo podobné robím bežne, do telefónu si ukladám celé číslo v tvare +421********* a takisto takýmto spôsobom diktujem svoje číslo ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted August 18, 2006 Author Share Posted August 18, 2006 Minule som prišiel domov a našiel som pootvorené dvere na mojej izbe. Prvé čo ma napadlo bolo: "Niekto ma hackol."Niekedy mi z toho netu hrabe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkman Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 14. Rano je prve, ze si zapnes PC este predtym ako pojdes do kuchyne ci na WC.a? vsak ho mam poceste :lol: :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nutrinka Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 fico vo vojenskom :lol: :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Minule som prišiel domov a našiel som pootvorené dvere na mojej izbe. Prvé čo ma napadlo bolo: "Niekto ma hackol." Niekedy mi z toho netu hrabe. takých hrabnutých je tu viac ... zakaždým mi príde smiešne, keď sa pristihnem, že na znak súhlasu kývem hlavou ako môj obľúbený smajlík ... a stáva sa to často ... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 ak to :) nekombinuješ s týmto :lol: , tak je všetkoOu-Čej game nemusíš to teraz skúšať Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 game nemusíš to teraz skúšať no iste ... práve preto som to vyskúšala :lol: :) ale aspoň som sa zasmiala - na sebe :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatius Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Mňa rozosmial Tomassiho sen, kde som bol jeden z hľadačov kakaa :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 " Google.com Emailuje si Tému pred 2 minútami " sú usilovní tí boti :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted August 19, 2006 Author Share Posted August 19, 2006 niečo podobné robím bežne, do telefónu si ukladám celé číslo v tvare +421********* a takisto takýmto spôsobom diktujem svoje číslo :lol:To je v poriadku, na také číslo sa ti dovolá hocikto, ale napr. zo zahraničia na 090x by sa ti nedovolal nik. Napr. ja keď píšem niekde link (najčastejšie do nejakého dokumentu) vždy píšem http://... mám istotu že link bude fungovať, bez toho http mi to neraz nešlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 ja mám problémy, že keď niekoho spoznám vdaka svojej nerozhodnosti neviem, či si mám skôr vypýtať číslo mobilu, alebo majl a ak sa rozhodnem pre mail, tak neviem ktorý z tých štyroch ešte funkčných mám osobe dať na oplátku ja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoSo Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 To je v poriadku, na také číslo sa ti dovolá hocikto, ale napr. zo zahraničia na 090x by sa ti nedovolal nik. Práve preto si čísla ukladám v takomto tvare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nox Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Toto včera dovezli naši z chorvatska, to mě dostalo :lol: Tak Jaffové už sou tu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts