Vilma Flinstonova Zverejnené 30. Január, 2021 Zverejnené 30. Január, 2021 pred 20 hodinami, Tomáš napísal: Ale ja som nešiel vykradnúť pumpu, a nešiel so zlým zámerom a cielene som sa chcel na tie prostitútky pozrieť. no ty teraz len pekne seď doma. Ale obávam sa, že keby ťa náhodou ten incident na pumpe inšpiroval a po vyliečení to chcel tiež vyskúšať, tak by si sa skôr dočkal scenára "opáčila ho fľaškou po hlave a lupič ušiel". 2
Tono Zverejnené 4. Február, 2021 Zverejnené 4. Február, 2021 https://drive.google.com/file/d/1YmApBluHI5IMJ7kwc2Fthiw8LBhhhEAV/view?usp=sharing 1 1
member2793 Zverejnené 20. Február, 2021 Zverejnené 20. Február, 2021 zhudobnená modlitba za ministra chorobníctva
Tomáš Zverejnené 1. Marec, 2021 Zverejnené 1. Marec, 2021 Dňa 2. 2. 2021 at 17:02, iskra napísal: Tu ťa opravím. Prvé je že "když vypráví přiběh běžnej fórumák" A to druhé že "když vypráví příběh Tomáš" 1 1 1
iskra Zverejnené 4. Marec, 2021 Zverejnené 4. Marec, 2021 Žena a muž mali vytvoriť vetu, v ktorej budú slová ”milovať” a ”sex”. Žena napísala: ”Keď sa dvaja úprimne a hlboko milujú a vzájomne si seba vysoko vážia, tak spoločnosť morálne aj spirituálne akceptuje, že títo dvaja sa ponoria do sladkého opojenia fyzického sexu.” Muž napísal: ”Milujem sex.” 1
Hellé Zverejnené 11. Marec, 2021 Zverejnené 11. Marec, 2021 Len tak idem okolo... na venci bolo tusim..Spominame... Budvar team Uzasnee 1 1 1
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz