Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

individualista... alebo útek z väzenia? :)

post-3-0-59275600-1496239413.jpg

zdroj netuším

• Pridať bod 2
Zverejnené

fuha. to je nápad, to mi nenapadlo... máme utekať?! :O

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

emimino nesklame... :)

Uživatel online Anonimka5621

Jak staré dítě ? A dovolená v zime :)
Dobrý den kolik bylo vaším dětem když jste poprvé cestovali do zahraničí??? A byl někdo v zahraničí v zimě??? Jak tam je??

hm :)

na emimino úplne regulérna otázka... každý predsa vie, že na zimu celé zahraničie ukladajú do depozitárov, natierajú ho, opravujú poškodenia a škrabance a leštia slnko a farbia nebo, aby ho na začiatku budúceho leta zasa mohli inštalovať pekne nablýskané a s novým slniečkom.

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené
Ženy sú ako parkovacie miesta. Najlepšie sú obsadené a tie čo zostali, sú buď pre postihnutých alebo za poplatok.

:lol:

že Tomáš? :D

Zverejnené

ano, takúto scénu sme videli už v x filmoch a xy seriáloch, ale nemôžem si pomôcť...

v tomto mačacom prevedení sa na tom chechtám už dve hodiny... :)

post-3-0-51231600-1501347117.jpg

zdroj: FB

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

aha,  vskutku otázka,  ktorá dokáže zahojiť rozjatrené zlé svedomie  :innocent:  :D

post-3-0-41037300-1502136639.png

FB

• Pridať bod 1
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Fakt toto ma pobavilo :zubiska: Vítame tu bársjakých somárov bez dokladov, ktorí bohvie odkiaľ prišli a vlastná občianka EÚ, dokonca ešte aj zo Schengenského priestoru má problém sa dostať z letiska kvôli strateným dokladom. Nemám slov na toto. Možno keby mala iPhone, tak by ju pustili :trapny:

Zverejnené

tiež ma to zarazilo. Ale skôr ma to nasr-lo ako rozosmialo.

pamätám sa, ako keď skrachoval SkyEurope, sme práve vtedy boli - hehe- tiež v Bulharsku. my sme našťastie obaja doklady mali. len lietadlo akosi nebolo, čo by nás dopravilo domov, lebo my sme mali práve cez túto spoločnosť cestu zaplatenú, ale cez cestovku sme mali len pobyt, a nie cestu. Tak ostatných dovolenkárov z toho nášho turnusu bral neviem už kto, len my s Flinstonom sme tam ostali trčať, ešte aj na letisko nás nechceli vziať do busu, aj ked miesto tam mali, tvrdili, že nemajú, ale videla som, že majú... a naša delegátka na nás hádzala srdečný bobek, už na letisku posielali ma od čerta k diablovi a naspäť, až keď som sa nasrdila a zvýšeným hlasom som sa jej po tých peripetiách pýtala, či sa azda máme zamestnať v miestnych vinohradoch alebo čo, aby sme si zarobili na cestu domov, ktorú sme si dopredu zaplatili, alebo máme čakať do Vianoc, kým nebude niekde voľné miesto? Vzbudila som pozornosť delegátky vedľajšej skupiny, a tá hneď konala, chvíľku nechala tých svojich a po vysvetlení, čo vlastne sa deje, že robím tam krik, a keď som jej popísala našu situáciu a čo všetko už som vyskúšala a čo kde mi povedali, zavolala na SK do centra firmy a tam jej hneď aj ziostili, že v nejakom večernom lietadle ešte je pár miest, tak nám ich zaistila, len môj otec musel zájsť do spoločnosti tu v BA a letenky kúpiť. A to tá naša trúba nevedela, alebo sa jej nechcelo, alebo kieho paroma. Stačilo by, keby ešte pred odchodom bola zdvihla zadok a telefón a mohlo to byť bez problémov.

Pamätám sa, že bolo aspoň 35°C, chládku nikde, ani úschovňa batožín nikde, a tak sme na tom úpeku sedeli pred letiskovou halou, no des, už po hodine sme boli hotoví...a potom Flinstona napadlo, že kúsok odtiaľ by mala byť pláž, tak čo tak sa aspoň osviežiť.

myšlienka ťahania kufrov na pláž ma moc nenadchla, ale nakoniec sme si veci nechali v ejdnej malej predajničke, čo sme mali po ceste na pláž...a urobili sme dobre. Tam sme si za posledné= prachy čo nám ešte ostali, kúpili čo to pod zub, čo to na pitie, a kúpanie v mori bolo jak ten balzam...hovadské osvieženie.

Takže my sme mali len asi 12 hodín navyše, a spestrili sme si to plávaním a aj jesť bolo čo, ale celkom si viem predstaviť, čo á baba tam prežívala.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

ďalší mamynkovský vykojený mozoček :)

post-3-0-12370600-1504202551.jpg

zdroj: FB

• Pridať bod 1
  • Pred 2 týždňami...
  • Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

mali sme doma aj žilinčanku, domáca prezývka Chrobáčik...a boli aj so staršou sestrou robiť poriadky v byte po svokre, skrátka baby pchali haraburdy do vriec a vynášali ich, a chlapi vynášali veľký odpad do dodávky, s ktorou sa dostavil zať. Na záver chlapi odmontovali kuchynskú linku len o málo mladšiu od Flinstona a zaťko ju odvierzol do zberného dvora.

Na záver celého tohoto pracovného pôsobenia že sa obujú a pôjdu...lenže topánok nebolo. Ani Chrobáčikových, ani jej nádejného nastávajúceho, ani dcéry-maminy a ani Flinstonových...a tak zapátrali i dopátrali sa...zať všetky topánky nahádzal do vriec s odpadom a vrecia úspešne trónili v kontajneroch...

takže pracne uzavreté vrecia museli pekne všetky povyťahovať von a pootvárať a pekne sa v nich pohrabať.

Ďakujem ti Bože, že som tam nebola, lebo asi by som bola tento rok štvrtá osoba v rodine, ktorú klepla pepka. takto som sa rehotala jak blázen, ke´d sa mi s tým Flinstone pochválil.

• Pridať bod 3
Zverejnené

Kolegyni odišla z kreditky suma, ktorú nevedela identifikovať. Navštívila banku, kde preverenim situácie priamo v Bratislave zistili, že platba odišla na "Partner na úrovni". Skoro sa pod zem prepadla a ja som sa pri predstave na to neubránila strasnenu smiechu :D

Zverejnené

A to ešte nečítala srandovné príbehy ľudí, ktorým sa to predplatné ani za boha nedá zrušiť :D

Zverejnené

"Partner na úrovni"

však len počkaj keď sa tu zjaví Tomáš :D ako správny partner na úrovni, sa ťa okamžite opýta, či by si ho s kolegyňou nezoznámila :zubiska: ... aj odo mňa chcel kedysi aby som ho zoznámil s babami z firmy, a neprekážalo mu ani to, že boli od neho o dosť staršie a navyše 100km ďaleko ...

Zverejnené

Toto je skôr dáma, 55rocna, to posledné čo chce je prizivnik :)

Zverejnené

No však práve takú on chce, zabezpečenú, s vlastným bytom.......... :zubiska:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

game: spomenula som si pri tých tvojich fotečkách (sú super!) na jeden výrok z knihy 1000 a jeden vtip:  keby to nebolo do plaču, bolo by to na smiech.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov