Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

nepísala to tá Tomášova kamarátka z tej sms? ten pravopis mi je nejaký známy ... :hmmm:

/ jj, áno, viem, som strašne hnusne zlomyseľná, pardón  :innocent: /

Zverejnené

http://sport24.aktualne.atlas.sk/futbal/spanielsko/video-gesto-hodne-sampionov-vitazi-z-barcelony-utesovali-japonskych-rovesnikov.html

Ste videli to video?

U nas sa to nestane lebo prehrati tim nebude plakat ako celok a vsetci. Su sklamani ale placu - ti jednotlivci co bud im nevyjde zapas - teda spravia nejake chyby - ale videl som plakat aj hrdinov - co uz nevladali - nemal ich kto nahradit a boli dokopani(unaveni). Oni kludnet plakat mozu aj po vitaznom zapase. A na dalsi uz nechcu nastupit.

• Pred 3 týždňami...
  • Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Koluje po FB :zubiska: :

Píča na mateřské
Zda to bude holka nebo kluk se ví už x měsíců dopředu. Fotečky z ultrazvuku, postýlky a nově vymalované dětské cimry
jsou top rated příspěvky na FB. Nezbývá než přečkat, až fotky olajkuje celá familia a tobě zbude chvilka prostoru na
fotky kámošek z dovolený. IQ žen na mateřské klesá strmě směrem dolů a záplava infantilních sraček se roztáčí v plném proudu. Výběr jména je nadlidský úkol, protože Terezu má dneska každý a Jakub nebo Martin je už dávno out jak používání kondomů. Následují fotky z porodnice. Po emoční explozi a srdceryvných řádcích ve statusu příchází vůbec ta nejhorší fakin vlna poloh dítěte. Honzík s maminkou, Petřík papá, kukadla po mamince, Sárinka na tatínkovi, Sárinka na mamince, maminka na tatínkovi. Píča na mateřské často chodí pro radu, a to ve formě statusu. Ohledně bolesti bříška, rýmy a zvracení ochotně odpovídaj píče s větší experience. Následuje děkovačka, rozloučení a pozvánka na společnou procházku a spárování potomků v 3 měsíci. Samozřejmě všechno zdokumentovat, vyfotit, popsat, ať si každý pedofil může vyhonit bimbasa.

• Pridať bod 1
Zverejnené

tak Ryan, sorry, mala som o tebe lepšiu mienku, lebo toto písalo hovado. Neviem, aké komplexy si ten pablb liečil, ale akosi mu nedochádza, že v prírode už je to zariadené tak, že samice obvykle majú mláďatá a keď ich majú, tak ak nie sú úchlýlné alebo inak prdnuté, tak starosť o mládatá a úsilie priviesť ich až do chvíle bezpečného opustenia rodného hniezda je ich prvoradou úlohou, a na tom žiadny ch-j ako je autor toho čo si tam postol, nezmení. Len my ľudia už sme zdegenerovaní a prastaré inštinkty, ktoré majú "na svedomí", že sme tu až dodnes, už u nás civilizovaných akosi miznú.  Mne to nepríde vtipné ani smiešne, ale hlúpe. Máločo ma vie uraziť, ale uráža ma takéto vulgárne znevažovanie rodičovskej úlohy.

1) o čom sa majú mamy malých detí baviť, o včerajšom hokeji, alebo o najnovšom trháku v kine? Alebo o princípe raketového pohonu? rada by som vedela, o čom sa ten pako baví s kamošmi. určite nie o dačom, čo je mu šumafuk, ale o tom, čo ich všetkých najviac zaujíma. no a mamy najviac zaujímajú ich miminá. neviem, čo je na tom divné.

2)výber mena síce nie je úplne podstatný, ale zas vari to má byť ako kedysi, že aký je dátum, podľa toho, kto je v kalendári dostane decko meno? Preto boli v dedinách Kleofáši, Kunigundy, Ruperti a pod. nech si on dá  čo ho prvé napadne, pre mňa hoc aj Kontajner.

3) čo sa tých sračiek týka, nuž, s vekom dieťaťa sa mení aj komunikácia, ten pablb asi nevie, že všetko primerane veku.

Jediné čo uznávam, je, že je hlúposť dávať fotky svojho mimina na fejsbúk, ale ruku na srdce - ktorá mama sa nechce pochváliť svojím potomkom?

Pokiaľ viem, môžem si zadať, kto môže moje fotky vidieť, takže tiež ich fotky nemusí vidieť široká verejnosť vrátane pedofilov.

Môj záver je, že to písalo arogANtné hovädo, ktorému asi niečo ku štastiu chýba a tak chrlí oheň a síru na tých, ktorí to, čo jemu chýba, majú....alebo mu chýba tá výroba.  A nezasmiala som sa na tom, skôr ma to nasralo.

Ak sa to niekomu páči, a dokonca sa na tom baví, je to jeho vec. Ale tiež to niečo napovedá.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Co ak to pisala zena?

Problem je ze si vobec nepochopila pointu. A netreba brat vsetko ad absurdum ide o podstatu. Lebo na tom je obrovsky kus pravdy, len sa treba povzniest nad formu.

Tam nejde vobec o nejake znevazovanie matiek. Tam ide o znevazovanie urcitej formy spravania niektorych z nich v dnesnej dobe. Nejde vobec o to o com sa bavia, ale akym sposobom. Neviem v akom svete zijes, ale skus sa schvalne niekedy pristavit pri nejakej takej skupinke mladych mamiciek a pocuvat. Ono to normalne veru nie je. A normalne nie je ani to vycapovanie fotiek bezrozmyslu kde-kade po internete. Bez akejkolvek uvahy o pripadnych nasledkoch. To je chora generacia (cest vynimkam). Podla teba je to ok? Ved aj v tejto teme mas milion prikladov napr. citaty z mimibazaru apod. ktore tu hadze game. Ju preco neobvinis zo znevazovania matiek?

Lebo presne o tom je ten status.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Co ak to pisala zena?

Problem je ze si vobec nepochopila pointu. A netreba brat vsetko ad absurdum ide o podstatu. Lebo na tom je obrovsky kus pravdy, len sa treba povzniest nad formu.

Tam nejde vobec o nejake znevazovanie matiek. Tam ide o znevazovanie urcitej formy spravania niektorych z nich v dnesnej dobe. Nejde vobec o to o com sa bavia, ale akym sposobom. Neviem v akom svete zijes, ale skus sa schvalne niekedy pristavit pri nejakej takej skupinke mladych mamiciek a pocuvat. Ono to normalne veru nie je. A normalne nie je ani to vycapovanie fotiek bezrozmyslu kde-kade po internete. Bez akejkolvek uvahy o pripadnych nasledkoch. To je chora generacia (cest vynimkam). Podla teba je to ok? Ved aj v tejto teme mas milion prikladov napr. citaty z mimibazaru apod. ktore tu hadze game. Ju preco neobvinis zo znevazovania matiek?

Lebo presne o tom je ten status.

Dávam ti za pravdu v tom, že je veľká hlúposť vycapovať si všetky možné fotky na FB, to som aj napísala. Dnes to môžer ktokoľvek, kto ich vidí, zneužiť. A tiež som napísala, že je tu možnosť ak sa už teda chce pochváliť svojím potomkom, zadať, kto to môže vidieť a komu túto možnosť blokovať.

neviem, kto to písal, ale fakt mi príde ako keby to písala nejaká osoba, ktorá chrlí síru na iné osoby, ktoré majú to, čo ona nie.

že ma netankuje, keď sa game baví na účet mimibazaru a perál stade, vidím to tak, že tie glupocyny z mimibazaru sú - ako to povedať - prinajmenej divné, že tam ženské posielajú napríklad podivné recepty, to je celkom sranda.

Viem, ako sa správajú a bavia mamy napr. v petržalskom centre kam chodia mamy s malými deťmi, XXX (nechcem robiť reklamu), pravdaže sa bavia o deťoch a pravdaže s tými deťmi nejednajú ako s dospelými, ale vôbec sa nesprávajú ako vymleté, správajú sa úplne nromálne. keď budú mať školákov, zasa sa budú baviť inak - ale tiež o deckách a možno ak sa lepšie spoznajú, aj o svojich rodinných či zdravotných problémoch, čo ja viem?

nemôžem si pomôcť, ale neľúbilo sa mi to. nazývať matky za to, ako sa medzi sebou bavia - nech sú hoc aj menej chytré - pí-ami je na mňa veľa. ke´d nastúpia do roboty po materskej, som si istá, že tam sa s kolegami budú baviť inakšie.

ok, poďme ďalej.

netreba sa kvôli tomu vadiť, skrátka len mám na to iný názor. Howgh.

Zverejnené

Priliš si to berieš k srdcu a ja nechapem prečo. Či ich nazveš p... alebo akokoľvek inak, je to uplne fuk. Chyba ti nadhľad. Ide o pointu, nie o formu. A ta to vystihuje uplne dokonale.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Nie, užíva sa podla potreby :agree:  preto je volnopredajný.

Zverejnené

a kdeže to majú také vychytávky? :)

Zverejnené

Vilmuš, na kieho to chceš vedieť. Veď ty to nepotrebuješ. :flowers: 

Zverejnené

ale kurátenko chochlaté, až také nízke sebavedomie zasa nemám, to ja nie pre seba! Ale ďakujem, máš to u mňa. :)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Ja som prisiel na to, ze mam vtaka samicu, lebo nestoji, takze som vlastne samica z vtakom, bohuzial som na zeny, taze som lesba. Sediva a plesata lesba.

Vyborna apka, od teraz som stastnejsi.

komentár z diskusie k článku o nejakej banke, ktorá klientom, čo nechcú byť ani ženou ani mužom, ponúka možnosť neutrálneho oslovenia :O

http://openiazoch.zoznam.sk/cl/171797/Ani-ona-ani-on-Chcete-aby-sme-vas-oslovovali-non-binarne

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

krásny, smutnokrásny oznam

priam si predstavujem chudáka starého pána starostu, ako ďatluje ten oznam pre svoju obec :)

medzitým som práve zistila, že pán starosta nie je až taký starý, ale obec nemala vôbec napojenie na internet, má 117 obyvateľov,

a oznam samotný sa stal hitom internetu, napr. tu

post-3-0-04567400-1480529167.jpg

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

ten "pohoďák" zavinil nehodu, pri ktorej zomreli traja ľudia a strojvodca prišiel o nohy ...

Zverejnené

...a s chuťou by som ho a jemu podobných škrtila 5x denne, a to som ešte veľmi veľmi mierna.

• Pred 2 týždňami...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov