Ryan Giggs Zverejnené 28. Máj, 2016 Zverejnené 28. Máj, 2016 Mne sa nechce verit ze existuju taki jedinci. To si musi len niekto robit srandu. Alebo?
game Zverejnené 28. Máj, 2016 Zverejnené 28. Máj, 2016 je to myslené vážne ... autorky chodia po uliciachEva K. (Sofiny) ID 167269Holky, jak trávíte víkendy, když je venku pěkně.. chatařky nepište :-)Simona H. (simonakl) ID 196494Uklízení Ženský, řekněte mi v jakém pořadí uklízíte, dnes jsem se u tohoto tématu s maminkama hodně rozcházely v pořadí.....prach, vysátí, vytření, umytí koupely a WC, umytí kuchyňské linky..... jiřina š. (jirina68) ID 163590Kdy rozsvěcujete vánoční stromeček Máme doma dilema,kdy??Jestli 24 .12.večer nebo dříve??? Hana H. (hercz) ID 41224240 důvodů proč jsi nej kamarádka Holky poradíte mi, co napsat? Potřebujeme pro kamarádku a už nevíme dále.... jaké důvody vás napadají? Chceme to dát do ozdobené skleničky.
Ryan Giggs Zverejnené 28. Máj, 2016 Zverejnené 28. Máj, 2016 Veď po ulici chodiť môžu, len či si z toho nerobia srandu.Nebudeš veriť, ale prekutral som slovensku verziu a tam take extremy nie su.
slimak Zverejnené 28. Máj, 2016 Zverejnené 28. Máj, 2016 Mozu si robit srandu - srandovni ludia su a treba to(taka blbost) niekoho napadnut a niekoho ta srandovna myslienka napadla. Ale vcera, ked som si pozeral tu game temu(pozeral som si len fotky) o rekonstrukciach bytov - aj tam boli srandy - niekoho to muselo napadnut a oni to myslia vazne , v tom byvaju a chcu to este niekomu predat. Ale priklad boli tam asi 4 fotky ako si niekto spravil z krabic falosny krb na stenu, a posledna fotka je so stromcekom vianocnym. To podla mna si urobil srandu, chcel mat jedne vianoce s krbom. Po vianociach krb letel s vianocnym stromcekom. A posledna myslienka ako citam komenty pod clankami na ceskych strankach tak aj na slovenskych - mne pridu ludia na sme zabavnejsi, vtipnejsi a inteligentnejsi. Myslim ti co si chcu spravit srandu - viac sa tam pobavim. Naposledy pr. - demenent nie je nadavka - je to choroba, ak chces pomoct zahraj si nejaku hru. A dalsi zacal pisat(inde) svoj prispevok ja viem ze demencia nie je nadavka ale choroba..
game Zverejnené 28. Máj, 2016 Zverejnené 28. Máj, 2016 Veď po ulici chodiť môžu, len či si z toho nerobia srandu.Nebudeš veriť, ale prekutral som slovensku verziu a tam take extremy nie su. isteže verím, objavila som ich pred dlhými rokmi a poznám ich skrz naskrz - a objavila som ich cez úplne iný portál a cz diskusné fórum : ) na slovenskom nie sú, lebo slovenská verzia je oveľa menej využívaná než česká. neporovnateľne menej.slovenská je len taký doplnok, mnohé slovenky, ktoré do MMB prispievajú si dávajú veci podvojne, aj na .sk, aj na .cz, a mnohé len na cz.česká komunita žije oveľa viac, je tam frmol. aj slovenky radšej chodia na českú verziu. sem tam, raz dva krát do roka sa vyskytnú aj vtípky v tej poradni, ale sledujem to dosť dlho na to, aby som vedela, že prakticky všetko je myslené vážne ...niekedy je to ťažko zachytiť a zdokumentovať, lebo autorky si môžu mazať vlastné fotky a vlastné otázky ... takže často sa stane, že keď na nejakú otázku či fotku nedostane práve priaznivé odpovede, urazí sa a maže ... takže toto sú len také špičky ľadovca, na ktoré sa tam dá natrafiť, alebo čo kdekto stihol uložiť ... : ) ( zďaleka nie som jediná, čo podobné portály sleduje : )- v cz na to exitujú celé témy na mnohých diskusných fórach /aj úzko špecializovaných úplne iným smerom, trebárs technickým/ a weboch, portály MMB a emimino sú u nich priam fenomén )
slimak Zverejnené 28. Máj, 2016 Zverejnené 28. Máj, 2016 Niekedy a som si na to spomenul asi som uz o tom aj pisal. Hodina slovenciny , tretia asi trieda na gymnaziu - sme recitovali basne - citali z citanky. Vybrali aj mna ja som mal nejaku basen Havran(kra kra- to si pamatam na tom sa uje,bavali) - najprv sa sa na mne zacal pochcechtavat jednotlivec - potom sa k nemu niekto k nemu pridal - ked sa smiala cela trieda - ucitel -relativne prisny si uz odkladal okuliare a vyberal vreckovku - aby si utrel oci. Zazvonilo - som recitoval dalej. Ja nie som komediant - aj ked si niekedy srandu viem spravit - ja som sa snazil(ako ozaj predniest tu basen) - len mi to neslo. Vsetci to videli,poculi a vedeli. 1
Vilma Flinstonova Zverejnené 28. Máj, 2016 Zverejnené 28. Máj, 2016 juchúúú, tak to ja som komediant.Na maturite na ústnych som si vytiahla najlepšiu otázku aká existoovala - Hviezdoslavovu epiku. Skvelá to otázka, vysypala som všetko, čo treba bolo, ale predseda komisie si zmyslel, že čo tak zarecitovať Prológ? Nuž ja som Prológ neovládala, a tak som mu popravde povedala, že ten neviem, ale zato viem piesňovú vložku, a spustila som:Chudobná som, chudobná som (smutný xicht),ale zato statočná som (zdvihla hlavu, ukazovák, poobzerala sa...).Príde vĺčik, schytím tĺčik: (zdvihla som ruku s pomyeselným valčekom na cesto)Čo tu robíš v dvore našom?!!! (výhražne ako keby som mu naozaj šla jednu-dve vraziť, zahrozila som päsťou). Videla som, ako si dakto šúcha nos a iný kúše pery, aby sa nerehotali a zachovali dekórum...
alarm Zverejnené 29. Máj, 2016 Zverejnené 29. Máj, 2016 Dnes manželka: už si blahoželal?Potom mi došlo... Vilmuš: všetko najlepšie k meninám...
Vilma Flinstonova Zverejnené 29. Máj, 2016 Zverejnené 29. Máj, 2016 jééj, alarm, ďakujem, si prvý :) (a asi aj posledný) pekné od tvojej manželky, že pozdravujem :)
game Zverejnené 2. Jún, 2016 Zverejnené 2. Jún, 2016 táto fotka mi dnes rozjasnila deň - istota je guľomet :) vďaka saharovi, https://www.facebook.com/artandartmagazine/photos/a.1717454945175326.1073753903.1607021469552008/1718180435102777/?type=3&theater
game Zverejnené 5. Jún, 2016 Zverejnené 5. Jún, 2016 pôvabné ... :) aby si to neodniesol vždy len mimibazar, tentokrát je to výber z názvov diskusií na modrykonik.cz : Jít či nejít ke kartářce? Máte zkušenost?Cvičení u moře. Neumřu vyčerpáním?Kde na internetu nakupovat oblečení? Máte zkušenosti?Taky vás buzeruje sousedka, že vaše dvouleté dítě dupe?Máte rády uklizeno? A jak udržujete doma pořádek?Mám věčně nafouklé břicho. Máte zkušenost?Udělá manželovi radost rybářské křeslo s podnožkou?Ocet do pračky. Máte zkušenost?Známí vybrali stejné jméno pro klukaNeumím nakupovat jídloNávštěva sexuologa - máte zkušenosti?Imigranti mířící do EU, co si o tom myslíte?Jak si zvyknout na pohlaví dítěte?Co si mám přečíst za knížku? Prosím o rady
game Zverejnené 15. Jún, 2016 Zverejnené 15. Jún, 2016 emimino ...tentokrát sú vskutku odpovede hodné otázky ... tentokrát je treba čítať skôr reakcie než samotný "problém" :). alebo takto :( . 124 Povídálka 19 příspěvků včera v 19:02dite z prerusovaneho styku?Zdravím, mám otázku - co myslíte, když někdo otěhotní z přerušovaného styku, tzn. z pár kapiček, je to dítě stejně „kvalitní“ jako normálně počaté dítě? Přece nejrychlejší spermie z plné nálože je ta nejkvalitnější, nejrychlejší z nějakého zbytku by normálně neměla šanci oplodnit vajíčko, ale takto tu šanci dostane.. Chápete? Co myslíte? http://www.emimino.cz/diskuse/dite-z-prerusovaneho-styku-261552/
Ryan Giggs Zverejnené 15. Jún, 2016 Zverejnené 15. Jún, 2016 Niektori jedinci, to je fakt sila. Ono to ani vtipne nie je, skor smutne.
Vilma Flinstonova Zverejnené 19. Jún, 2016 Zverejnené 19. Jún, 2016 no, mladé dievča nemusí také veci vedieť, môže byť aj úplný analfabet v tejto problematike...pamätám sa, že ked som ja bola taká žabka, tak kamošky sa zapodievali tým, že veď ak ide s chlapcom prvýkrát, tak to nemôže ostať tehotná. No a daktoré sa potom nestačili čudovať.Iste, dospelá žena by mala vedieť také veci, ale mladé neskúsené dievča nemusí...
Ryan Giggs Zverejnené 20. Jún, 2016 Zverejnené 20. Jún, 2016 Ale no! Mlade dievca predpokladam do skoly chodi/lo a aj citat zrejme vie. Taka jej obhajoba ze take veci nevie, neobstoji.
Vilma Flinstonova Zverejnené 20. Jún, 2016 Zverejnené 20. Jún, 2016 aha, ja som pozabudla, že dnes je doba osvietená a niečo z toho sa aj v škole asi učia - nie len nejaká jedna prednáška nejakého lekára pre bandu puberťákov/adolescentov :)ale aj tak verím, že aspoň tie také jednoduchšie dievčence to nevedia, kočeny, pre ktoré čítanie s porozumením nemuselo byť ich silnou stránkou!
Darkman Zverejnené 23. Jún, 2016 Zverejnené 23. Jún, 2016 Posledny prieskum pred referendom o zotrvani UK v EU43% LEAVE57% POZOSTAĆ K U R W A!
D'Ady Zverejnené 18. Júl, 2016 Zverejnené 18. Júl, 2016 - Čo majú spoločné Turecko a Nový čas ?- Neúspešné puče... 1
game Zverejnené 3. August, 2016 Zverejnené 3. August, 2016 ďalšia várka z análov mimibazaru ... viac smutné než smiešne, či smutošniešne, či čo ja viem ... :hmmm: Simona K. (Mumulka) ID 239903uragánMaminky prosím o radu ,co je to uragán ? Syn má mít referát na zítra do školy,ale nemůžeme nikde nic najít. Mirka N. (Mirka157)NádobíPoraďte prosím, kde koupit jednotlivé hrnce na vaření na plynový sporák.Ne sadu.Potřebuji pro babičku. Šárka O. (sarsulka) ID 55864speciální pedagogikaholkyprosív vás nevítekolik stoji studium specialni pedagogiky v Ostravě,nemužu to nějak dohledat Zdeňka R. (zdenkaruzickova) ID 70342 (27.2.2013, 16:07) DNESProsím, tvořím manželovi přání k narozeninám, ale potřebovala bych fotku ženy co zalehla chlapa . Už jsem prošla snad všechno ...zuzana z. (miazmije) ID 212258, mimibazar.cz/miazmije (27.2.2013, 21:46) včeraženy, mám dotaz a tak nějak asi sem. ohříváte některá jídlo v mikrovlnce? jarmila P. (jájinka20) ID 473112TetováníMaminky chci si dát tetování na zapěstí ruky jmeno me dcery,ale nevím na jakou ruku dat jestli pravou či levou Kristina R. (Krůžička) ID 103532HáčkováníHáčkovala bych, až bych brečela, ale nevím co Lenka J. (tomlen) ID 310263Jarní boty, už kupujete???Holky už kupujete dětem jarní boty? Mě se zdá ještě brzo, ale pak už zase nebudou.....dík L. Hana R. (Hrrrr) ID 43678 (18.3.2013, 17:06) DNESKdy je letos první jarní den? :( 1
Vilma Flinstonova Zverejnené 3. August, 2016 Zverejnené 3. August, 2016 no na ten uragán by jej mohol dakto poradiť, že je to staršia humoristická či skôr satirická relácia...
game Zverejnené 11. August, 2016 Zverejnené 11. August, 2016 a znovu jeden veselý internetový počin z tých smutnejších ... :doh:zdroj: motorkari.cz 1
D'Ady Zverejnené 16. August, 2016 Zverejnené 16. August, 2016 ďalšia várka z análov mimibazaru ... viac smutné než smiešne, či smutošniešne, či čo ja viem ... :hmmm: si si ista, ze je to z analov ?jo a ten posledny fu©kt nema chybu
game Zverejnené 16. August, 2016 Zverejnené 16. August, 2016 áno, som si istá :) v netových v análoch týchto análov sú neuveriteľné hĺbky ... ;)
game Zverejnené 24. August, 2016 Zverejnené 24. August, 2016 a konečne niečo, čo po dlhom čase nespôsobilo len krivý úsmev, ale vážne rozosmialo ... praktické riešenie :) zdroj: canadahun.com
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz