Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ROFL, kupil som rodicom Mikulasa (bonboniery)a vecer jak boli v obyvacke, tak som im ich dal pod vankuse... :)

no nespali na tom celu noc? ;) ;) :lol: ;) uz to bude kašoniera a nie bonboniera... :)

Zverejnené

jedno krátke video zo stužkovej, ktorým som včera bola poctená...

nemôžem z toho :lol: :) :)

Zverejnené

Mňa dojalo, keď som si dnes v mikulášskom balíčku okrem iného našla bôčikovú nátierku a kypriaci prášok :) (tzv. Mikuláš co dům dá :) )

A ešte toto - stiahnite si Jackass Praha-The Best Video 2005-2006 :lol:

Zverejnené

Idem si tak na stanicu a míňal som skupinku škôlkárov, ktorí boli kdesi na výjazde :lol: A na konci bola taká skupinka, ktorá trošku zaostávala a boli už za to pomaly napomínaní. Ako som okolo nich prechádzal, jeden tak na mňa pozerá, vystrie ruku a kričí tam na mňa ahoj.. no keby ste ho videli :)

Zverejnené

Na jednom fóre som čítal (nechcem byť škodoradostný pretože sa to môže stať každému), ale toto ma fakt pobavilo:

Hi , i have made a huge error on my forum

while trying to remove some spam registrations i accidently used the button to prune members

i now have no members of my forum , including me as admin

tomu hovorím dokonalá virtuálna samovražda :lol:

Zverejnené

tomassiho hlaska na postfore v teme NHL, ze chorche asi nema ban, kedze sa davno neukazal na FSP.... :lol:

Zverejnené

no potom ma to už rozosmialo,

ale to bolo prvé, keď sa tu včera chorche objavil a spustil svoju inváziu, že som išla zistiť, či nemá u susedov ban :lol: :)

Zverejnené

jj, vcera ma vyhnal z fora, uz som sa na to nemohol pozerat :lol:

Zverejnené

ja sa valam po precitani Havarkovho chatu spred tyzdna ... Zlaty Archiv ruleeez! :lol:

Zverejnené

Vtedy som este nemal, ale ti ###### mi ho dnes BEZ PRICINY dali! Co ma potesilo? No, azda to, ze som dnes potiahol 24-ku a viac a stale sa drzim, totiz naco by som v noci spal, ked si mozem pozriet koncert, no nie???

Zverejnené

"Vas zostatok na ucte je 98,20 SK " :) :lol:

esteze je tento tyzden vyplata...

Zverejnené

Dnes som len tak rozmýšľal o hocičom a tak mi napadlo, že zrazu neviem čo sa píše na náhrobných kameňoch. Píše sa tam "Odpočívaj v pokoji..." ale neviem prečo mne sa tam stále plietlo "Oddychuj v pokoji..." ... trochu morbídne :lol:

Zverejnené

Prišlo mi to smiešne a trochu zvláštne zároveň, keď na ulici dnes jeden druhému povedal vykajúc mu: "Pán Francisci, veď vy mladnete, do riti!"

Zverejnené

Mňa veľmi pobavilo keď som pred pár dňami mojej 37 ročnej (ináč pomerne pohľadnej) kolegyni vysvetľoval čo je to "MCBP" :lol:

Zverejnené

hlaska zo zaciatku filmu Scary Movie 4

zaciatok paroduje Saw I...Typek, ktory si prave urezal nohu pilou, sa nechapavo pyta" what is wrong?" a cernoch mu na to vystrasene odpoveda "wrong foot".... :lol:

Zverejnené

sa smejem na sebe teraz, kukám na hodiny a zrazu som si uvedomila, že som sadla o šiestej na net s tým, že tu budem päť minút, poštu pozriem a idem sa učiť...jasne :) :lol:

aj keď neviem,čo sa smejem, zajtra bude krušno a zas nepôjdem spať skôr ako o druhej :)

Zverejnené

chcela som to dať do témy vianoce, ale radšej sem

nutrinka (01:29 PM) :

už aj tušíš darček?

guru162 (01:29 PM) :

no budem mat eroticke vianoce

nutrinka (01:30 PM) :

why?

guru162 (01:30 PM) :

na stronceku gule a pod nim ######

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov