Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

mne sa strašne páči to, že Patrik je vášnivý poľovník, a tie zásnubné dary dával robiť pre vlastnú poľovnícku radosť, nie pre radosť Zlatice :D

ale hlavne, že to vieme, bez tejto informácie by som si ja nešťastník furt myslela, že zásnubný prsteň sa dáva z lásky, nie sebalásky :)

Zverejnené

Jeleň v ruji bude určite nenápadnou indíciou, ktorú Zlatica nepochopila. Jej mladý galán má zrejme v revíri aj ďalšie rujné lane, ktoré sleduje pozorným okom a vábi mužným ručaním! :zubiska:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Ako sa tváriť pred novinármi, keď sa vás opýtajú: "Koho budete voliť?

post-2373-0-83133600-1415136275.gif

Zverejnené

len tak mimo misu - o tomto veľkolepom EGU / egovi :P / som včera čula a čítala prvýkrát ... vraj je to študovaný JUDr., zjavne na hochúrovni svojej profesie :)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

nooo  :hmmm:  ... myslím, že mačka vie, že sa zdžube, a že ani holub nie je úplne hlúpy ... :)

post-3-0-93895600-1416925706.jpg

zdroj: canadahun.com

• Pridať bod 1
Zverejnené

opäť jeden Schrodingerovský:

post-2335-0-34828000-1417036624.jpg

preklad: Schrodingerov telefón - kým sa nepozrieš, je oboje - rozbitý, aj nerozbitý.

• Pridať bod 1
Zverejnené

kričanie o pomoc pod receptom na www.mimibazar.cz :

Recept na buchtu Karin.Pavelkova   No nevím jak mám rozumět 1,5 hrnku? Jako 1 a půl hrnku?? Ale proč není napsáno 1 a 1/2 hrnku??? Kdo poradí???

Zverejnené

ale pred chvíľou som zablúdila do celkom inej témy, nuž som ci chcela osviežiť pamäť a prešla som si ju, a narazila som tam na jeden D´Adyho príspevok, kde použil dávno zabudnuté slovíčko

HIMBAJZ!

Pobavilo ma to. To je tuším z Rýchlych šípov, či skade?

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov