Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Nesmierne vydarený dizajn predvolebného billboardu na Orave :lol: Proste na úrovni!

(aj keď to skôr pripomína pohľadnicu z Veľkonočných ostrovov alebo matriošky)

post-802-0-73449100-1383131949.jpg

• Pridať bod 2
Zverejnené

mújtysmutku, tomu kreatívcovi dolámať paprče ... :)
------------

tak a zasa micky, tie sa vždy postarajú :) :

post-3-0-11439000-1383153451.jpg

Zverejnené

game: sorry, ale to ma teda moc nepobavilo, to bezsrsté chúďa musí byť riadne podvyživené, že keby to bolo dakde v Hustone, už by ho brala zvieracia polícia a nepodarený majiteľ by bol obžalovaný za trápenie zvierat...kostra potiahnutá kožou.

Zverejnené

Ehm, Vilma zdá sa, že netušíš, že existuje druh bezsrstej mačky?

Nesmierne vydarený dizajn predvolebného billboardu na Orave :lol: Proste na úrovni!

(aj keď to skôr pripomína pohľadnicu z Veľkonočných ostrovov alebo matriošky)

:hufi: :hufi: toto určite vyhrá 1. cenu naj grafického výtvoru roka

Zverejnené

Axel:

ale pravdaže viem a videla som na výstavách aj taký druh, ale tá na tom nešťastnom obrázku je kostrička potiahnutá kožou.

Tu je iný obrázok, ako by mala vyzerať, žiadna vyčnievajúca panva a rebrá, ktoré div že neprepichnú kožu...

http://www.google.sk/imgres?imgurl=http://www.topol.sk/images/big/1/2010_10_28_wpc32z.jpg&imgrefurl=http://www.topol.sk/?menu%3Ddetail%26id_inzeratu%3D5265%26kat%3D67%26subkat%3D68&h=600&w=800&sz=60&tbnid=u3H48vnY46tY8M:&tbnh=90&tbnw=120&zoom=1&usg=__otKsMwvgY908GojsecO8A82sBDk=&docid=C-D9WzbRdsK3qM&sa=X&ei=fYZ3UoCbEcfBswaajICgCw&ved=0CC8Q9QEwAQ

vidíš ten rozdiel?

Zverejnené

včera som cez reklamu prepla na rtvs1 a práve tam bežalo Nikto nie je dokonalý, otázka bola, že čo to znamená, ak má niekto zlé renomé. respondent evidentne netušil, o čom to je, a moderátorka pritvrdila: No, čo to znamená, ak ty tu u vás máš zlé renomé? A respondent odpovedal:

Že je tu zle. Ani mne sa tu nepáči. ja mám rád Fínsko!

I spomenula som si na nášho Aljaka...kebyže z jeho príspevkov priam nekuká, že je to o.i. chytrý chlapec, už by som si myslela, že som Aljaka videla v telke...

lenže Aljak chytrý chlapec je a hento on byť nemohol.

• Pridať bod 1
Zverejnené

:lol: No takých milovníkov Fínska je nás viacej, takže asi jeden z "nás".

Zverejnené

ty máš na tú lásku k Fínsku aj nejaký fanklub? :zubiska: :zubiska: :zubiska:

Zverejnené

Oficiálny fanklub nie je :) Ale na viacerých diskusiách som si už všimol, že milovníkov Fínska sú stovky. Možno by bolo dobré založiť aj oficiálnu komunitu a vytvoriť Zväz fínskych nadšencov. Aj keď niektorí majú Fínsko radi len prostredníctvom jedného smeru - napr. len hudbu, alebo len šport. Ja ho mám rád celkovo a so všetkým čo k nemu patrí.

Zverejnené

Fans Club of Finland alebo Fans Club Suomi či tak dajak? Veď skús.

fínsky hokej a sauna sú fajn :)

Zverejnené

doporucujem precitat komentare k tomu (hlavne David - par morbidnych vtipov o poliakoch) :D

Zverejnené

:zubiska: Boha skoro mi parená buchta zabehla, keď som si to prečítal

post-2-0-49476300-1384605421.jpg

• Pridať bod 1
Zverejnené

to je z ktorého roka? Skoro mi oko vypadlo.

Zverejnené

to sú poriadne minulé časy, na stene je ešte prezidentom Svoboda ... bol prezidentom ČSSR v rokoch 1968 - 1975.

Zverejnené

Vyhlášení Českého Slavíka ...

Každý, kdo letos přišel na pódium předávat cenu, se snažil o nějaký ten vtípek. 

Jeden z nějvětších aplausů si ale vysloužil Petr Čtvrtníček, který si vzal oblek, a když se otočil, šokoval přítomné publikum i diváky u obrazovek. Na jeho zádech a zadnici mu totiž chyběl velký kus látky, a tak předvedl, jak pevné je jeho pozadí. 

http://sip.denik.cz/celebrity/tak-to-byla-pr-el-poznate-ktera-celebrita-se-nestydela-ukazat-holou-zadnici-2013.html

.....post-88-0-40113500-1385280170.png post-88-0-32696400-1385280180.png

Zverejnené

pobavilo, smutno-trefne

vychádzajúc zo známeho výroku pán premiéra Roberta Fica : " Bratislava nie je Slovensko. "

po novom už ani Banská Bystrica nie je Slovensko, keďže vieme, čo vieme ... takže nová mapa Slovenska podľa premiéra Slovenska :

post-3-0-12910200-1385564608.jpg

Zverejnené

Ak máš nádhernú manželku, očarujúcu milenku, ak vlastníš skvelé auto, ak nemáš problémy s daňovým úradom, ak vždy, keď vyjdeš na ulicu svieti na teba jasné slnko a ľudia sa na teba usmievajú... je čas skončiť s narkotikami. :D

• Pridať bod 1

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov