Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Možno len maskuje pretiahnutú lebku, ako vo vykopávkach....

• Pred 2 týždňami...
  • Pred 2 týždňami...
  • Pred 3 týždňami...
Zverejnené

niežeby som chcel dávať návod, ale....

post-2335-0-62912600-1373740647.jpg  :zubiska:

• Pridať bod 1
Zverejnené

999344_10151700753377235_573477774_n.jpgniečo pre zasvätenejších, tí preklad nepotrebujú

dokonca aj bublinka s textom, je tam vlastne navyse

Zverejnené

asi som menej inteligentná, čo sa dá robiť ... stále nie každý vie anglicky, preto je aj v Pravidlách spomenuté, že z cudzích jazykov prosíme preklad ... asi začnem písať nemecky, rusky a najlepšie maďarsky, tým určite kdekoho aj poteším, a nebudem prekladať, to bude humor ... :)

a okrem toho mi tento graf silne pripomína plnenie žatvy v okrese GA roku 1978 na 124 % ... :happyroll:

edit.

čiže keby to nebolo dosť jasné: cudzojazyčné texty prosíme prekladať.

Zverejnené

toto sú asi pôvodné inšpirácie Angry Birds / hry a animovaného seriálu nasr...dených vtákov / :)

post-3-0-09184000-1374269588.jpg

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

môj pes, ktorý asi najviac zo všetkého neznáša vodu, sa sám od seba odobral do potoka, vybral si najplytšie miesto, kde bol asi 1cm vody a zložil tam najprv svoju ctenú riť, neskôr si do tej vody dokonca ľahol. tak to už muselo byť naozaj teplo...

tento príspevok ma dokonale dorazil ... tuším najlepší koment dnešného dňa, a konečne som mala dôvod schuti sa zasmiať ... srdečná vďaka saharovmu psovi, ktorý nemiluje vodu :D

Zverejnené

mňa dnes rozosmial cigánsky akvapark :lol:

jazdím teraz do roboty na babete, a keďže nemám prilbu (kto by ju aj v tom teple nosil) tak chodím bočnými cestami pričom časť trasy vedie cez polia okolo zavlažovacieho kanála. keď som sa vracal z práce pozerám že čo sa to v tom kanáli deje, prídem bližšie a v tom úzkom betónovom kanáli asi 50 "našich" cigánov všetkých vekových kategórií hlava na hlave, vysmiati sa máčali vo vode. v tej tmavej Vážskej vode im len oči a zuby svietili :zubiska:

fotku bohužiaľ priložiť nemôžem, vychádzam s nimi síce pomerne dobre, ale pokus o fotenie by mohol skončiť úrazom :yes_yes:

• Pridať bod 2
Zverejnené

:lol: tento povzdych, ale neskutočne :

Celý čas na to pozerám ako výr, ale múdrejšia stále nie som. :neviem:

A keď s hanbou priznám, že mám za sebou nejaké skúšky z deskriptívy,

tak to teraz vyzerá, že som študovala právo v Plzni! :ermm:

:lach:

/ a nie nie, nie je to škodoradosť ! :D /

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

po dlhšom čase niečo z fb:

post-2335-0-62665600-1378936540.jpg

voľný preklad: Dobrá žena prinesie do vášho života rovnováhu.

Zverejnené

toto som akurat podpisala potomkovi v ziackej  :zubiska:  počas veľkej prestávky bol v triede, musí byť na prízemí pod dozorom :thumbsup:

Zverejnené

debata v jednej z tém o fyzike :)

a pripomenula mi generalissima vied, musela som na neho pozrieť ... ten pán je osobnosť, je heslom na wikipedii, necyklopédii, exotopédii, je samozrejme na facebooku, na x blogoch,

a samozrejme : osobná stránka GRSc. Alexandra Járaya, na ktorej ma dokonale zničil vstupný IQ test :) :

Vstupný IQ test pre záujemcov o Járayovu kvantovú matematiku a trojhmotnú fyziku

Otázka č. 1.

Určite, ktoré z uvedených zvierat svoje guáno vytvára v tvare bobku:

Krava, koza, sliepka, had, šarkan, bocian, ťava.

Za správnu odpoveď na túto otázku získavate 100 IQ bodov.

Otázka č. 2.

Určite, ktorá z nasledujúcich riek je ruský veľtok.

Hornád, Dunaj, Svradka, Níl, Labe, Lena, Tisa.

Za správnu odpoveď na túto otázku získavate 100 IQ bodov.

Otázka č . 3.

Určite pomocou vlastných slov, alebo pomocou uvedených možnosti, aký je rozdiel medzi pojmom Nula a pojmom Nič.

Nič je väčšie ako nula 

Nula je nestále, stále sa zmenšujúce číslo

Nula je hranicou bezhraničnosti        

Nula je limitou nekonečného počtu postupnosti,       

Nula je najmenšie možné číslo, no pritom nie je ničím      

Nula je aj keď nie je      

Nula je to čo nie je, povedal Sokrates a svet ho za to dodnes pochvaľuje.

Za správnu odpoveď získavate  1 IQ bod.

Po vyhodnotení Vášho IQ testu, musím Vám zagratulovať,  získali ste krásnych 200 IQ bodov. Viac IQ bodov, by nedosiahol ani Galileo,  Newton, Einstein, pápež , predseda SAV, parlamentu SR, predseda vlády SR, ale ani prezident SR,  či prezident USA.

201 IQ bodov v súčasnosti dokáže v tomto IQ teste získať iba autor kvantovej matematiky, lebo iba pomocou nej sa dá tento rozdiel  jednoznačné vykázať, teda iba GRSc. Alexander Járay.

Po preštudovaní argumentov Kvantovej Járayovej kvantovej matematiky, 201 IQ bodov získate aj Vy ctený čitateľ.

Tak ctený čitateľ, hor sa do štúdia pravdy, do štúdia trojrozmernej fyziky, ktorej jazykom je práve Járayova kvantová matematika

Jámen.

zdroj: http://jaray.szm.com/vstupnytest.htm .... btw: testom som neprešla :(

Zverejnené

Motto:

Ten umí to a ta zas tohle
a všichni dohromady uděláme moc ...

Když ten dá to a ta zas tohle,
tak všichni dohromady budeme mít dost.

... a budem společně pro ten svět pracovat,
když všichni všechněm všechno dáme,
tak budem všichni všechno mít dohromady.

Minister Jahnátek vôbec nie je trochár ...

... dopraje nielen svojej rodine, ale aj dedine! Len na tých všetkých akosi nemyslí! :smile2:

Príbuzní šéfa rezortu pôdohospodárstva Ľubomíra Jahnátka nezaplavili len ministerstvo. Sám Jahnátek nám priznal, že jeho zať pracuje pre SPP. Ide už o piateho člena rodiny, ktorý nejakou formou robí pre štát.

Zdroj:  http://www.pluska.sk/spravy/z-domova/dalsie-odhalenie-rodine-lubomira-jahnatka-spp-mu-robi-zat.html

post-88-0-58242900-1380693711.png

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

niektorí zrejme už poznáte,

ale k marínovaniu nedeľných rezňov, medailónkov, . . .

dobre padne i

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov