Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

chlapci z UBOk miluju pestovatelov bazalky! :-) ked som mojmu drahemu precitala nazov temy, zacal sa rehotat, uz ani nebolo treba teba citat dalej...

Zverejnené

chlapci z UBOk miluju pestovatelov bazalky! :-) ked som mojmu drahemu precitala nazov temy, zacal sa rehotat,

drahy je od fachu ? (UBOK myslim, nie zahradkarov...) :zubiska:
Zverejnené

drahy sice nie je od fachu, ale tiež má silný zmysel pre humor :-)

ale ak to treba posunut chlapcom z UBOKU, mam celkom dobre kanaly :-)))

Zverejnené
Existuje druh antilopy, která dokáže vyskočit výš než dvoupatrový dům. To je dáno jednak silnýma zadníma nohama antilopy a jednak faktem, že dvoupatrové domy neskáčou... :D
  • Pridať bod 1
Zverejnené

Kamoš písal kamoške sms. Chcel napísať ako si sa dneska vyspala a namiesto toho dal ako si dneska vyspelá :D :D :D

Zverejnené

čakal som že v slove vyspala sa zmenilo "p" na "r"

dobry postreh :thumbsup: :zubiska:

Zverejnené

:) na tomto sa uchechtávam celý večer ... nemajú chybu ... drsná parta :

post-3-0-96137800-1352412018.jpg

• Pridať bod 1
Zverejnené

Tak makaj bažant, ty aj keby si mal potiť krv, tak tých 200 klikov spravíš!

post-2-0-54028500-1353072244.gif

Zverejnené

na margo tých mojich nákupov v online obchodoch, ešte k tomu treba pripočítať aj Avon a pár vecí, ktoré už je treba v kúpeľni doplniť, a ešte po rokoch som konečne natrafila na správnu bronzovo sfarbenú sadu dekorácií na vianoce / posledné roky sme nemali doma žiadnu, alebo len experimenty, všetky tie módne blbosti a farby ma akurát znervózňovali / ...

mno ... podarilo sa mi práve na margo toho veľkého nakupovacieho boomu povedať :

" robíme nákupy, ako by mal prísť koniec sveta" ... a v tom momente mi došlo, čo som povedala :D

/ je mesiac do KONCA SVETA : )))) /

Zverejnené

Hovorí zubár pacientovi:

-"Mám pocit, že máte v ruke moje gule."

Pacient:

-"Áno, mám, nechceme si predsa navzájom spôsobovať bolesť, že???" :)

Zverejnené

Fotomontáž, alebo si naozaj babka požičala korčule od svojich vnúčeniec? :ociska:

post-88-0-54243000-1354176238.jpg

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov