Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Celkom by ma zaujímalo, ako sa všetci tvárili, keď ráno zistili, že nočné pátranie bolo IBA neplánovaný bod ich poznávacieho zájazdu ...

... však poznať sa navzájom nemuseli, ale u nás už počas školských výletov sa učiteľ vždy po nastúpení do autobusu pýtal – každý má svojho suseda? /a bolo úplne jedno, či sa sused prezliekol počas výletu aj sedemkrát/.

Raz darmo, majú sa tí kapitalisti od nás ešte čo učiť ... :smile2:

Kto mal tých šikmookých rozoznať, a keď nemali ani žiadny zoznam ...

a riadili sa heslom Začem bukvy, vsjo jasno! ... tak mali "o zábavku" postarané. :)

Kuriózní situace nastala během pátrání po pohřešované turistce na Islandu. Účastnice autobusového zájezdu po islandském vnitrozemí v sopečné oblasti Eldgja se údajně ztratila poté, co vozidlo udělalo občerstvovací zastávku. Nikdo totiž netušil, že žena se do autobusu vrátila, jen si převlékla šaty. Ženu, původem z Asie, zase pro změnu naopak vůbec nenapadlo, že po skončení přestávky zbytek výpravy v autobuse čeká jen na ni a že ji nepoznal.

Pátrání probíhalo v oblasti v noci ze soboty na neděli a účastnilo se ho celkem 50 lidí včetně samotné pohřešované. Až k ránu si totiž tato hledaná žena uvědomila, že se vlastně pátrá nejspíš po ní a informovala policii, popsal humornou událost britský list Daily Mail.

Zdroj: http://cestovani.idnes.cz/ztracena-turistka-na-islandu-djd-/kolem-sveta.aspx?c=A120905_154007_kolem-sveta_tom

• Pridať bod 1
Zverejnené

ale u nás už počas školských výletov sa učiteľ vždy po nastúpení do autobusu pýtal – každý má svojho suseda? /a bolo úplne jedno, či sa sused prezliekol počas výletu aj sedemkrát/.

aj nás sa tak na zájazde pýtali, problem bol, ze sa stratili obaja susedia :-) a to sme sa v podstate poznali vsetci... potom sa uz sprievodkyna pre istotu pytala - mate suseda, aj tých co sedia pred vami, za vami a vo vedlajsom rade?

Zverejnené

samé mačky, líšky, jedlo... :-)

mňa dnes rozosmial manžel, on často prekvapí, rozosmeje ..( ale, podrobnosti si nechám pre seba) :-)

sledujem, že aj "môjmu" masérovi nechýba zmysel pre humor, aj ľudia tuná svojimi príspevkami ma vedia pobaviť ... niekedy sa rehocem...:-)

a pred chvíľou také čudo horoskop :D (aj keď ja ich dáko nesledujem..) "čudácke čudo", ale nechám sa teda unášať, čo sa mi to vlastne prihodí a ako prebehne celý večer.. :smile2:

od zajtra tu nebudem, tak vydržte to chvíľu bezo mňa . :smilieee: :happyroll:

Zverejnené

chvíľu vydržíme, ale potom musíš napísať, či sa rozosmievanie dnesvečerné vydarilo :)

a ešte jedna mačka :D

post-3-0-20073100-1348761969.gif

Zverejnené

celá táto strana - sedím pri kompe a rehním sa. :yes_yes:

Super je ten o tom nahnevanom dedkovi, ktorý volal polišov, že odstrelil zlodejov vo svojej kôlni a aj tá líška čakajúca v rade, - a Game, tie tvoje obrázky a video nemajú chybu.

A tento týždeň sa mi tiež stala taká srandovná príhoda. Bola som v jednej triede prvákov na strednej, ktorí písali taký celoslovenský test, na ktorý bola tá ich trieda vybraná. Mali tam vypísať do takých koloniek kód školy, meno a ďalšie údaje. Kód školy, pravdaže, nevedeli, ten som im ja napísala na tabuľu, ale predtým neutreli tú tabuľu a boli tam nejaké zvyšky z hodiny nemčiny, čomu som ja nevenovala pozornosť, a blízko pri tom kóde školy bolo napísané slovko "gel". ešte som im ten kód aj dvakrát nadiktovala. A aj tak mi tam jeden z chalanov napísal ako kód školy to číslo a za ním pripísal "gel".

Ešteže sa mi do kolonky "Meno" nepodpísal "Anička Mrkvičková"...

Zverejnené

Ešteže sa mi do kolonky "Meno" nepodpísal "Anička Mrkvičková"...

ale vdaka tomuto my vieme, ako sa volas pravym menom :thumbsup:
Zverejnené

ale vdaka tomuto my vieme, ako sa volas pravym menom :thumbsup:

no keď myslíš... :)
Zverejnené

Krisus v uz zamknutej teme o klikani na reklamy:

Myslím si, že každý, kto má pevnú vôľu a vydrží si môže za mesiac zarobiť pár drobných na kávičku prípadne niečo iné

Ja to už beriem ako hobby a denne za takýmito stránkami presedím aj niekoľko hodín, ale to len preto, že zarábam na viacerých.

~10 centov za hodinu sa mi nezda ako velky uspech...
Zverejnené

Nový lékař psychiatrické léčebny se při seznamování s pacienty ptá pacienta: Vy jste se sem dostal jak?

No začalo to tím, že jsem se oženil, to jsem ale neměl nikdy dělat.

Vzal jsem si jednu vdovu s dospělou dcerou, která se stala mojí nevlastní dcerou. Když nás přišel navštívit můj otec, zamiloval se do ní a pak se s ní oženil. Takže moje nevlastní dcera se stala mojí nevlastní matkou. Potom se mojí ženě narodil syn, který byl samozřejmě otcův švagr, protože to byl bratr jeho manželky. No a když byla moje nevlastní dcera mojí nevlastní matkou, byl i můj syn mým strýcem. Z toho vyplývá, že moje žena, která je matkou mojí nevlastní matky je mojí babičkou a já jsem její vnuk. Ale to není všechno.

Protože mám za manželku svoji nevlastní babičku, nejsem jenom její manžel a vnuk, ale i svůj vlastní děda. No nešvihlo by Vám z toho?

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov