Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené
farmar sa dozil veku 120 rokov , prisla k nemu televizia ,reporteri a pytali sa : ako to robite ze ste sa dozil tak velkeho veku ? on odpoveda :no to viete rano vstanem a dam si poldeci , a v tom ho prerusia prepacte nemozeme napisat do novin alebo do televizie ze vysoky vek sa dosiahne ked vstanete a hned zacnete pit nemozete radsej povedat ze si precitate knihu? no dobre tak teda rano vstanem precitam si knihu , potom este jednu potom napasiem ovce potom precitam vsetky knihy ktore mam doma , potom idem k janovy a citame jeho knihy a ked ich vsetky precitame ideme do kniznice , a ked nas odtial vyhodia ideme k palovy a on ma doma tlaciaren :D :D :D
Zverejnené

Budem zla, ale piata verzia isteho profilu na istej stranke isteho forumaka ma dostala do kolien. Najprv od hrozy a teraz od smiechu.. Asi sa smejem cez slzy.

• Pridať bod 1
  • Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Nepodarené vypchaté zvery.

Nemôžem si pomôcť, ale strašne ma to rozosmialo :lach:

post-2-0-55427000-1344417158_thumb.jpg post-2-0-39068200-1344417157_thumb.jpg

Zverejnené

Aj iné osobnosti histórie mali podobne šialených fanúšikov. Len tak v rýchlosti si spomeniem... Hitler, Lenin, Stalin, Gottwald...

Zverejnené

můj ty smutku ...

/ pripomenula mi maminu spolužiačku, s ktorou sa mama zásadne rozpráva len o jej chorobách, o inom sa nedá ... báječná žena, len ... ešte aj dnes má stará dáma Mečiarovu farebnú fotku v ráme vycapenú v kuchyni ... manželovu fotku nemá, ten nie je dôležitý :) /

Zverejnené

Prievidza sa zase ukázala v správnom svetle :lol: Tu má byť človek na čo právom hrdý!

Zverejnené

Našli sme ju: Kristína z Prievidze je závislá od Fica

to by malo byť kvalifikované ako psychiatrická diagnóza a zaradené do zoznamu chorôb ktorých liečba je plne hradená poisťovňou.
Zverejnené

ako moj kamarat poznamenal, "asi ma rada velkych ko*otov" :D

vsak ta sa zbada :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

"asi ma rada velkych ko*otov" :D

ako v tej reklame

- že veľký vietor šéfe?

- najväčší!

Zverejnené

Ja viem, že toto je téma na zasmiatie sa, ale toť Kristínka to je smiech cez slzy :kladivo:

Zverejnené

je to...ako to povedať, neobvyklé...ale rada by som vedela, ako by tu a inde reagovali ľudia, keby sa chcela stratnúť napr. s Figeľom, Dzurindom, Miklošom, Kaníkom, poprípade so Sulíkom či Matovičom...niežeby bolo mijím snom stretnúť dakoho z nich, nanajvýš ak po smrti, keď ich budem strašiť, ale tuším dakde hodím takú udičku a napíšem dakam, ako túžim po stretku s dakým z nich...ťažký to výber...a netrpezlivo budem čakať na reakcie na moju provokáciu...alebo to ľudia budú brať vážne...? Bola by som zvedavá, či tí, čo by ma spoznali, by mi prišli potriasť rukou, alebo sa pokúsili mi dať na hubu a fyzickým násilím vylepšiť predmet túžob....

• Pridať bod 1
Zverejnené

skúsim odpovedať len za seba ... :)

neviem si celkom dobre predstaviť takéto zbožňovania, či ide o dôchodkyňu a idol Mečiara, či mladú kočku a Fica, či kohokoľvek ... mne by prišlo podivné akékoľvek zbožňovanie ktoréhokoľvek z našich politikov, túžbu stretnúť sa so Sulíkom si dokonca ani len nedokážem predstaviť.

s nikým, nech je z akéhokoľvek biznisu, show či politika či bársčo, obdiv, uznanie, súhlas je jedna vec, ... ale obtrieť sa a utekať si dať podpísať salvetku, len preto, že je to ON, ONA, ONO ... ktokoľvek ?

aj ja som si ako trinásťročná lepila obrázky kdekoho do zošita, ale nakresliť si Fica ako sedemnásťročná ako mačku Kitty ? do ružova ? juj. nie :)

ale predpokladám, že Kristínka môže prekvapiť, o sedem osem rokov môže sedieť vedľa svojho idolu kdesi ako nádejná nová hruštička húževnatá ... nič nie je vylúčené.

Zverejnené

a ten novy o Kristinke ste uz poculi/videli ?

jej babka hovori - ked som videla Kristinkinu izbu, dala som dom prepisat na svojho kocura...

Zverejnené

paráda, niekto vážne vie, aké je to byť blondínou ... :innocent: ...a uľahčuje blondínkam život :)

post-3-0-49662000-1345628714.jpg

Zverejnené

krásne milé šikovné múdre priateľské mlsné zlomyseľné mačky :) :happyroll:

post-3-0-54522600-1346408206.jpg

• Pridať bod 1
Zverejnené

mňa rozosmial prednedávnom tento vtip.asi je starý no mňa fakt pobavil a rozprával ho v telke nejaký muž :)

Prečo stvoril Boh najskôr Adama ?

Pretože sa vždy začína od nuly ...:)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov