game Zverejnené 21. Február, 2012 Zverejnené 21. Február, 2012 krásne, toto ma práve dostalo, veľmi veľmi mačací a táááák krásne anglický :) 3
lopata555 Zverejnené 23. Február, 2012 Zverejnené 23. Február, 2012 - Haló. Vodárne? - Áno, čo si želáte? - Z môjho vodovodu tečie voda!!! - No, a čo ste očakávali? - No podľa účtu aspoň Heineken!
alarm Zverejnené 29. Február, 2012 Zverejnené 29. Február, 2012 asi by som si tiež nepamätakl ich tváre....
lopata555 Zverejnené 9. Marec, 2012 Zverejnené 9. Marec, 2012 — Kto sa veľa pýta, málo googli. — Spam nechodí po horách, ale po ľuďoch. — Kam Facebook nemôže, nastrčí Like button. — Každý chvíľku ťahá !!warez!!. — Všechno padá, čo software má. — Čo môžeš twitnúť dnes neodkladaj na zajtra. — Tak dlho sa chodí s Acerom do práce, pokým mu veko neodpadne. — Čo na srdci, to na Facebooku. — Všade dobre, ale s WiFi najlepšie. — Tak dlho sa chodí s otázkou na Seznam, až sa zájde na Google. — Kto chce kam, nabúra sa tam. — Dvakrát zálohuj a raz formátuj! — Darovaným titulkom na hrúbky nepozeraj. — Koľko máš účtov na sociálnych sieťach, toľkokrát si človekom. — Prišiel, videl, vyfotil a zdieľal...
Pseudonka Zverejnené 9. Marec, 2012 Zverejnené 9. Marec, 2012 asi by som si tiež nepamätakl ich tváre.... skvelé.. :D :D :D :D :D :D žeby som vyskúšala aj ja niečo dať.. :P :P :P :P
pink Zverejnené 10. Marec, 2012 Zverejnené 10. Marec, 2012 ta druha varianta by sa mi zisla zajtra... a dalsie styri roky... :)
Sniper Zverejnené 10. Marec, 2012 Autor Zverejnené 10. Marec, 2012 Chceš vedieť akého si pohlavia? Tak sa pozri dole VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV Ale nie tu!! :D 1
iskra Zverejnené 11. Marec, 2012 Zverejnené 11. Marec, 2012 To ja za dôchodcu považujem už skoro každého čo je po päťdesiatke. :D mladosť-pochabosť.
Pseudonka Zverejnené 11. Marec, 2012 Zverejnené 11. Marec, 2012 toto video ma pobavilo a fakt.. :D :D
game Zverejnené 11. Marec, 2012 Zverejnené 11. Marec, 2012 zlatá mača, s toľkou nádejou a očakávaním .... internet všemocný, prosim prosim ... :)
Pseudonka Zverejnené 12. Marec, 2012 Zverejnené 12. Marec, 2012 tak na tomto som sa rehotala jak blázon.. :D :D :D :D :D 1
game Zverejnené 18. Marec, 2012 Zverejnené 18. Marec, 2012 malé kotě, spalo v botě ... a jejej ... kotě v nesnázích ... :)
game Zverejnené 24. Marec, 2012 Zverejnené 24. Marec, 2012 ďakujem :) ja budem ... vlastne nie ja, ale dobehnutý zajko na obrázku je neslušný, ale v tomto prípade sa mu možno čudovať ?! :) 1
game Zverejnené 30. Marec, 2012 Zverejnené 30. Marec, 2012 ide síce jar, ale noci sú studené, vďaka za každý kúštik teplúčka do kožúška ... :)
Tom Zverejnené 1. Apríl, 2012 Zverejnené 1. Apríl, 2012 Myslim ze Reddit s Time machine sa minimalne vyrovnal Google s 8bit google maps, really advanced search a dalsimi napr. http://www.reddit.com/t/bigbang/ :yelrotflmao: :clap: :hehe:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz