pink Zverejnené 18. Október, 2011 Zverejnené 18. Október, 2011 ako vidia rande zeny a muzi... :smoking: 1
Darkman Zverejnené 19. Október, 2011 Zverejnené 19. Október, 2011 Kolik surrealistů je potřeba na výměnu žárovky?Tři.Dva zapalují žirafu a třetí lije hodiny do vany. 1
tomassi Zverejnené 26. Október, 2011 Zverejnené 26. Október, 2011 rád by som videl čísla ale aj tak bez nich 1. miesto v zločinnosti a znásilneniach - nehovorí to náhodou o občanoch, kt. sa neboja to ohlásiť - polícii dôverujú, resp. zločiny sú zaznamenávané a neostávajú len tak bokom? 1. miesto v počte väzňov - hovorí o dobrej práci polície 1. miesto v plastickej chirurgie(predpokladám, že v počte zákrokov) - vysoká životná(tajomstvo: plastická chirurgia, nie sú len zväčšené prsia) 1. miesto v počte McD reštaurácií - tajomstvo č.2: McD založili Američani 1. miesto v produkcii CO2 - množstvo tovární - práca pre ľudí (tajomstvo č.3: Globálne otepľovanie, mmntálne premenované na klimatické zmeny, nie je zapríčiňované CO2, resp. na tom nemá výrazný podiel) stredný riadok by som si skutočne rád pozrel bližšie - či je to celkový počet, resp. počet na obyvateľa a pod. ale celkovo ako antiamerikanistický vtip je to miestami aj vtipné 2
lopata555 Zverejnené 26. Október, 2011 Zverejnené 26. Október, 2011 ďakujem za rozbor vtipu :) a aj za pochvalu že je to aj vtipné ... cením si to :)
tomassi Zverejnené 1. November, 2011 Zverejnené 1. November, 2011 mňa niečo podobné a to v sekcii - Čo je nové na fóre 2 témy pod sebou, kt. ako by boli otázkou s odpoveďou Po čom ženy naozaj túžia? Diabol - Satan - Lucifer
iskra Zverejnené 2. November, 2011 Zverejnené 2. November, 2011 "Zbláznenie sa " smajlíkov aj v téme: Láska je ... :vrtulka:
Rayiner Zverejnené 2. November, 2011 Zverejnené 2. November, 2011 Dnes ma rozosmialo to že Mojsejová zakladá svoju stranu :D A niečo staršie... Čo si asi tak musí Torres myslieť? (Ja ho vôbec nepoznám)
aljak63 Zverejnené 12. November, 2011 Zverejnené 12. November, 2011 Správna interpretácia mužských viet: Veta: Nemozem to najst. Preklad: Nepadlo mi to samo do ruk, tak som uplne bezradny. . Veta: To je zenska praca. Preklad: Je to tazke, spinave a nevdacne. . Veta: Vezmes si ma? Preklad: Obaja moji spolubyvajuci sa odstahovali a ja nemam nikoho, kto by sa o mna postaral. . Veta: To je muzska zalezitost. Preklad: Netreba pri tom premyslat. . Veta: Mam ti pomoct s vecerou? Preklad: Preco to este nie je na stole???!!! . Veta: To by bolo dlhe vysvetlovanie. Preklad: Nemam ponatia, ako to funguje. . Veta: Meskame. Preklad: Mozem jazdit ako blazon. . Veta: Odpocin si draha, nemozes stale pracovat! Preklad: Kvoli vysavacu nepocujem televiziu!!! . Veta: Hmmm, to je naozaj zaujimave... Preklad: Ty este stale rozpravas???!!! . Veta: Na dokaz nasej lasky predsa nepotrebujeme ziadne materialne veci. Preklad: Zase som zabudol na nase vyrocie... . Veta: Porezal som sa, ale nic to nie je. Preklad: Prave som si amputoval koncatinu, ale radsej vykrvacam, nez by som priznal, ako ma to boli. . Veta: Je to jedna z tych nepricetnych feministiek! Preklad: Odmietla mi uvarit kavu!!! . Veta: Tak velmi si mi chybala! Preklad: Nemozem najst ponozky, decka su hladne, kvety uschli a nemam toaletny papier!!! . Veta: Nestratili sme sa. Presne viem, kde sme. Preklad: Uz nas nikto zivych neuvidi... . Veta: Nepotrebujem ziadny navod! Preklad: Dokazem to znicit aj bez tlacenej pomoci.
game Zverejnené 14. November, 2011 Zverejnené 14. November, 2011 dnes jedna captcha :D - venujem jednému fórumákovi na večnú pamiatku :bicyklista: 1
dead Zverejnené 14. November, 2011 Zverejnené 14. November, 2011 "dead" musis napisat aj so zatvorenymi ocami :)
D'Ady Zverejnené 16. November, 2011 Zverejnené 16. November, 2011 ano, to ma pobavilo - "dead stáhnout" :D
tomassi Zverejnené 18. November, 2011 Zverejnené 18. November, 2011 pluska za ten prvý obrázok k tomu druhémuexistuje aj niečo ako pocitová teplota, poveternostná situácia, . . . toto ste už asi videli, ale aj takprekladať hádam nemusím, ale slovíčko blow neprekladajte ako fúkať - práve naopakalebo to slovné spojenie jednoducho odpíšte, dajte do googlu a uvidíte :D +včera sa jeden chlapík z vedlajšieho stola nadchýnal Ruskom a vraj by chcel vyskúšať Transibírsku magistráluna čo mu druhý kontroval- ja som minule o tom pozeral dokumentdeň prvý: breza, breza, breza, breza, breza, breza, . . .deň druhý: breza, breza, breza, breza, breza, breza, . . .deň tretí: breza, breza, breza, breza, breza, breza, . . ....:zubiska: 1
tomassi Zverejnené 20. November, 2011 Zverejnené 20. November, 2011 ja som holič, kto je viac? http://www.mojevideo.sk/video/a516/facka_u_holica.html mal tu byť tento odkaz http://www.mojevideo.sk/video/a516/facka_u_holica.html vidíte ho?
Hellé Zverejnené 20. November, 2011 Zverejnené 20. November, 2011 vcelku ma teraz pobavil vypis noveho obsahu na fore..su za sebou temy : Coby ste sa spytali boha, keby ste mali len jednu otazku?..Boli ste uz niekedy na operacii??? :smile3: 1
iskra Zverejnené 21. November, 2011 Zverejnené 21. November, 2011 Francúzska komédia - Drž hubu! (Gérard Depardieu, Jean Reno) "Máš oči jako kůň" :D
Darkman Zverejnené 21. November, 2011 Zverejnené 21. November, 2011 Jeden recept na blizacie sa obdobie: Vianočný koláč: Rýchla rumová pralinka. Suroviny: Dve kilá dutých čokoládových figúrok, 2 - 5 litrov rumu. Postup: Zoberiete čokoládovú figúrku, odkusnite jej hlavu, dolejete rum a môžete ihneď podávať. 3
iskra Zverejnené 21. November, 2011 Zverejnené 21. November, 2011 Dobre som sa nasmiala.Rýchla jednoduchá čokoládová bomba bez pečenia.
pink Zverejnené 24. November, 2011 Zverejnené 24. November, 2011 toto tu.. hodilo by sa to aj na jednu civilnu osobu mimo politiky... a este na tomto frku zo vceraona - Jozko, dnes je streda... :)on - Jasne! Futbal! :rolleyes: 1
lopata555 Zverejnené 24. November, 2011 Zverejnené 24. November, 2011 no nekúp to, keď je to akcia :D 1
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz