Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Tekovsky salamovy syr

Zlozenie: Mlieko, Jedla Sol, chlorid vapenaty

Salamovy...

Zverejnené

v praci toto v mailoch:

Dva manželé večeří v nóbl ostravské restauraci, když v tom ona

bezděčně olízne nůž. Manžel jí v ten moment vystřelí facku přes

celý ksicht a povídá: "Bonton, pico,bonton!"

Zverejnené
Vzhledem k dramaticky sníženým cenám okurek a další zeleniny je nejvyšší čas rozšířit fámu, že krvavé průjmy způsobuje benzin, voda, plyn a elektřina...
Zverejnené

Brácho tvrdil, že v sobotu mal stretko zo strednej školy, však aj došiel navalený neskoro v noci. Včera večer som si čítal spravodajstvo až som zablúdil do jednej fotogalérie na sme.sk kde sú obrázky z Kukanovej desiny (pivný pochod u nás v TN, v soboru bol 20. ročník) a na jednej fotke vidím ako si vykračuje s pivom v ruke :P Tak som fotku stiahol a natiahool som mu ju do notebooku ako pozadie, ten bude inak čumieť keď sa vráti domov :P :P

• Pred 2 týždňami...
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené
Včera pri príležitosti festivalu Vrbovských vetrov a Bažant kinematografu boli pred premiataním filmu pozvaní hostia na večernú disku. Prišli Štefan Hríb, Richard Rybníček, Janko Jánoška a Remo Cicutto. Veľa sme sa tam nasmiali ale hlavne keď vyprával Rybníček. Dozvedeli sme sa že mesto Trenčín má kvalitnú novú peknú plaváreň aj z krásnym topogánom, ale má to jednu chybu a to že nemajú prípojku z vodou :) ... ale inak celá diskusia bola super :)
Zverejnené

Dnes mi prišlo mailom a nedá mi nepodeliť sa - recept na rýchlu a lacnú sviečkovú.

post-88-0-83437700-1310751813_thumb.jpg

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené
Stojí v parku 2 sochy proti sobě. Stojí 1 rok, 2. Přiletí za nima anděl a povídá:"Když tady tak dlouho stojíte, dám vám 30 minut lidského života. Dělejte si co chcete."Sochy ožijou, mrknou na sebe a šup do křoví. Ozývají se různé zvuky a za čtvrt hodiny celé šťastné vylezou. Anděl říká: "Ještě máte 15 minut." Tak sochy jdou znovu a ta jedna povídá: "Ale uděláme obráceně,ty budeš držet holuba a já se na něj vyseru."
Zverejnené

krásny ... ako keď človek ide do potravín príšerne hladný, v košíku to dopadne asi takto : :rolleyes:

post-3-0-21216100-1312658544_thumb.jpg

Zverejnené

stalo sa to ešte minulý, nie tento víkend, ale som tu dlhšie nebola, tak až teraz chcem o tom napísať...ono sa mi skôr uľavilo, to ste mali počuť tú ranu, aký šuter mi padol zo srdca...ale pekne po poriadku. Boli sme s mojím chlapom, dcérou a jej priateľom na jazere. Chalan ešte minulý rok plával temer ako sekera, ale urobil značný pokrok a teraz mu to celkom šlo. Starý ostal strážiť deky a my traja (mládežníci a ja) sme šli teda plávať. Ako som sa vracala naspäť, len čo som vyliezla z vody, mladá že či som nevidela toho jej, no a ja že veru nie. Skrátka, chalan sa nám stratil. Vo vode ho nebolo, na brehu tiež nie. Chvíľu sme ho hľadali, mladá bežala na druhú stranu a my so starým sme pozerali, či sa niekde nevynorí...nevynoril. Nechcela som zbytočne strácať čas, už mi pekne lepilo, tak som oslovila tých plavčíkov, tí sa hneď dali do práce a šli s loďkou, a mne zatiaľ kázali volať 112, tam ma ale poučili, že to musím volať hasičov. Tak som ich zavolala. Starý zatiaľ šiel hľadať na druhý breh. Snáď minútu po tom, čo som ich zavolala, už bežal ozlomkrky smerom ku mne a kýval mi a hučal cez pol jazera, že sa našiel...no fuj, šak sa mi uľavilo, ešte terasz je tam kráter po tom kameni, čo mi padol zo srdca...hasičov som teda zrušila a plavčíkov som zavolala naspäť s omluvou za zbytočný poplach, ale to je ten šťastnejší koniec. naozaj som rada, že sme sa nestali smutnými televíznymi hviezdami televíznych novín...

A kde bol mladý? No zmyslel si, že prepláva jazero naprieč, i preplával...našťastie. Naozaj sme sa všetci zasmiali od blaženosti, že je zas medzi nami.

Zverejnené

Austrálsky politik označil semafory za boľševickú hrozbu ... Semafory sú zriaďované v snahe kontrolovať dopravu, kontrolovať jednotlivcov na cestách.

odkaz

podľa mňa buď má chalanisko nedostatok kyslíka alebo bol dlho na slnku

Zverejnené

Včera na fotbale, keď sme vyhrali nad silným protihráčom a mali sme po celý zápas navrch, aj napriek tomu, že im fandil sám rozhodca.:)

Zverejnené

Status sem, status tam ... na to sa ja nechytám ...:D

Čo ma rozosmialo?!

Nuž ... ako "SA" dá z Čo ma potešilo nenápadne preskočiť do Čo ma rozosmialo. :)

Aj keď ... je toto ešte vôbec na smiech?! :) Však to je skôr na zamyslenie! :)

• Pridať bod 1
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

FaceBookovské statusy skladajúce sa z

R.I.P - a mena žijúceho FB priatela

Zverejnené

jeden nadpis pri zbežnom preletení nadpisov článkov ... " Brnenie šupinavcov funguje dokonale už 55 miliónov rokov "

som prečítala ako "Brnenie špinavcov funguje dokonale už 55 miliónov rokov" ... v prvom momente reku kruci, to sme dopadli ... :)

:D

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov