Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Dobrá správa! Majstrovstvá sveta v hokeji sú zachránené. Ujal sa ich známy organizátor Jaromír Ruda a hlavným sponzorom akcie bude Mikuláš Vareha.

Rytiera zo Zemplína podľa našich informácií presviedčal aj samotný prezident Ivan Gašparovič, ktorý je známy ako veľký fanúšik hokeja. Nakoniec to nebolo vôbec ťažké. Vareha súhlasil s neobmedzeným sponzoringom, keď mu prezident sľúbil, že sa s ním znovu tajne odfotí. Zemplínsky podnikateľ mal len dve drobné podmienky – daňový úrad mu musí byť plne k dispozícii a finále sa bude hrať v obci Malá Tŕňa.

Zdroj - 1. april :)

Zverejnené

Desať prvoaprílových bláznovstiev.

Už to tak je, že na prvého apríla takmer všetky médiá cítia povinnosť prísť s niečim výnimočným. No a z času na čas sa niektoré veci vymknú spod kontroly a na svete je menší škandál. Niekedy možno aj väčší.

Prvoaprílových výmyslov existuje nespočetne, portál oddee.com skúsil zostaviť rebríček desiatich najväčších mýtov, žartov, príbehov, ktoré ovládli deň bláznov...

Z tych desiatich ma najviac pobavili tieto dva: :)

Zbohom Pí 3,14

V apríli roku 1998 americká vedecká skupina New Mexicans for Science & Reason vydala vo svojom bulletine článok, ktorý oznamoval, že zákonodarcovia v štáte Alabama odhlasovali zmenu matematickej konštanty Pí z 3,14159 na „biblickú hodnotu“ 3,0. Článok sa ihneď objavil aj na internete a prostredníctvom e-mailov rýchlo rozšíril po celom svete. Ako ďaleko a účinne sa tento výmysel rozšíril potvrdzovali stovky telefonátov od ľudí, ktorí protestovali proti zmene. Originálny článok, napísaný psychológom Markom Bosloughom bol pritom v skutočnosti paródiou na legislatívne pokusy o vyčlenenie výučby evolúcie.

Digitálny Big Ben

V roku 1980 britská rozhlasová stanica BBC oznámila, že londýnsky Big Ben, s cieľom udržať krok s dobou, prejde na digitálny ukazovateľ. Odozva od rozhorčených poslucháčov bola obrovská. Aby toho však nebolo málo, japonská BBC vyhlásila, že hodinové ručičky z Big Benu budú predané prvým štyrom poslucháčom, ktorí na ponuku zareagujú. Istý japonský námorník im z Atlantiku ihneď volal svoju ponuku.

Zdroj:

Zverejnené
Pride mamicka z liecenia domov a spoveda maleho Palka, aky bol otecko kym bola prec.- Otecko si doniesol jednu tetu, vyzliekol ju, hodil na postel a- Pockaj! - zvrieskne mamicka,...- zavolam vsetkych susedov nech vidia akeho mam chlipneho muza! Susedia na scene a Palko poslusne opakuje:- Otecko si doniesol jednu tetu, vyzliekol, hodil na postel a tak sa milovali ako ty minule z poštárom :D
  • Pridať bod 1
Zverejnené

Pôvodne som toto chcela dať k príspevkom "Zateplenie /domov, bytov/", trošku na odľahčenie inak vážnej témy, ale návrh "na odľahčenie" by nie s veľkou pravdepodobnosťou, ale určite "neprešiel", a tak sa návrh na zateplenie Chrámu svatého Víta v Prahe ocitol tu ...

zateplenie Chrámu svatého Víta v Prahe

Je to tak šialený nápad, ale tak dobre "prepracovaný", že asi nikto z opýtaných by v prvom momente nepochyboval, že to nie je myslené vážne, ale že je to iba prvoaprílový žart. :D

Úžasná hláška: "akorat okolo tych figurek se to blbě robi…" :D

Obrázok

Obrázok

edit.obr.prel.na FTP.g.

Zverejnené

:) :) :D

Mne to pripadá ako bulvárny trik, výrok je zrejme vytrhnutý zo širšieho kontextu a považujem ho za ironický. Možno tým autorka myslela, že s ohľadom na kvalitu TV vysielania je lepšie sledovať televíziu len vtedy, keď je vypnutá. (Greenpeace nemám príliš rád, ale nie je to žiadna banda hlupákov. Skôr naopak.)
Zverejnené

Ovčiar z britského Dartmooru nastriekal celé stádo oranžovou farbou - všetkých 250 oviec má kožušinu ako pomaranč.

Obrázok

Hádam už len vydumať, ako urobiť, aby farba bola trváca. Bola by radosť pozerať na kopce, kde by sa pásli modré, zelené, červene, či aké rôznofarebné stáda oviec ... :D :)

Zdroj:

Ešte k tomu výroku riaditeľky pobočky Greenpeace:

Ja elektrinu k svojmu životu nepotrebujem, ten televízor si kľudne pozriem aj pri sviečkach.

Ale však ona má vlastne pravdu.

Na samotný "televízor", nie "program v televízii" sa dá naozaj pozerat aj pri sviečkach. :) ;)

Zverejnené

Pětasedmdesátiletá důchodkyně přeřízla ruční pilkou optický kabel. Od internetu tak odpojila celou Arménii, část Gruzie a malou část Ázerbájdžánu. "Šla jsem jen na dřevo, nevím, co je internet," bránila se policii.

V ruskej zemi sa robí všetko vo veľkom, keď už, tak už ... :)

Zdroj:

• Pridať bod 1
Zverejnené

... odpojila celou Arménii, část Gruzie a malou část Ázerbájdžánu.

V ruskej zemi sa robí všetko vo veľkom, keď už, tak už ...

No Gruzinci, Arménci a Azerbajdžánci by boli isto nesmierne "nadšení"

keby pred nimi nazveš ich krajiny a územia ako Ruská zem . . . :smilieee:

• Pridať bod 1
  • Odobrať bod 1
Zverejnené

V ruskej zemi sa robí všetko vo veľkom, keď už, tak už ... :smilieee:

Zdroj:

vyzerá to na guru všetkých antiglobalistov

- možnože aj tých formujúcich sa prostredníctvom FB

Zverejnené

dnes som videl,

ako človek pracujúci v Exceli

drží v ruke kalkulačku a ťuká do nej

- ono to je

ale asi skôr na zaplakanie

Zverejnené

Tomas a jeho prirastky vo fotogalerii :smilieee:

oslavna piesen na neschopnost sameho seba? niekedy naberam pocit, ze to na nas s tou svojou ubohostou len hra :agree:

Zverejnené

uz dlhsie som sa to sem chystala dat, ale zabudala som

dost dobre som sa pobavila...po vlne smiechu prislo zial vytriezvenie, ze ako je mozne, ze niekto, kto vystudoval ekonomicku skolu a pohybuje sa v politike, je schopny prist na obrazovku a suverenne sirit demagogiu (aspon Sulik schopne reagoval a nenechal sa oblbnut jeho zvastami, ked uz Puskarova nevedela ako reagovat)

zial mnozstvo ludi, ktori sleduju politicke diskusne relacie veria vsetkemu, co sa v nich odprezentuje

co ma prekvapuje, citala som, ze s tymto grafom vyrukoval este vo februari sam pan F. v jednej diskusnej relacii

hanba

zabudla som dodat meno toho chytraka :agree:

Ing. Peter Kazimir

ale vie to..vie, ze na blby narod plati hruba cierna ciara a pojem "znizilo sa" :smilieee:

ostatne ludi nezaujima (naco by aj spominany inzinier hovoril, ze v roku 2007 doslo k zmene mernej jednotky :lol: )

post-16-0-05851800-1303157584_thumb.jpg

• Pridať bod 1
Zverejnené

Francúzska hokejová výprava kúpila letenky do Krakova namiesto Košíc :) :) :)

zdroj

Zverejnené

Správa ako na 1. apríla:

Štědrý den namísto Velkého pátku zažili obyvatelé novozélandského města Hamilton. Počítačová chyba jim otevřela dveře supermarketu, v němž nebyli žádní zaměstnanci. Mnozí toho využili a bez placení "nakoupili" plné vozíky zboží, napsal britský list The Times.

Přesně v osm hodin ráno otevřel počítačový systém supermarketu dveře a rozsvítil světla, aby obchod připravil na běžný nákupní den. Jedinou chybou bylo, že počítači nikdo neřekl, že je Velký pátek, kdy supermarkety na Novém Zélandu mají zavřeno. V obchodě proto nebyl ani jeden zaměstnanec za pokladnou či ochranka u dveří.

To ale obyvatele Hamiltonu nijak neodradilo. Naopak byly zakrátko všechny uličky mezi regály supermarketu Pak'n Save stejně rušné, jako kterýkoli jiný den, jen s tím rozdílem, že nakupující procházeli s napěchovanými košíky přímo kolem pokladen k autům.

A supermarket samozrejme "nemá" kamerový systém, ktorý by "kupujúcich" zachytil ... :)

Zdroj:

Zverejnené

Už len táto predstava prehliadky u lekára vyvoláva úsmev ...

Byla jsem objednána ke gynekologovi na prohlídku. Nečekaně sestřička volala, že jsem byla přesunuta na ten den ráno na 9:30 hod. Protože cesta tam trvá 35 minut, opravdu jsem neměla moc času nazbyt. Jako většina žen v těchto případech, i já si velmi potrpím na hygienu při takovýchto návštěvách, ale bylo jasné, že dnes ráno nebudu mít moc času. Rychle jsem vběhla do koupelny, umyla se pořádně tam dole, abych byla jakž tak prezentovatelná, utřela se, hodila jsem ručník do špinavého prádla, hodila něco na sebe a utíkala k autu. V čekárně jsem byla jen pár minut, když mě zavolali dovnitř. Jak to už bývá, hupsla jsem na kozu, otočila tvář na druhou stranu a předstírala, že jsem úplně někde jinde. Proto mne trochu překvapilo, když gynekolog zahlásil: "Dnes jsme si dali na sobě extra záležet, že ano?" Neodpověděla jsem. Zbytek dne proběhl jako vždy. Když přišla moje 7letá dcerka ze školy, tak šla do koupelny a ptá se: "Mami, kde je můj ručník?" Povídám jí:"Je ve špinavém prádla, vezmi si ze šuplíku čistý." A ona na to:"Ne, potřebuji ten, co tu byl dnes ráno - schovala jsem si do něj všechny svoje třpytky!!!" :innocent:

• Pridať bod 1
Zverejnené

Idem okolo regála a niečo ma upútalo.Nevedel som , čo to bolo, a dlho som na to nemohol prísť.

Tak som sa vrátil a naraz...toto je ono a pri predstave, že príslušník by povedal:"Môžte nafúkať?.....som vybuchol.

Obrázok

Zverejnené

1910 - Štefánikova výprava na Tahity dosiahla pri pozorovaní zatmenia Slnka najlepšie výsledky

Pripomienka vyznamnej udalosti pripadajucej na dnesny den, na jednom vzdelavaco-naucnom portali.
  • Pridať bod 2

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov