Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Na hladany vyraz how to become atheist je na yt 2. vysledok How To Become A Better Christian

Zverejnené

vstúpiť do SaS robíš si srandu ? :smilieee: ... a to SD krídlo je čo ? :shifty: prepáč moju neznalosť ... ale daktoré skratky mi buď nič nehovoria alebo nemám istotu že znamenajú to čo si myslím :)

Zverejnené

Doktor robi Chuckovi Norissovi test na steroidy..bol pozityvny..Chuck hovori: jasne ze moj moc je pozityvny na steroidy..z coho ste si mysleli ze sa steroidy vyrabaju

Zverejnené

vtipný FB status

dnes strávil hodinu zavretý sám v miestnosti s príjemnou, peknou a šikovnou dievčinou. Väčšinou v horizontálnej podobe. Naše tváre sa len chvíľami od seba vzdialili na viac ako zhruba 20 cm. Celý čas sa ma dotýkala. ... A keď bolo po všetkom, zaplatil som jej 100 eur. Profesionálny výkon ..... ach jaj ...... tá dentálna hygiena, to je vám teda vec :)

Zverejnené

dnešný phersuinkin (nut z phersuovho účtu) príspevok v knižniciach

Obrázok

• Pridať bod 2
Zverejnené

ja sa na tom síce smejem, len počkaj, ako sa ti phersu pomstí :) sorry v poslednej dobe mám toho veľa, tak sa mi často stávajú nehody :) (čítam cez víkend detektívku, a keď si ju po dočítaní idem zapísať do svojho zoznamu, tak zistím, že som ju už čítala :smilieee: )

Zverejnené

Aký je rozdiel medzi elektrickým prúdom a odmenami?

Žiadny. Oboje sa stratí vo vedení...

Zverejnené

BLAHOŽELÁME:

V našom žrebovaní ste vyhrali rómske dieťa. Vyzdvihnite si ho do 14 dní, inak vám pošleme celú rodinu :vystraseny:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Syn se zamiluje a sděluje rodičům, že se chce oženit. Která to je? Gábinka z vedlejšího baráku. Synu, říká táta, musíme si promluvit. Vylezou spolu ven a táta s omluvou přiznává, že v mladí udělal chybu, a že Gábinka je jeho biologická dcera. Syn to pochopil a chodil nešťastný přes půl roku. Po půl roce přiběhne zas a oznámí, že se zamiloval a že se chce oženit s Katkou odnaproti... Situace se doslova opakuje. Rozhořčený syn běží za mamou a říká, že se tak nikdy neožení protože taťka je biologickým otcem všech pěkných holek... Ale synku, jen se v klidu ožeň s Katkou, říká máma, třeba náš táta je její biologickým otcem, ale tvým rozhodně není!

• Pridať bod 4
Zverejnené
manželia sa ubytovali v hoteli. Vojdú do izby a ona hovorí. Aká romantika! Aha z okna vidím srnku! To nie je srnka, ale krava, nestojíš pri okne, ale pred zrkadlom!
Zverejnené

Ako sa nazyva reakcia, zlucovanie s kyslikom, pri ktorej sa uvolnuje svetlo a teplo?

Oxidoluminescencnoexotermicka reakcia.

:)

Zverejnené

Keď som bol mladší, nenávidel som svadby.

Tetušky a známe babičky chodili ku mne,

štípali ma za líce, smiali sa

a hovorili: "Ty budeš ďalší"

Prestali s tým, keď som začal

na pohreboch robiť to isté . . . :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

Nasa fikcia: :o

Nášmu ministrovi dopravy Jánovi Figeľovi sa podaril doslova husársky kúsok. Hoci ešte pred niekoľkými týždňami odišiel z Bruselu s dlhým nosom, keď šéf Európskej komisie José Manuel Barroso razantne odmietol jeho požiadavku, aby sme mohli využiť na výstavbu diaľnic nevyčerpané eurofondy, zrazu je všetko inak.

Podľa našich informácií sa pán minister Figeľ inšpiroval úpechom šéfky nášho kabinetu a do Bruselu vyrazil opäť. A slávil úspech - získal definitívny súhlas, aby sme na dostavbu diaľnice mohli použiť nielen peniaze zo všetkých našich operačných programov, ale aj osemdesiat miliárd eur z eurofondov, ktoré boli pôvodne určené na výstavbu lyžiarskych stredísk v južnom Maďarsku.

"Máme tak šancu vybudovať autostrádu do každého mesta, v ktorom máme nejakú vysokú školu, teda prakticky do každého okresu", vyjadril spokojnosť s priebehom rozhovorov pán Figeľ.

Zdroj:

Zverejnené

krásna konverzačka, vystačili si s jednou spoluhláskou a jednou samohláskou :D

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov