Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

game ale nieee že ukázať :) :) to vyšlo úplne samo ;)

či som vyhral no to som písal vyššie ... ale kedže ja mám svoje obľúbené značky tak som sa na jej excelentné značkové parfémy vykašlal :cem:

Zverejnené

Pozemek na Měsíci

Kód: 1238

Záruka: 24 měsíců

Dostupnost: skladem

TU

Plati zaruka aj ked mi na pozemok padne meteroid? Opravia mi ho? Ale je to premia? :cem:

Zverejnené

no náhodou, ja som už raz vážne uvažovala nad kúpou mesačného pozemku. na privrátenej strane, samozrejme. stačí počkať na spln, pozrieť, a človek vidí. priamo na svoje.

a meteorit je rozhodne bonus. nikdy nevieš, kedy tam padne nejaký s mimozemským životom, či čo, a ani netreba kolíkovať ako na klondyke kedysik. čistá výhra, taký pozemok. no nekup to.

Zverejnené

Zdrazeli tie pozemky, pred par rokmi predavali 4 km2 za 40 USD, vtedy kupit pol mesiaca a teraz predavat

Len či mi mimozemvstana budu platit najom na tom pozemku a v com :cem:

Zverejnené

status nášho JazzRockCLUBu na FB:

Predstavte si, že sedíte doma v obývačke. Zrazu Vaša žuvačka stratí chuť - a tak ju vypľujete pod stôl. Medzitým si zapálite , šak čo, veď fotrovci prídu za hodinu, vyvetrá sa, ale keď sa zjavia vo dverách - zašliapnete špaka na koberci. Medzitým pocítite potrebu vyvetrať svoj "vercajch" - ukázať ho ostatným - a od radosti hodíte poh...ár o stenu. To všetko sprevádzané hulákaním... Vaši spolubývajúci budú celí bez seba. Ako my v clube v sobotu.

Dúfam, že dotyčný si tieto riadky prečíta a na budúce si nájde na takéto extempore iný podnik. Ak aj nie, vyhodíme ho. Chceme ostať slušným podnikom. Pre slušných ľudí, čo sa vedia baviť aj keď si trocha vypijú.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Obrázok

:zubiska:

Velmi podobne

Na zaklade sledovani Water Softeners : How Do Water Softeners Operate?

• Pred 2 týždňami...
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

To oslavuje? :)

Mna viac rozosmial komentar k tomu videu :

I TOLD YOU GUYS I WAS COLORBLIND!

Zverejnené

:) Tak to by veru aj mňa zaujímalo,

že kto navrhoval túto "genialitu" :)

Obrázok

Zverejnené

Mrazik v divadle :) trosku to ucitelka neodhadla

Nastenka kvetom(Divakom): "Vadi Vam ze sa vas pytam stale to iste?"

Sme ze "Anoo" v vsetcii mladsi (cca 90% sa pridali :D)

"Ak ano tak ma to mrzí" :)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Príde chlapík so psom k zverolekárovi a hovorí:

- Doktorko, ja mám taký pocit, že môj pes je slovanista.

- A to ste ako prišli na to, preboha?

- No viete, keď Slovan prehraje, tak on je taký nijaký, nezabreše, len leží, nechutí mu jesť..

- A čo robí váš pes, keď Slovan zvíťazí?

- No to neviem, ja ho mám len tri mesiace

• Pridať bod 4

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov