Tom Zverejnené 17. Jún, 2010 Zverejnené 17. Jún, 2010 <a> se cpu cukrovim :) sme dostali darem<b> My máme dost vlastního<b> ale chvili jsem premyslel co ma CPU spolecnyho s cukrovim<a> :lol: :DKomentář: jeste ze nás pocitace neovlivnuji :)Sa mi zdala ta prva veta divna ;)http://www.lamer.cz/quote/best/32
game Zverejnené 17. Jún, 2010 Zverejnené 17. Jún, 2010 je cpu je trochu neznáme, ale je tam aj zrozumiteľnejšie :lol: <Karla> Flax si tu? <Falx> Falx, nie flax <Falx> počuj Klara už ma fakt serú ľudia ktorí nevedia 4 písmenká prečítať v správnom poradí <Karla> Karla <Falx> ... Komentář: ...ale veď to bolo na 5!
Sniper Zverejnené 18. Jún, 2010 Autor Zverejnené 18. Jún, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=E2c32SvJf54
Tom Zverejnené 18. Jún, 2010 Zverejnené 18. Jún, 2010 <MartyCZE> prej si neco, pada server :lol: Komentář: #linux.cz@IRCnetO par stran dalej <a> Ty voe, sme našli na intru v koberci diru... <b> a? <a> no skusili jsme ji vyříznout... <b> a? <a> svině se ještě zvětšila... <b> lol
game Zverejnené 18. Jún, 2010 Zverejnené 18. Jún, 2010 dnes v tv správach ten magor, ktorý vyliezol na továrenský komín, vyvesil na vrchol zástavu, a celý čas nadával, držiac sa schodíka jednou rukou, druhou s cigaretou mával a dole prizerajúcim sa nadával, že nevolili Smer :lol: najväčší gól bol, keď nadával aj psom, ktoré na neho zdola štekali: Neštekajte! a národu: K...y slovenské! zliezol dolu, policajti ho zobrali, a on opitý celý čas usmievajúc sa do kamery vysvetľoval, prečo to robil. na tom Neštekajte! som sa narehnila, že som už nevládala ... čo sa mi tiež často nestáva :) 2
tomassi Zverejnené 19. Jún, 2010 Zverejnené 19. Jún, 2010 hyena jedna nechutná doteraz si robil srandu z Fica a teraz keď sa miesta vymenili, si robí srandu z nastávajúcej koalície nech si už konečne vyberie, na kt. strane barikády stojí pre vy braných členo fóra pridám smajlíka :lol: , pretože som to myslel ironicky 1
Desdemona Zverejnené 19. Jún, 2010 Zverejnené 19. Jún, 2010 Ach jaj, tak toto človek nájde jedine v Novom čase... :lol: 2
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 19. Jún, 2010 Zverejnené 19. Jún, 2010 hahaha, toto su dobre supy. jedno lepsie nez druhe :lol: :) ta pristrihnuta bolsevicka kravata je dokonala. 1
game Zverejnené 21. Jún, 2010 Zverejnené 21. Jún, 2010 tento uvítací obrázok leta od google - že je to auťátko Trabant ?! :lol:
Tom Zverejnené 24. Jún, 2010 Zverejnené 24. Jún, 2010 ICQChat: You are now talking on #english <HaKaN_753> benim gibi temiz insanýn neden ţansý yok
Tom Zverejnené 22. Júl, 2010 Zverejnené 22. Júl, 2010 <a> tywoe, se takhle vracime nameteny z hospy a kolem nas projelo auto s napisem Zasahove vozidlo. tak sem vzal nakej sutr a zasah ho :lol:TU
Darkman Zverejnené 11. August, 2010 Zverejnené 11. August, 2010 Pracovna ponuka na jednej stranke, celkom slusna recesia :) Predpoklady: vek: maximálne 22 rokov ! vzdelanie: vysokoškolské druhého stupňa, vysokoškolské tretieho stupňa prax: 15 rokov a viac vedomosti: Windows commander - Expert Wordpad - Expert Práca s myšou - Expert Práca s klávesnicou - Expert Programovanie vo všetkých programovacích jazykoch - Expert Projektovanie navigačných systémov pre firmu Boeing a AirBus - Expert Pregramovanie telemetrických trajektórií satelitných zbraňových systémov - Expert Projektovanie bezpečnostných systémov teplovodných reaktorov typu VVER - Mierne pokročilý Ďalšie požiadavky: vlastné auto vlastný notebook vodičský prukaz skupiny C živnostenský list Striktne požadujeme homosexuálnu orientáciu uchádzača. prepokladané platové podmienky : 450 € / mesiac
Eiensama Zverejnené 11. August, 2010 Zverejnené 11. August, 2010 Doslovny preklad je jedna vec, ale toto? :)
lopata555 Zverejnené 23. August, 2010 Zverejnené 23. August, 2010 Dneska ma zastavila dajaká pekná babenka že robí dajaký prieskum a anketu a tak ... samozrejme to by som nebol aj keby som teda nezastal ... potom mi dala stupidnú otázku že hlavné mesto Francúzka a že dostanem darček :) ... tan darček bol dajaký francúsky parfúm ktorý sa vracia na trh po 20 rokoch :D a mne ponúka 1 pánsky a 2 dámske za páradnú cenu "len" 80 euro :) ... kedže som povedal že to je veľa tak že teda jeden pánsky a jeden dámsky "iba" za 40 euro :D ja že to je veľa :) tak že iba pánsky za 10euro ;) ... jatiež veľa a išol som po svojom ;) ...
tomassi Zverejnené 26. August, 2010 Zverejnené 26. August, 2010 na tomto sa bavím už zopár dní http://www.spike.com/video/osama-bin-laden/2808236 hlavne čas 01:15
Tom Zverejnené 14. September, 2010 Zverejnené 14. September, 2010 <a> zitra bych s tebou potreboval poresit ukrutný problém elektrotechnickooptického rázu <b> zapíchl sis drát do oka?Pohotova reakcia
Sniper Zverejnené 14. September, 2010 Autor Zverejnené 14. September, 2010 potom mi dala stupidnú otázku že hlavné mesto Francúzka a že dostanem darček :cem: Dúfam že si povedal Islamábad alebo aspoň Jerevan. Lol, chcel by som vidieť jej ksicht keby som ani za boha nechcel povedať že "Paríž" :)
lopata555 Zverejnené 14. September, 2010 Zverejnené 14. September, 2010 axel práveže som odpovedal správne lebo ma nenapadlo povedať dačo iné :cem: ...
game Zverejnené 14. September, 2010 Zverejnené 14. September, 2010 nečakane ma rozosmiala aljakova reakcia :cem: pardooon :) lopata, priznaj, chcel si sa ukázať ... a mimochodom, vyhral si čosi ??? :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz