Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ak ho dostanem omylom a neupozornim tak porušujem zakon?

A ako zistím že su tie informácie dôverne?

Zverejnené

ak nieco take dostanes a hodis to rovno do kosa, tak sa nic nedeje

ine je ak by si to posunul dalej, ako info pre kamosa, ze co ti to prislo

mas dve moznosti, bud na to kaslat a zmazat mail, alebo zavolat na to cislo, a kludne aj s tym, ze nechces aby ta otravovali svojimi mailami

zakon porusujes, pokial dostanes mail s dovernymi udajmi, napr. osobnymi, a nenahlasis to ako porusenie zakona o ochrane osobnych udajov

je to to iste, ako ked vies o trestnom cine, aj ked len nahodou, a neoznamis to. v tomto pripade je ale tazko ti dokazat, ze si mail dostal, ked sa ho zbavis a nic s nim nerobis dalej

ci je to doverna informacia zistis podla toho co sa tam pise

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Preklad jak fras:

Nová streľbe hra

Voľný futuristická streľbe hra. Zastre si rakiet a poraziť nepriateľa. Hrať zadarmo!

Zverejnené

Skupina na Facebooku: ..Tento rok Čechom len mávame...aj z Afriky aj z Kanady... :lol:)))). :)

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Včera som pozeral diel misri švindlu kde ukazovali trik s rozmenovanim a dneska v spravach ukazovali ako tak okradol pokladničku :) :) :lol: ;)

Zverejnené

Práve ma rozosmial tento super vtip:

Jeden študent si chcel v univerzitnej jedálni sadnúť na voľne miesto vedľa profesora,

ale ten mu na to odvrkol: "Labuť nemôže byt priateľom svine"

"No dobre, tak ja teda odletím" odpovedal študent.

Profesora odpoveď urazila natoľko, že sa rozhodol študenta potopiť na skúške

a tak mu dal najťažšie otázky. Avšak študent na každú jednu otázku v teste odpovedal výborne,

a tak profesor, s túžbou študenta potopiť, mu polozil poslednú rozhodujúcu otázku:

"Ideš po ceste a nájdeš dve vrecia, jedno plne zlata, v druhom rozum. Ktoré si vyberieš?"

"Vrece so zlatom predsa", odpovie začudované študent.

"Ha, no ja by som bral druhé vrece", potešene reaguje profesor.

"No vidíte pán profesor, každý si vyberie to, čo mu chyba" chytro odpovie študent.

Profesor od zúrivosti schytí študentov test a vpíše: "K-O-K-O-T".

Študent bez toho, aby sa pozrel do testu čo mu tam profesor napísal sa

poďakuje a odíde. O chvíľu sa však vráti s testom v ruke a hovorí profesorovi:

"Nehnevajte sa pán profesor, podpísali ste sa mi, ale známku ste mi nenapísali."

• Pridať bod 1
Zverejnené

Popis hľadanej osoby na MV ČR

Občanka České republiky

• Zjištěný popis osoby (nemusí odpovídat zveřejněné fotografii):
  • postava střední, výška 100 cm až 200 cm

tomu vravím odhad :lol:

Zverejnené

Nahí lyžiari sa na pódiu objavili od roku 1997 v jedenástich krajinách Európy vyše stopäťdesiatkrát, lynčovať ich však zatiaľ nikde nechceli. „Vo Švédsku razantne vystúpila a odišla z predstavenia jedna nádherná dáma. Urazil ju fakt, že na pódiu bolo šesť nahých mužov a ani jedna žena. Chýbala jej rovnováha pohlaví," smial sa herec Rosťa Holman (49).

Manželky hercov chceli z trucu vytvoriť hru Nahé sánkarky, nikdy to však nedotiahli do konca. Anonymné telefonáty v Plzni vyzývali policajtov zadržať naháčov na javisku. „Hrali sme na námestí vedľa kostola, z ktorého nám poskytli aj elektrický prúd. Jedna pani sa sťažovala priamo u farára. Bola veľmi nahnevaná. Dobre to dopadlo, ale prúd sme z kostola už na druhý deň nedostali," potvrdili ostravskí herci. S hrou poukazujúcou na ľudské neduhy vystúpili aj pred pápežským palácom v Avignone v roku 1999.

Čítajte viac: http://trencin.sme.s...l#ixzz0icXs67e0

Obrázok

Zverejnené

*Angličtina pro začátečníky *

Tři čarodějnice si prohlížejí tři Swatch hodinky. Která čarodějnice si prohlíží které Swatch hodinky?

Three witches watch three Swatch watches. Which witch watches which Swatch watch?

*Angličtina pro pokročilé*

Tři pohlavně pozměněné čarodějnice si prohlížejí tři knoflíky ze Swatch hodinek. Která pohlavně pozměněná čarodějnice si prohlíží který knoflík na Swatch hodinkách?

Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watches which Swatch watch switch?

*Angličtina pre profíkov *

Tří Švícarské po######ené čarodějnice, které si přejí si být pohlavně pozměněny Švícarské po######ené čarodějnice si chtějí prohlížet knoflíky ze Swatch hodinek. Která Švícarská po######ená čarodějnice, která si přeje být pohlavně pozměněna Švícarská po######ená čarodějnice, se na jaké knoflíky ze Swatch hodinek přeje dívat?

Three swiss witch-bitches, who wish to be switched swiss witch-bitches, wish to watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch who wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch switch?

Zverejnené

To je bussines english for finance managers, special workshop :lol:

poriada American Chambers of Commerce in the Slovak Republic

• Pridať bod 1
Zverejnené

Z jedného blogu:

MK: "Dozvedel som sa, že starostke bolo vyhrážané smrťou."

Cigáni, výkriky z davu: "Ta my sme sa nevyhražali!"

MK: "Ak sa dozviem, že sa tu niekomu niečo stalo, potom ako odídeme, prídeme sem znova, ale už v inej zostave a to čo sa tu stane, sa dostane aj do Wikipedie!"

Cigáni (trocha dezorientovaní z toho, čo za strašná zbraň je tá Wikipedia): "Chcú nás zabiť!!!"

:lol:
  • Pridať bod 1
Zverejnené

A sakra, este, ze sa im nevyhrazal aj Facebookom :lol:

Zverejnené

Dnesne predstavenie "Particky" v divadle. Bolo to skvele,som sa tak dlho nenasmiala :lol:

Zverejnené

Prvoaprílový generátor diskusií na sme.sk

Niečo napíšete a generátor vám automaticky vygeneruje príspevok, ktorý vychvaľuje SMER :lol:

Len v diskusii k článku o Islame v Belgicku to vyzerá trochu divne :)

Zverejnené

http://hnonline.sk/c...okuje-interblue

Stat sa teraz bude branit silou mocou zobrat emisie spat, lebo neuznali nastupnicku firmu ObrázokObrázokObrázok

Ale to by asi museli vratit aj to, co si uz podelili medzi sebou a minuli na velkonocnych cokoladovych zajacov a kraslice Obrázok

uz sa v tom nevyzna ani diva swyna, nieto este medved :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov