game Zverejnené 1. Január, 2010 Zverejnené 1. Január, 2010 :lol: to je úlovok :) Zdvojnásobili sme počet obranných lodí operujúcich v slnečnej sústave v kvadrante Zem-Mesiac. Tiež sme utiahli špeciálny interdimenzionálny štít, ktorý obklopuje vašu planétu, a môže zabrániť každému neoprávnenému vstupu alebo opusteniu vašej planéty.jaj, na toto potrebujem čas, toto mi len udrelo do očí ... prestáva sranda :)
elfant Zverejnené 1. Január, 2010 Zverejnené 1. Január, 2010 hlavne ze je tam aj reklama na bio obchod :lol:
weirdo Zverejnené 30. Január, 2010 Zverejnené 30. Január, 2010 ma dalo dole, aku temu to zase zalozil ten kristov mucenik rmvn a este viac ma dalo dole, ako ho axel uzemnil .. moja poklona :lol:
lopata555 Zverejnené 4. Február, 2010 Zverejnené 4. Február, 2010 rozosmialo ma že mi admin na aktualitách vymazal 2 príspevky k jednému článku :lol: no a pritom som len pravdu povedal :) respektíve som tam dal len link na tú pravdu :)
lopata555 Zverejnené 4. Február, 2010 Zverejnené 4. Február, 2010 sem ho zatiaľ nedám ... šetrím si ho do politickej témy ... ale určite sa raz dočkáš a budeš môcť študovať :lol:
slimak Zverejnené 4. Február, 2010 Zverejnené 4. Február, 2010 ved daj kludne, ak to pochopim sa ta zastanem.50% uspechu
lopata555 Zverejnené 5. Február, 2010 Zverejnené 5. Február, 2010 slimak ďakujem za podporu ale sem to fakt nepatrí ... aj tak by ten článok bol presunutý ... tak skôr založím tým novú tému .. ale ešte potrebujem pár kauz Dzudindovcov pozbierať :lol: nebudem zakladať tému "iba" na 6 strán .... treba aspoň na 15 :)
tomassi Zverejnené 5. Február, 2010 Zverejnené 5. Február, 2010 potom nezabudni, že obchodník dáva na jednu stranu váh závažiaa na druhú tovar, ktorý zákazníkovi slúži
lopata555 Zverejnené 5. Február, 2010 Zverejnené 5. Február, 2010 ja nezabúdam, ver mi :) a dokonca ma teší to že mi veríš že pochopím všetkému čo píšeš ale teraz mám aj trochu obavu že som nepochopil tak prosím trochu dešifrovať :lol:
elfant Zverejnené 5. Február, 2010 Zverejnené 5. Február, 2010 hovori sa tomu vyvazenost, aj ked hadzes lopatou, tak je ju dobre drzat v tazisku, inak sa nadries ako kon a zbytocne :lol: http://slovniky.juls.savba.sk/?w=vyvazenost&c=6c36&d=psp&d=kssj4&s=substring
lopata555 Zverejnené 5. Február, 2010 Zverejnené 5. Február, 2010 aha, tak preto by som to sem mal dať aby bola vyváženosť :lol:
weirdo Zverejnené 6. Február, 2010 Zverejnené 6. Február, 2010 "Američtí archeologové nalezli v Nevadské poušti v hloubce 10 metrů měděný drát odpovídající stáří 15 000 let, z čehož usoudili, že již tehdy byl v Americe zaveden telefon. Jejich ruští kolegové kopali u Moskvy v hloubce 20 metrů, která odpovídá stáří 30 000 let a nenašli vůbec nic. A tak došli k závěru, že již před 30 000 lety existovalo v Rusku bezdrátové spojení." :lol:
game Zverejnené 6. Február, 2010 Zverejnené 6. Február, 2010 dokonalý mačací komplot a jednota voči votrelcovi :lol: 1
Tom Zverejnené 7. Február, 2010 Zverejnené 7. Február, 2010 Britský cestný pirát si dovolil uháňať cez obec rýchlosťou 13 km/h. Zákon prikazoval, aby 50 metrov pred motorovým vozidlom kráčal muž s červenou lampou alebo zástavkou. Ten mal upozorňovať jazdcov a pohoničov na to, že sa blíži auto a ich kone sa môžu splašiť. Došlo k prvej policajnej naháňačke v histórii. Za pirátom sa pustil policajt na bicykli, dostihol ho a prinútil zastaviť. Dal mu pokutu 1 šiling, čo je po zarátaní inflácie približne 5 eur. Otázkou je, ako policajt rýchlosť auta odmeral. Pravdepodobne ju odhadol podľa toho, ako musel pri jeho prenasledovaní šliapať do pedálov. V súčasnosti by sa Walter Arnold s najväčšou pravdepodobnosťou odvolal, že nebol použitý kalibrovaný prístroj a nič by nezaplatil.Pokuta za rychost :lol: :)
Sniper Zverejnené 8. Február, 2010 Autor Zverejnené 8. Február, 2010 Len tak z ničoho nič som si spomenul, že keď sme boli v Istanbule a išli sme do mešity tak sa vytvoril zástup ľudí, ktorí čakali na sáčky kam si mohli dať topánky a aby sa tento proces urýchlil tak koniec jedného šúlku (poznáte to, keď si idete do Tesca po rožky tak je tam šúlok sáčkov z ktorého si odkrútite a odtrhnete) prehodili cez múr, kto dočiahol tak si odtrhol a keď som sa dostal na radu ja, tak som vyskúšal čo to spraví keď to potiahnem celé dole a pustím, no tak som to potiahol a pustil a celé to strelilo hore, všetky sáčky zmizli niekam za múr až sa spoza múra vystrčila hlava nejakého Turka a čosi mi hovoril a pritom vzrušene gestikuloval, ale neviem čo hovoril, nerozumel som mu :lol: asi mu to skoro odstrelilo hlavu :)
chlapeczjuhu Zverejnené 8. Február, 2010 Zverejnené 8. Február, 2010 sestra mi dnes zahlasila ze pracuje ako civilny zamestnanec bundeswehru.a ja si to za ziveho boha neviem predstavit.
game Zverejnené 8. Február, 2010 Zverejnené 8. Február, 2010 ja som to čítala pred pár dňami na fb ... trochu som nad tým s ovisnutou sánkou meditovala, ale nedošla som k ničomu ... tu som poznala civilného zamestnanca vojska, ktorý opravoval pokazené kľučky a tak :lol: pošli tam lilynku na výcvik :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 9. Február, 2010 Zverejnené 9. Február, 2010 dokonalý mačací komplot a jednota voči votrelcovi :lol: toto je vydareny moment :) :) vy mate na balkone tri macky?
game Zverejnené 9. Február, 2010 Zverejnené 9. Február, 2010 nie nie, to nie sú naše mačky, nájdená fotka, ale úplne fantastická :lol:
Tom Zverejnené 10. Február, 2010 Zverejnené 10. Február, 2010 Neviem prečo ale prišlo mi to smiešne v potvrdení o prečítani :lol: Upozornenie: Obsah tohto emailu, vrátane obsahu jeho príloh, je prísne dôverný a je určený výlučne jeho adresátovi a ďalším osobám, ktoré sú oprávnené ho prijať. Ak nie ste určeným príjemcom tohto emailu, vezmite prosím na vedomie, že akékoľvek použitie, šírenie, vydanie alebo kopírovanie tohto emailu je prísne zakázané. Ak ste tento email obdržali omylom alebo ak sa pri jeho prenose vyskytnú akékoľvek problémy, prosím volajte +421 (32) 6504 266. Ďakujeme. Warning: The content of this email, including its enclosures, is confidential and privileged, and it is intended only for use of the addressee or another authorized recipient. If you are not the intended recipient of this email, please be aware, that any use, dissemination, edition or duplication of this email is strictly prohibited. If you have received this email in error or if some transfer problems have emerged, please notify us immediately by telephoning +421 (32) 6504 266. Thank you.:)
doll Zverejnené 10. Február, 2010 Zverejnené 10. Február, 2010 a co ti je na tom smiesne? podobny "dodatok" sa pouziva v beznej mailovej komunikacii medzi obchodnymi partnermi, medzi firmami, ....jednoducho vsade, kde sa pouzivaju a vyskytuju doverne informacieaz na to telefonne cislo
Tom Zverejnené 11. Február, 2010 Zverejnené 11. Február, 2010 Prave to telefonne cislo pochybujem ze im tam niekto zavolá keď do dostane omylom
elfant Zverejnené 11. Február, 2010 Zverejnené 11. Február, 2010 Aj to telefonne cislo nie je nic zvlastne. Je to prostriedok na to, aby niekto nemohol pouzit udaje z mailu, ktory dostal omylom a nasledne sa vyhovarat, ze nevedel, ze su to udaje doverne a nie urcene jemu. Tyka sa to trestneho zakona, konkretne paragrafu o poruseni listoveho tajomstva. Okrem toho v takomto pripade je tam tusim aj nejaka povinnost upozornit odosielatela, ze sa jeho dovernosti dostali dakam inam. Jednoduchsie je poslat to ako reply, ale ked tam niekto to cislo mat chce ... plus si firma takto moze zabezpecit bonz na to, ze niekto z ich ludi daco pobabral. Plus je to kontakt aj pre pripad, ze adresat je spravny, ale mail prisiel poskodeny, alebo zavireny.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz